Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

η συγκίνηση της υπουργού



Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις νέους φοιτητές να στελεχώνουν τα πανεπιστήμια της Ελλάδος με βαθμούς του τύπου 0,9 . Ήταν φανερή η συγκίνηση της υπουργού όπου έδεσε τα μαλλιά της για να φαίνετε καθαρά το πρόσωπο της (κανανε καλή δουλεία η επικοινωνιολόγοι ).


Θα γεμίσουν τα πανεπιστήμια τούβλα εις βάρος αυτών που διάβασαν . Γιατί ένα υπουργείο που σέβεται την παιδεία πόσο οι άνθρωποι που το στελεχώνουν έχουν την γνώση να μπορούν να καταλάβουν την κλίση κάθε παιδιού από τα σχολικά χρόνια .

Σίγουρα για να καταργήσει την βάσει του 10 το επιτελείο του υπουργείο θα έχει λόγους δικούς του .Ελπίδα μου να τους μοιραστεί και μαζί μας .

Η κυρία Διαμαντοπούλου πραγματικά δουλεύει μεθοδικά ως προς την αποχαύνωση των νέων ενώ δεν διστάζει να λαϊκίζει εις βάρος της παιδείας .

Το μόνο σίγουρο είναι πέρα από το εφήμερο αυτών που εκπροσωπούν το υπουργείο κάθε φορά ,είναι ότι η Δημόσια παιδεία πρέπει να παλέψει για να μην χάσει το κύρος της .

Δεν περιμένω από τους πνευματικούς ανθρώπους γιατί αυτοί που έχουν κάτι να πουν δεν ακούγονται ενώ αυτοί που δεν έχουν ακούγονται .

Πιστεύω ακράδαντα όμως στην Γνώση η οποία δεν σηκώνει από σκοταδιστικές αντιλήψεις ,κυρίαρχης πλέον σήμερα από τη ηγεσία της χώρας .

Η γνώση δεν δέχεται πειραματισμούς ιδίως από ανθρώπους που χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για να αλώσουν την ελληνική παιδεία .

Ο ΦΟΒΟΣ



Γιατί η κυβέρνηση φοβάται να δώσει την λίστα με τους κομματικούς υποψήφιους για τις επερχόμενες εκλογές ; και η αντιπολίτευση γιατί φοβάται;


Αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι κάνει δίκαιο έργο δεν έχει λόγο να φοβάται κάτι …..

Αν η κυβέρνηση βάζει πάνω και πέρα από όλα των άνθρωπο δεν έχει λόγο να φοβάται …..