Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η απόλυτη παράνοια: Ο ισλαμιστής Ερντογάν βρίζει την Ευρώπη και αυτή συνομιλεί μαζί του!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, ενώ τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τις επιδόσεις της στον σεβασμό των δικαιωμάτων όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο.
“Την ώρα που η Τουρκία φιλοξενεί τρία εκατομμύρια (μετανάστες), αυτοί που είναι ανίκανοι να βρουν χώρο για μια χούφτα πρόσφυγες, που στη μέση της Ευρώπης κρατούν αυτούς τους αθώους σε επαίσχυντες συνθήκες, πρέπει πρώτα να κοιτάζουν τους εαυτούς τους”, τόνισε.

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Τουρκίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη βορειοδυτική πόλη Τσανάκαλε, που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, διατυπώνονταν την ώρα που ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα σχέδιο δράσης για τους μετανάστες.
Επίσης, ο ισλαμοσυντηρητικός πρόεδρος άσκησε πίεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητώντας της να αφήσει την πολιτική της “επιείκειας” που ακολουθεί για τους Kούρδους αντάρτες, πέντε ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε κουρδική ριζοσπαστική οργάνωση.
“Δεν υπάρχει λόγος μια βόμβα (όπως αυτή) που εξερράγη στην Άγκυρα να μην εκραγεί μια ημέρα σε μια άλλη πόλη στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Ερντογάν, “παρά την πραγματικότητά αυτή, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν προσέχουν, είναι σαν να χορεύουν μέσα σε ναρκοπέδιο”.
“Ο αγώνας μας κατά της τρομοκρατίας είναι προσεκτικός και νόμιμος. Κάθε τρομοκρατική οργάνωση που δρα στην περιοχή μας και στην Τουρκία έχει ενωθεί κατά της Τουρκίας. Πολλά κράτη, πρωτίστως της Δύσης, ακόμη δεν μπορούν να έχουν μια πάγια στάση έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων”.
Ο Ερντογάν διαμαρτυρήθηκε επίσης γιατί οι βελγικές αρχές επέτρεψαν πρόσφατα σε υποστηρικτές του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) να υψώσουν σημαίες κοντά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
“Είναι ανέντιμη και ανειλικρινής” η στάση της Ευρώπης, υποστήριξε ο Ερντογάν, κατηγορώντας ορισμένα κράτη ότι υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα “τρομοκρατικές” οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. “Σήμερα σηκώνουν τις σημαίες και τις αφίσες. Ποιόν προσπαθείτε να ξεγελάσετε;”, είπε με οργή. “Όλα αυτά σημαίνουν ότι ενέδωσαν στην τρομοκρατία”, πρόσθεσε.
Το βράδυ της Κυριακής, παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε στάση λεωφορείου στην πολυσύχναστη πλατεία Κιζιλάι της Άγκυρας, προκαλώντας δεκάδες θανάτους και πολλούς τραυματισμούς.
Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν, κουρδική ριζοσπαστική οργάνωση που έχει αποσχιστεί από το ΡΚΚ, ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης που έγινε σε αντίποινα για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού και της αστυνομίας εναντίον των κούρδων ανταρτών σε πολλές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Ο Ερντογάν έχει υποσχεθεί να “ξεριζώσει” το ΡΚΚ. Μετά την επίθεση στην Άγκυρα, άρχισε ξανά τον πόλεμό του εναντίον αυτών που θεωρεί “συνεργούς” του ΡΚΚ. Κάλεσε το κοινοβούλιο να άρει την ασυλία φιλοκούρδων βουλευτών και η τουρκική αστυνομία ενέτεινε τις τελευταίες ημέρες τις συλλήψεις υποστηρικτών του κουρδικού ζητήματος
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερς, Άγκυρα, Τουρκία

http://mignatiou.com/2016/03/i-apoliti-parania-o-fasistas-erntogan-vrizi-tin-evropi-ke-afti-sinomili-mazi-tou/

Α' Χαιρετισμοί

Βιογραφία
Πληροφορίες για τον Ακάθιστο Ύμνο βλέπε εδώ.

Ακάθιστος Ύμνος - Α' Στάσις

γγελος πρωτοστάτης,
οὐρανόθεν ἐπέμφθη,
εἰπεῖν τῇ Θεοτόκω τὸ Χαῖρε·
καὶ σὺν τῇ ἀσωμάτῳ φωνῇ,
σωματούμενόν σε θεωρῶν, Κύριε,
ἐξίστατο καὶ ἵστατο,
κραυγάζων πρὸς Αὐτὴν τοιαῦτα·
Χαῖρε, δ' ἧς ἡ χαρὰ ἐκλάμψει,
χαῖρε, δι' ἧς ἡ ἀρὰ ἐκλείψει.
Χαῖρε, τοῦ πεσόντος Ἀδάμ ἡ ἀνάκλησις,
χαῖρε, τῶν δακρύων τῆς Εὔας ἡ λύτρωσις.
Χαῖρε, ὕψος δυσανάβατον ἀθρωπίνοις λογισμοῖς,
χαῖρε, βάθος δυσθεώρητον καὶ ἀγγέλων ὀφθαλμοῖς.
Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις Βασιλέως καθέδρα,
χαῖρε, ὅτι βαστάζεις τὸν βαστάζοντα πάντα.
Χαῖρε, ἀστὴρ ἐμφαίνων τὸν ἥλιον,
χαῖρε, γαστὴρ ἐνθέου σαρκώσεως.
Χαῖρε, δι' ἧς νεουργεῖται ἡ κτίσις,
χαῖρε, δι' ἧς βρεφουργεῖται ὁ Κτίστης.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

