Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σοκ στην ελλαδα

Θεωρώ ότι η ελληνική αστυνομία πρέπει να βρει τους δολοφόνους άμεσα και πριν το τέλος της εβδομάδας αλλιώς η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί κυριολεκτικά στο στόχαστρο της μη έγκυρης ενημέρωσης άρα στο χάος.


Η εποχή που διανύει η Ελλάδα είναι δύσκολη δεν πρέπει να αφήσουμε την εντύπωση στην Ευρώπη ότι στην Ελλάδα υπάρχει φίμωση του τύπου.

Στην νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι υπάρχει τρομοκρατία με ιδεολογικό έρισμα .

Λευτεριά στην κατεχόμενη Κύπρο

36η μαύρη επέτειος από την εισβολή και κατοχή της Κύπρου και ως σήμερα ούτε μια σταγόνα προόδου .


Στο 2010 πρόοδος σημαίνει να φύγουν οι τούρκοι από το νησί χωρίς όρους, αλλιώς, οτιδήποτε άλλο σημαίνει συνενοχή .

Η Κύπρος θέλει ξεκάθαρη θέση ξεκάθαρη φωνή όχι διαπραγμάτευση όχι διπλωματία να φύγουν οι τούρκοι εισβολείς και ύστερα να φύγουν οι Άγγλοι.

Για ποιο λόγο παραμένουν οι ΑΓΓΛΟΙ στο μαρτυρικό νησί μέχρι σήμερα;

36η μαύρη επέτειος σήμερα και όμως τίποτε …μανάδες φεύγουν από την ζωή χωρίς να δουν τα αγνοούμενα παιδιά τους …παιδιά γέρασαν και δεν είδαν ποτέ τους πατεράδες τους.

Όλο το καλοκαίρι είναι μαρτυρικό για το νησί μας και εμείς οι ελλαδίτες πόνο βαθύ έχουμε στην ψυχή ελπίζουμε για απελευθέρωση του νησιού από την σκλαβιά αποίκων και εισβολέων .

Προσωπικά δεν θέλω δίκαιη λύση του κυπριακού αλλά να φύγουν οι τούρκοι εισβολείς από το νησί.

Δίκαιο είναι ένα ……και μόνο ένα ……να φύγει ο στρατός κατοχής από την Κύπρο και να γυρίσουν στα σπίτια τους οι πρόσφυγες .

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ...

1974: Απόβαση και εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Γενική επιστράτευση στην Ελλάδα.

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ...

1917: Υπογράφεται η συνθήκη της Κερκύρας, με την οποία Σέρβοι, Κροάτες και Σλοβένοι δημιουργούν το κράτος της Γιουγκοσλαβίας.