Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Πυρά Γεωργιάδη σε Κατρούγκαλο - Πολάκη: Διψάτε για καρέκλα - Έχετε διαπράξει κακούργημα

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το ασφαλιστικό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ότι ''είστε ψεύτες και ότι διψάτε για καρέκλα'', ενώ στο στόχαστρό του μπήκε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον οποίο κατηγόρησε ότι ''εχει διαπράξει κακούργημα''. 
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη:
Γυρίζατε στα κανάλια και τα παράθυρα, και έρχεστε στην Βουλή και υπογράφετε τα ανάποδα απ' ότι λέγατε. Θα ήθελα να δω στο δικαστήριο όταν θα πάει η υπόθεση με την υπογραφή Κατρούγκαλου και θα έχει απέναντί του το νέο νόμοΚατρούγκαλου.
Σημείωσε δε, : «Είστε οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί μου για να τελειώσει η ηγεμονία της Αριστεράς. Σήμερα με τον εξευτελισμό σας θα τελειώσουμε με την ηγεμονία και όταν θα φύγετε, και θα φύγετε γρήγορα, όλα θα έχουν τελειώσει».
Συνεχίζοντας την ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Αυτά τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία. Σε δύο εβδομάδες θα είναι άλλα τόσα. Και σε άλλες δύο εβδομάδες άλλα τόσα. Υπάρχουν και τα 3,6 δισεκατομμύρια. Θα βρείτε τότε ένα νέο παραμύθι ότι όλα γίνονται για το χρέος. Είστε όμως ανθρωπάκια που διψάτε για καρέκλα. Είστε ψεύτες και δεν ντρέπεστε».
Ο κ. Γεωργιάδης καταφέρθηκε και εναντίον του Παύλου Πολάκη υπογραμμίζοντας  «Εσείς κύριε Πολάκη, μην πολυμιλάτε. Ο εισαγγελέας θα ασχοληθεί μαζί σας για τις ελλείψεις στις Εντατικές, θα έρθει ο φάκελός σας στη Βουλή».
Την ίδια στιγμή τόνισε:
Για έναν άνθρωπο που έγραφε ότι τα Ναι είναι για τις κότες, και μετά από δύο ημέρες πανηγύριζε το ναι, να μας κάνετε υποδείξεις πάει πολύ. Τι εννοείτε τώρα που μπήκαν αξιοπρεπείς άνθρωποι στο ΚΕΕΛΠΝΟ; Το προηγούμενο ΔΣ ποια κυβέρνηση το διόρισε; Εσείς. Ο κ. Κουρουμπλής. Δηλαδή διόριζε απατεώνες. Δεν ξέρετε τι λέτε. Αυτό με απλά ελληνικά είναι φυλακή. Να ζήσετε την ελευθερία σας όσο προλαβαίνετε.  Έχετε κάνει κακούργημα. Δεν σας σώζουν οι μαγκιές σας. 
Άνθρωποι πεθαίνουν στις ΜΕΘ γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτια. Το βράδυ κοιμάστε για αυτούς που πεθαίνουν γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτι εξαιτίας σας; 
 http://newpost.gr/politiki/532414/epithesh-gewrgiadh-se-katroygkalo-polakh-dipsate-gia-karekla-exete-diapraksei-kakoyrghma?utm_source=popular&utm_medium=site&utm_campaign=articles