Βλέπουσα ἡ Ἁγία,
ἑαυτήν ἐν ἁγνείᾳ,
φησὶ τῷ Γαβριὴλ θαρσαλέως·
τὸ παράδοξόν σου τῆς φωνῆς,
δυσπαράδεκτόν μου τῇ ψυχῇ φαίνεται·
ἀσπόρου γὰρ συλλήψεως,
τὴν κύησιν πὼς λέγεις κράζων·
Ἀλληλούια.

Γνῶσιν ἄγνωστον γνῶναι,
ἡ Παρθένος ζητοῦσα,
ἐβόησε πρὸς τὸν λειτουργοῦντα·
ἐκ λαγόνων ἁγνῶν,
υἷον πῶς ἔσται τεχθῆναι δυνατόν;
λέξον μοι.
Πρὸς ἥν ἐκεῖνος ἔφησεν ἐν φόβῳ,
πλὴν κραυγάζων οὕτω·
Χαῖρε, βουλῆς ἀπορρήτου μύστις,
χαῖρε, σιγῆς δεομένων πίστις.
Χαῖρε, τῶν θαυμάτων Χριστοῦ τὸ προοίμιον,
χαῖρε, τῶν δογμάτων αὐτοῦ τὸ κεφάλαιον.
Χαῖρε, κλῖμαξ ἐπουράνιε, δι' ἧς κατέβη ὁ Θεός,
χαῖρε, γέφυρα μετάγουσα ἀπὸ γῆς πρὸς οὐρανόν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Ἀγγέλων πολυθρύλητον θαῦμα,
χαῖρε, τὸ τῶν δαιμόνων πολυθρήνητον τραῦμα.
Χαῖρε, τὸ φῶς ἀρρήτως γεννήσασα,
χαῖρε, τὸ πῶς μηδένα διδάξασα.
Χαῖρε, σοφῶν ὑπερβαίνουσα γνῶσιν,
Χαῖρε, πιστῶν καταυγάζουσα φρένας.
Χαῖρε, Νύμφη Ἀνύμφευτε.

Δύναμις τοῦ Ὑψίστου,
ἐπεσκίασε τότε,
πρὸς σύλληψιν τῇ Ἀπειρογάμω·
καὶ τὴν εὔκαρπον ταύτης νηδύν,
ὡς ἀγρὸν ὑπέδειξεν ἡδὺν ἅπασι,
τοῖς θέλουσι θερίζειν σωτηρίαν,
ἐν τῷ ψάλλειν οὕτως·
Ἀλληλούια.

χουσα θεοδόχον,
ἡ Παρθένος τὴν μήτραν,
ἀνέδραμε πρὸς τὴν Ἐλισάβετ.
Τὸ δὲ βρέφος ἐκείνης εὐθὺς ἐπιγνόν,
τὸν ταύτης ἀσπασμὸν ἔχαιρε,
καὶ ἅλμασιν ὡς ἄσμασιν,
ἐβόα πρὸς τὴν Θεοτόκον·
Χαῖρε, βλαστοῦ ἀμάραντου κλῆμα,
χαῖρε, καρποῦ ἀκήρατου κτῆμα.
Χαῖρε, γεωργὸν γεωργοῦσα φιλάνθρωπον,
χαῖρε, φυτουργὸν τῆς ζωῆς ἠμῶν φύουσα,
Χαῖρε, ἄρουρα βλαστάνουσα εὐφορίαν οἰκτιρμῶν,
χαῖρε, τράπεζα βαστάζουσα εὐθηνίαν ἱλασμῶν.
Χαῖρε, ὅτι λειμῶνα τῆς τρυφῆς ἀναθάλλεις,
χαῖρε, ὅτι λιμένα τῶν ψυχῶν ἑτοιμάζεις.
Χαῖρε, δεκτὸν πρεσβείας θυμίαμα,
χαῖρε, παντός τοῦ κόσμου ἐξίλασμα.
Χαῖρε, Θεοῦ πρὸς θνητοὺς εὐδοκία,
χαῖρε, θνητῶν πρὸς Θεὸν παρρησία.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

Ζάλην ἔνδοθεν ἔχων,
λογισμῶν ἀμφιβόλων,
ὁ σώφρων Ἰωσὴφ ἐταράχθη·
πρὸς τὴν ἄγαμόν σὲ θεωρῶν,
καὶ κλεψίγαμον ὑπονοῶν Ἄμεμπτε·
μαθὼν δέ σου τὴν σύλληψιν,
ἐκ Πνεύματος Ἁγίου,
ἔφη·
Ἀλληλούια.


