Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Νεκρή χώρα με ζωντανό λαό

Εργασιακά ασφαλιστικά με αλυσίδες δένει η κυβέρνηση του πασοκ το μέλλον των ελλήνων προκειμένου να εντάξει στην αγορά εργασίας τους λαθρομετανάστες γιατί πιστέψτε με οι νόμιμοι έχουν ενταχτεί και είναι κάτι παραπάνω νομοταγείς .


Δεν καταλαβαίνω την λογική Παπανδρέου ταξίδια …ταξίδια ..ε, και λοιπόν ;

Λέει ότι θέλει να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας αδιαφορώντας για το κύρος του ελληνικού λάου .

Μακεδονικό Θράκη και αιγαίο πραγματικά θέλω να σας πω ότι ότι διακινείτε στην αγορά είναι φήμες που σίγουρα κρύβουν μια τραγική αλήθεια που θα την μάθουμε ξυπνώντας ένα πρωί .

Αυτοδιοίκηση το μεγάλο γέλιο δεν υπάρχει βουλευτής που να μην θέλει να γίνει περιφερειάρχης η δήμαρχος τέτοια γελοιότητα .

Το μέλλον πάλι καταστρέφετε μέχρι να έρθουν οι ειδικοί σπουδασμένοι στην Αμερική με γνώσεις (λοβοτομή).

αισθάνομαι ντροπιασμένος όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ η χώρα του και σε λίγο κάθε γωνιά της Ευρώπης ετοιμάζετε να βυθιστεί στην απόλυτη φτώχια να λέει ότι πρέπει να λειτουργήσουμε σαν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου .

Αυτά τα παραδείγματα συνήθως τα φέρνουν δικτάτορες.

Αισθάνομαι ότι αν απόψε η Ελλάδα νικήσει στο μουντιάλ την αργεντινή η ελληνική βουλή την ίδια ώρα και μέχρι να τελειώσει το παντεσπάνι του λαού θα αποτελειώσει των Έλληνα για πάντα .

Καταγγέλλω επίσης όλα τα τηλεοπτικά μέσα ότι δεν βάζουν τίποτα χαρούμενο και πλέον είναι φανερό ότι υπάρχει στόχος να πληγεί το συναίσθημα του Έλληνα .

Εύχομαι οι απειλές του πρωθυπουργού για εκλογές να είναι αληθινές και να μην είναι από αυτά τα γνωστά δηλητηριώδη αστεία των μασόνων.