Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Όταν κυβερνά η αγορά.

 Έχουμε πρόβλημα και ψάχνουμε να βρούμε το δίκιο μας . Τι ποιο σωστό; Περιμένουμε να να βρούμε απάντηση η λύση σε κάτι . Όμως όχι στην Ελλάδα σήμερα κυριαρχεί η Αγορά . Ο νόμος τις αγοράς . Ο κόσμος έρχεται σ απόγνωση γιατί Αγορά και ανθρωπιά δεν υπάρχει. Αγορά και παρέμβαση του κράτους δεν υπάρχει. Η αγορά είναι αδίστακτη γιατί το μόνο που την νοιάζει είναι το κέρδος. Στην Ελλάδα έχουμε αριστερή κυβέρνηση και είναι αστείο οποίος δεν το βλέπει.

Μια αριστερά παράξενη που δεν έχει φύλο μια αριστερά με αρχικά στοιχεία επιβολής Μάο και αγάπη προτεσταντική. 

 Όσο ακούτε για στοιχεία της τάδε υπηρεσίας που δείχνουν ανάκαμψη να φαντάζεστε μια εταιρία που το μόνο που ζητά είναι με κάθε τρόπο κέρδος. Δεν έχει επαναλαμβάνω ανθρωπιά και οίκτο το κέρδος. Η πραγματικότητα δεν έχει συναισθήματα ιδίως τώρα στην μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας. Το κράτος χάνει το κύρος του και μεγαθήρια  εταιρείες κυβερνούν και επιβάλουν όρους και κανόνες .

Σήμερα το κέρδος δεν είναι η πρόληψη αλλά η αποζημίωση από μια καταστροφή. Σκεφτείτε όσο μπορείτε και όσο θέλετε. Τα πράγματα από την στιγμή που δεν βασίζονται σε μία αλλά σε πολλές λογικές δεν αργεί να έρθει το άναρχο χάος που θα φέρει έτοιμους από καιρό ψευδοπροφήτες.