Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το mega ...

Το mega το κανάλι της νέας τάξης πραγμάτων στεναχωρήθηκε πολύ με την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη και λιγότερο για τα στελέχη του πασοκ που διαγράφησαν ……

Όσο για το τον ευθύ εκβιασμό του Παπανδρέου…

Η Ντόρα Μητσοτάκη είναι κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Ο Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στην αποστασία (διαβάστε ιστορία να μάθετε ) με ολέθριες συνέπειες για το ελληνικό έθνος.


Στο ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ 3 ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ.

Για τους βουλευτές που καταψήφισαν και καλά έκαναν ζητήθηκε να παραδώσουν την έδρα Πρέπει να ξέρουν ότι όσοι ψήφησαν πασοκ δεν εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να διαλύσει την χώρα δεν καταψήφισαν κάποιο κοινό νομοσχέδιο αλλά τον ακρωτηριασμό του Έλληνα.

Όσο για το τον ευθύ εκβιασμό του Παπανδρέου…

Εύχομαι ο θεός να βάλει το χέρι του διότι το πασοκ οδηγεί την χώρα σε εθνικό διχασμό δεν είναι πολιτικά επιτρεπτό ο πρωθυπουργό της χώρας να εκβιάζει τους βουλευτές του ελληνικού έθνους.

Ανησυχώ μόνο για το μητσοτακικό στρατόπεδο…

Ο θεός να μας προστατεύει!!!

Υγ1

Προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα από τα δυο κόμματα απλά θεωρό ότι τούτη την ώρα ανήκω σε αυτούς που καταψήφισαν.

Γιατί αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι επιχειρηματίες και οι εκδότες .

Όσο για τον Παπανδρέου η εθνική ενότητα δεν του βγήκε και αυτό θα γραφτεί κάποια στιγμή στην ιστορία για ποιο λόγο δεν κατάφερε να ενώσει τους έλληνες .

Υγ 2

Οι επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από τα κόμματα και έχουν βάλει σκοπό να βάλουν στο στόχο το Κ.Κ.Ε είναι λάθος και μάλιστα τραγικό.

Εύχομαι να βάλει ο θεός το χέρι του…

ο τούρκος με όλο το μαγαζί του

Φυσικά τώρα ετοιμάζετε να δεχτεί η ελληνική κυβέρνηση τους τούρκους σε διάλογο και αυτό είναι τραγικό γιατί ουδεμία συζήτηση γίνετε ούτε καν διάλογος στο γυαλί, έτσι βρε αδελφέ για να ξέρουν οι πολίτες γιατί έρχεται ο τούρκος με όλο το μαγαζί του .
Ο θρήνος είναι το λιγότερο που μπορεί να νιώσει ο Έλληνας μπροστά στο μεσαίωνα που ζει και θα ζήσει. ΕΦΥΓΑΝ 3 άνθρωποι αθώοι από προβοκάτορες που δεκάρα δεν δίνουν για την Ελλάδα απλά πληρώνονται κάνουν το έγκλημα και φεύγουν . Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ εσωτερικών έλαμψε δια τις απουσίας του ούτε καν η εικόνα του δεν εφάνει εις τους τηλεοπτικούς δέκτες.


Σήμερα μέρα πένθους για την χώρα μας , μέρα οδύνης, μέρα ματωμένη. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ .

Δεν με νοιάζει να βρεθεί ο ένοχος απλά στενάζω βαθιά και α αναρωτιέμαι γιατί τόσο μίσος για την Ελλάδα, γιατί;

Να τιμωρηθούν οι ανθέλληνες και οι προδότες γιατί αυτοί ευθύνονται για το θάνατο των 3 ανθρώπων .

Που εσκεμμένα έκαναν την χώρα μας Βαβέλ .

Έκαναν την Ελλάδα από χώρα του φωτός σε χώρα του χάους