Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Όσο υπάρχει το Δ.Ν.Τ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ μην ψάχνουμε για Ναζιστές.

Όταν ο Σύριζα δεν μπορεί να συνεργαστεί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι δυνατόν να υπάρξει συνεργασία με την χρυσή αυγή;

Αυτοί που φέρανε στην βουλή την χρυσή αυγή είναι και εκείνη... που εγώ ονομάζω  αληθινούς  ναζιστές.

Όσο υπάρχει το Δ.Ν.Τ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ μην ψάχνουμε για Ναζιστές.

Το πραγματικό ποσοστό της χρυσής  αυγής είναι 1%.

Όποιος κατάλαβε .... κατάλαβε !

Σε τελική ανάλυση το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με το Λ.Α.Ο.Σ...

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι ψηφοφόροι τρέχουν από κόμμα σε κόμμα   σαν υπνωτισμένοι  προκειμένου να σωθούν από τον οικονομικό όλεθρο που βιώνει η Ελλάδα.
Προσέξτε.... χωρίς συμπαράσταση από την Ε.Ε.

Όλα τα κόμματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την ιδεολογία που πρεσβεύουν.

Όσο για τον Σύριζα δεν είναι αριστερό κόμμα.... μεταλλάσσετε... προς το κέντρο και αυτό θα το καταλάβουμε όλοι μετά τις ευρωεκλογές  όταν θα αρχίσουν οι αποχωρίσεις και οι διαγραφές .  


Αντί για μπομπονιέρες μοίρασε τρόφιμα σε σχολείο

Αντί για μπομπονιέρες μοίρασε τρόφιμα σε σχολείο
Αποφάσισε τα χρήματα που θα διέθετε ... να πιάσουν τόπο, κι έτσι σκέφτηκε πρακτικά!
Ο λόγος για μία μητέρα τριών παιδιών, που βαπτίζοντας το μωρό της, αποφάσισε αντί να προσφέρει μπομπονιέρες στους καλεσμένους της, να διαθέσει το χρηματικό ποσό για τρόφιμα, τα οποία έστειλε στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου: κρέας, γάλατα, πατάτες κ.α
Σε ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του σχολείου Ζαχαρίας Καψαλάκης ευχαριστεί τη μητέρα αλλά και την εκπαιδευτικό, που έφερε σε επαφή τη μητέρα με το σχολείο.
Πηγή:  cretaive.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/449039/anti-gia-mpomponieres-moirase-trofima-se-sholeio#ixzz32QqqYdOc

Χωρίς σωσίβιο

Χωρίς σωσίβιο

Προσωπικό αλλά χρήσιμο, νομίζω.
Ημουν δημόσιος εκπαιδευτικός (παραιτήθηκα μετά την επικράτηση της χούντας) στο Λύκειο Μοσχάτου όταν έγινε το πραξικόπημα. Οταν επανήλθαμε στις τάξεις μετά το Πάσχα του 1967, είχε έρθει εγκύκλιος αντί του μαθήματος της «Αγωγής του Πολίτη» που διδάσκαμε, το οποίο -φυσικά!- είχε καταργηθεί, να αναλύουμε το λόγο του επίορκου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που είχε χριστεί πρωθυπουργός, του Κ. Κόλλια! Δίδασκα αυτό το μάθημα στους μαθητές του Λυκείου, όπου εκτός από τους δημοκρατικούς θεσμούς διδάσκαμε και αναλύαμε και τα άρθρα του Συντάγματος, κυρίως όσα αναφέρονταν στα πολιτικά, τα ατομικά και τα κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Μπήκα στην καθορισμένη τάξη την ορισμένη ώρα κρατώντας στο χέρι μου το κουτσουρεμένο Σύνταγμα. Ανήγγειλα στους μαθητές μου την κατάργηση του μαθήματος που πριν το Πάσχα διδάσκονταν, διάβασα τη διακήρυξη των πραξικοπηματιών για την κατάλυση της Δημοκρατίας και τη διαταγή της Επιθεώρησης ότι το νέο μάθημα (χωρίς να εξετάζεται) θα ήταν το διάγγελμα του δοτού πρωθυπουργού. Και ύστερα, για να συνθέσω το πριν με το μετά, άρχισα να διαβάζω ένα ένα, αργά και με ερμηνευτικά απλά σχόλια, όλα τα άρθρα του Συντάγματος που οι πραξικοπηματίες είχαν αναστείλει. Ετσι απλά διάβασα πως οι πολίτες δεν θα έχουν το δικαίωμα να συγκροτούν πολιτικά κόμματα, να έχουν εξασφαλισμένο το δικαίωμα του απορρήτου της αλληλογραφίας, να συγκροτούν συνδικαλιστικά όργανα για προστασία και διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, να δέχονται χωρίς να το δηλώνουν στην Αστυνομία ακόμη και τους γονείς τους ή τα πεθερικά τους στο σπίτι τους, να δημοσιογραφούν χωρίς να υποβάλλουν τα κείμενά τους στη λογοκρισία, να συγκεντρώνονται στο ύπαιθρο σε ομάδες πάνω από 5 άτομα (είπα τότε στα παιδιά: «Μπάσκετ μπορείτε στη γειτονιά να παίζετε, όχι όμως και ποδόσφαιρο που χρειάζεται 11+11 παίχτες!»), να ομιλούν στο τηλέφωνο χωρίς να ελέγχεται η επικοινωνία τους. Συνέχισα να διαβάζω όλα τα αναστελλόμενα άρθρα και ύστερα χωρίς σχόλιο, κατά τη διαταγή, διάβασα το διάγγελμα του Κόλλια.
Σήμερα το μάθημα της «Αγωγής του Πολίτη» έχει καταργηθεί και υπάρχουν μαθητές 18 χρόνων υποψήφιοι ψηφοφόροι που πάνε στην κάλπη όπως πάνε στην καφετέρια, στο γήπεδο ή μπαίνουν στο χάος του Διαδικτύου.

