Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΠΡΕΣΠΕΣ


φλωρινα


ΦΛΩΡΙΝΑ


ΦΛΩΡΙΝΑ


Ε! όχι και η Ευρώπη …

Είναι δίκαιο για την Ελλάδα ,σύμφωνα μα τον πρόεδρο της ε.κ.τ αλλά και τον αρμόδιο επίτροπο να καταστεί παράδειγμα προς αποφυγή για τις 27 χώρες της ε.ε και να εξαντληθεί πάνω της όλη η αυστηρότητα ;




Για την ευρωπαϊκή ένωση η Ελλάδα είναι μια τυχαία χώρα ;



Η ευρωπαϊκή ένωση δεν παίρνει και δεν θα πάρει τίποτα από την Ελλάδα στο μέλλον; (εννοώ πάντα σε χρήμα )



Αν λοιπόν η Ελλάδα είναι ένα τυχαίο κράτος δίχως καμία υπόληψη και σημασία στην ε.ε , υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που προτείνουν λύσεις .

«αφήστε την χώρα μας να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος που θα μπορεί να επεξεργαστή τον φυσικό της πλούτο και τότε και θα σας ξεχρεώσουμε, αν σας οφείλουμε ,και επειδή εμείς θεωρούμε την χώρα μας παράδειγμα προς μίμηση να φύγουμε και από την ε.ε και από το νάτο».



Η Ελλάδα δεν είναι παράδειγμα προς αποφυγή αλλά σημαία της Ευρώπης .

Υπάρχουν χώρες όπως η Αγγλία , Γερμανία , Γαλλία ,Ισπανία που οι οικονομίες τους κατέρρευσαν και κανένας δεν τολμάει να μιλήσει .

Σε αυτές τις χώρες έπρεπε να εξαντληθεί η αυστηρότητα και απαξίωση και όχι στην Ελλάδα.

Γιατί δεν μιλάνε για το οικονομικό χάος της Αγγλίας η οποία σνομπάρει και το ευρώ ενώ εμάς μας το φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν .

Ας μας αναλύσουν την οικονομική δυστυχία της ανατολικής Γερμανίας που την θυμήθηκαν πριν λίγες μέρες με την επέτειο της πτώση του τοίχους ;

Ας μας μιλήσουν για την Γαλλία που από πόλη του φωτός έγινε πόλη του σκότους .





Αγαπητοί μου φίλοι αν σε μια κοινωνία το «παιχνίδι» παίζονταν με τους ίδιους όρους για όλους ,τότε θα είχα κάθε λόγο να δεχτώ και τα λάθος της χώρας μας .

Το παιχνίδι είναι σικέ και αυτό που τουλάχιστον μπορώ να κάνω είναι να αντιδράσω.