Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ


Αιτή: Οι ΗΠΑ νομιμοποιούν προσωρινά τους Αιτινούς παράνομους μετανάστες, και οι Αιτινοί εκχωρούν προσωρινά την κυριαρχία της χώρας στις ΗΠΑ

Πολιτικός πανικός.


H Ντόρα μπακογγιανη Μητσοτάκη κουβελα ξεκινά περιοδείες ανά την Ελλάδα προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους που την ψηφίσαν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ .


Νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτό το κόμμα της εκτός και με την περιοδεία της έχει αλλά πράγματα στο πολιτικό μυαλό της .

Τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της έδειξαν τεραστία απαξίωση στην εκλογή προέδρου της ΝΔ λες και δεν τον ψήφισε ο λαός του κόμματος της .

Όταν αψηφάς την βούληση του έλληνα δεν σου βγαίνει σε καλό.

Σίγουρα ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την παρακολουθεί στενά εκτιμώ όμως ότι την ίδια δεν την ενδιαφέρει.

Είναι γνώστης ότι πολιτικά έχει τελειώσει όποτε ζει με το δίλημμα να φύγω η μείνω.

Εξηγούμαι, δημιουργία νέου κόμματος η ενότητα της ΝΔ;

Ανικανότητα .

Πότε ένας υπουργός είναι επιτυχημένος ;


Είναι ένα ερώτημα που με ταλανίζει καιρό τώρα από τις πρόσφατες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη είναι επιτυχημένος;

Αν είναι όπως φαίνετε η επιτυχία ζυγίζετε σίγουρα με την ασφάλεια του πολίτη κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει .

Πρέπει να παραιτηθεί διότι από την ώρα που ανέλαβε το υπουργείο καταρχήν τον πήραν στο ψιλό οι συνάδελφοι του υπουργοί βλέπε επιστολή Άννας Διαμαντόπουλου.

Επίσης όσο παραμένει στο υπουργείο η κατάσταση γίνετε και χειρότερη θυμηθείτε 100 πυροβολισμοί σε αστυνομικό τμήμα , βόμβα στην βουλή , βόμβα στο υπουργείο τύπου και το κυριότερο η εγκληματικότητα χορεύει σε όλη την Ελλάδα δηλαδή τη άλλο πρέπει να γίνει για καταλάβει ότι είναι μη χρήσιμος …


Όταν ο Γιώργος άρχισε της απειλές

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζετε να φέρει στην ελληνική βουλή δυο νομοσχέδια το ένα έχει να κάνει με τον εκλογικό νόμο και το άλλο με το σχέδιο Καλλικράτη .Και τα δυο αυτά σχέδια δεν είναι απλά (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε ) έχουν να κάνουν με το μέλλον της χώρας που στην κυριολεξία αυτή τη στιγμή βάλετε .


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με το να εκφοβίζει τους βουλευτές του ότι αν δεν τα ψηφίζουν η κυβέρνηση πέφτει με κάνει να εύχομαι να μην ψηφισθεί η να του δώσουν να καταλάβουν οι έλληνες βουλευτές ότι δεν εκπροσωπούν τον εαυτόν τους αλλά τους έλληνες που τους ψήφισαν.

Τέλος η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη ούτε από γερμανικό μοντέλο ούτε από ολλανδικό ούτε από αγγλικό η Ελλάδα έχει δικά της μοντέλα απλά έχει ανάξιους διαχειριστές.



χωρίς αυριο .


εθνόσημο της χώρας


Η πρώτη δημοκρατία μαύρων του κόσμου, η Αϊτή, δημιουργήθηκε το 1804, έπειτα από μια επιτυχή εξέγερση σκλάβων εναντίον των Γάλλων αποίκων, στη Θάλασσα της Καραϊβικής, νοτιοανατολικά της Κούβας και ήταν η πρώτη χώρα του κόσμου που αναγνώρισε την Ελλάδα, μετά την επανάσταση του 1821.



η σημαία της χώρας

η θέση της στον κόσμο

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ

Η Ελλάδα πιέζεται για κάτι ο που ο πολίτης δεν είναι σε θέση να καταλάβει, βόμβα στην ελληνική βουλή τώρα βόμβα στο υπουργείο τύπου κάποιοι πιέζουν την Ελλάδα για κάτι και να υποθέσω ότι κάποιοι αντιστέκονται ;


Νομίζω ότι οι καιροί είναι κρίσιμοι και τα χτυπήματα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι συμβολικά μεν αλλά χτυπούν τα ποιο ευαίσθητα σημεία των ελλήνων.

Πρέπει η ελληνική κυβερνήσει να καταλάβει ότι είναι κυβέρνηση όλων των ελλήνων και ότι ο διχασμός θα ήταν ότι χειρότερο για την Ελλάδα.

Ο κομουνισμός κατέρρευσε το ίδιο και ο καπιταλισμός ο έλληνας πρωθυπουργός έχει μια και μοναδική ευκαιρία για να μήνη στην ιστορία μετά το ΟΧΙ ΤΟΥ Ιωάννη μεταξά να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιου θα αφήσει .

Τα μηνύματα μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρα φίμωση στους βουλευτές και στον τύπο.

Διασπορά φόβου προς πάσα κατεύθυνση.

Βεβαίως σήμερα έρχεται και ο πρόεδρος της Κύπρου στην Ελλάδα.