http://www.enet.gr, 

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ακόμα και αν ο σύριζα κερδίσει τις εκλογές  μη νομίσει κάποιος ότι θα δει κάποια   αλλαγή στη καθημερινή ζωή μας. Δεν είναι ένα αριστερό πολιτικό κόμμα μόνο, είναι και εκλεκτός πολιτικός φορέας   της παγκοσμιοποίησης.
Έχει ελεγχθεί πριν φτάσει στο σημείο..  τον ποσοστόν που έχει τώρα.

Άρα είναι σημαντικό και αυτό θα μετρηση ουσιαστικά στις επόμενες εθνικές εκλογές η ξεκάθαρη πολιτική του τοποθέτηση τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο.

   Πρέπει να κάνει κατανοητές τις θέσεις του.
Αν νομίζει ότι το έχει κάνει το έχει κάνει είναι σε λάθος δρόμο.. οι Έλληνες θα ψηφίσουν σύριζα γιατί αυτή την ώρα προέχει η εθνική οικονομία που είναι λίγο πριν την ολική κατάρρευσή.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια πλευρά της αριστεράς αντιπροσωπεύει...

Οι υποσχέσεις που έχει δώσει για έξοδο από την κρίση..    ΕΙΝΑΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ........



 αν πιστεύουν ορισμένοι ότι δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα κόμματα για να αναλάβουν την εξουσία..  ΚΑΝΟΥΝ τραγικό λάθος.


Δεν ξέρω αν οδεύουμε προς ένα νέο 1981 αλλά σίγουρα να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο μέλλον.
Οι εκλογές είναι κοντά και αν ο Σύριζα είναι αριστερό κόμμα θα το δούμε  στην πράξη.

Το σοβαρό για μένα που ο Σύριζα πρέπει να ξεκαθαρίσει.. αν θέλει ..να βγει σε εθνικές εκλογές..

Είναι
Ρητά να υποσχεθεί την  μονομερή διαγραφή του χρέους
Η θέση που θα πάρει στα εθνικά θέματα (αλβανια , τουρκια , κυπρος) Α.Ο.Ζ  ....
Η θέση που θα πάρει έναντι τις Ε.Ε (Μας θέλει ως κράτος η ως μέλος )
Η θέση που θα πάρει στο εσωτερικό της χώρας...

Μην ξεχνάμε ότι πριν τις εθνικές εκλογές  του 1981 πόσους διέγραψε από το κόμμα του ο Ανδρέας Παπανδρέου... Σήμερα δεν  είναι δύσκολο  να διαγραψης κάποιον που διαφωνείς μαζί του αρκεί μόνο μια μικρή προβοκάτσια λίγη λάσπη.



Ο συριζα εχει δημιουργήσει ελπίδες στον ελληνικό λαό που αν δεν υλοποιηση θα είναι το κόμμα του που θα φύγει με ελικόπτερο. 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

"Πόσες μέρες έχει να μιλήσει με άνθρωπο , να ανταλλάξει απόψεις, σκέψεις για την ζωή.. Μερικές φορές, μοιάζουν οι ώρες αιώνας και οι στιγμές λαβύρινθος. "
   Δεν θέλει πολύ να για να καταλάβει κάποιος ότι βιώνει την μοναξιά με μια από τις πολλές μορφές της .
      Πως να πέραση μια μέρα  όταν δεν δουλεύεις....
      Όταν οι σκοποί σου στην ζωή είναι περιορισμένοι..
      Όταν οι άνθρωποι  απουσιάζουν στους δικούς τους στόχους.