http://www.saint.gr/185/saint.aspx

Στην Κριμαία ο Πούτιν για τη δεύτερη επέτειο

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόκειται να μεταβεί σήμερα στην Κριμαία για τη δεύτερη επέτειο της προσάρτησης αυτής της ουκρανικής χερσονήσου.
Ο Πούτιν θα μεταβεί στο νησί Τούζλα, στα ανοικτά της χερσονήσου, για να επιθεωρήσει την κατασκευή μιας γέφυρας κόστους 2,9 δισ. ευρώ πάνω από τον πορθμό του Κερτς για να συνδεθεί η Κριμαία με τη νότια Ρωσία διά χερσαίας οδού.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος πρόκειται επίσης να συμμετάσχει σε συνεδριάσειςαφιερωμένες στην οικονομική ανάπτυξη της χερσονήσου, η οποία υποφέρει από καλπάζοντα πληθωρισμό και εξακολουθεί να εξαρτάται πολύ από την Ουκρανία, κυρίως για της προμήθειές της σε νερό και ηλεκτρικό.
http://www.aixmi.gr/index.php/stin-krimaia-o-putin/

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! «Η Τουρκική Δημοκρατία πρέπει, προφανώς, να εγκαταλείψει τις εμμονές της και να συμφιλιωθεί με το ιστορικό της παρελθόν»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών,  δια στόματος του Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Κούτρα, μετά  τους χθεσινούς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Εκπροσώπου του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με δηλώσεις της Πολιτειακής και Πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας. 
«Φαίνεται πως η Τουρκία πιστεύει ότι αν η Ιστορία δεν συμφωνεί με όσα αυτή υποστηρίζει, τόσο το χειρότερο για την Ιστορία.  Οι στιγμές όμως είναι πολύ κρίσιμες για ανέξοδη και υποκριτική ρητορική.
Η Τουρκική Δημοκρατία πρέπει, προφανώς, να εγκαταλείψει τις εμμονές της και να συμφιλιωθεί με το ιστορικό της παρελθόν. Στο δύσκολο αυτό έργο η Ελλάδα θα είναι στο πλάι της».
Το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξαπέλυσε χθες  σφοδρότατη αιφνίδια επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν για τη γενοκτονία των Αρμενίων, κατά την επίσκεψη του Αρμένιου προέδρου στην Αθήνα.
Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ κάνει λόγο για «αξιοθρήνητη νοοτροπία» των δύο ηγετών «που αποδεικνύει πως οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας βασίζονται σε μια κοινή έχθρα εναντίον της τουρκικής ταυτότητας».
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει τις δηλώσεις περί γενοκτονίας βαρείς ισχυρισμούς εις βάρος της ίδια της Τουρκίας και της τουρκικής ταυτότητας και τονίζει πως η Άγκυρα ποτέ δεν θα δεχθεί και δεν θα αποδεχθεί τέτοιες δηλώσεις, που επί της ουσίας αποσυνδεδεμένες από την πραγματικότητα, μονομερείς και εμμονικές.
Η ανακοίνωση ήρθε ώρες μετά την αναχώρηση του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν από την Αθήνα και την ώρα που στις Βρυξέλλες διεξάγονταν διαβουλεύσεις για το προσφυγικό ζήτημα.

http://www.crashonline.gr/η-απαντηση-του-υπεξ-στισ-δηλωσεισ-για-τ/

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ: «Κοινή έχθρα εναντίον της Τουρκικής ταυτότητας»

τουρκος1
Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και του αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν, για τα όσα είπαν από την Αθήνα, σχετικά με την Γενοκτονία των Αρμενίων. 
Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνει αιχμηρά ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας», η οποία «αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα [...] εναντίον της Τουρκικής ταυτότητας».
Το υπουργείο Εξωτερικών στην αήθη επίθεσή του χαρακτηρίζει τις δηλώσεις περί γενοκτονίας που έκαναν χθες οι κ.κ. Τσίπρας και Παυλόπουλος ως «βαρείς ισχυρισμούς» εις βάρος της ίδιας της Τουρκίας και της τουρκικής ταυτότητας.
Επισημαίνει δε ότι η Άγκυρα «ποτέ» δεν θα δώσει αναγνώριση σε όσους επιμένουν να φέρνουν στο προσκήνιο μία τέτοια «παράνομη» γραμμή της Ιστορίας, που είναι «αποσυνδεδεμένη από τις πραγματικότητες, μονομερής και εμμονική».
Ολόκληρη η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας:  
Οι εν λόγω δηλώσεις [σ.σ. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων] είναι αποτέλεσμα μίας παθητικής νοοτροπίας που αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ της Ελλάδας και της Αρμενίας είναι χτισμένες πάνω στην κοινή έχθρα και σε συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της τουρκικής ταυτότητας.
Ο τουρκικός και ο ελληνικός λαός δεν θα δώσει έρεισμα σε όσους φέρνουν στο προσκήνιο με κάθε ευκαιρία μία ανάγνωση της ιστορίας που είναι αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα, που είναι μονομερής και εμμονική.
Όλα αυτά την ώρα που στις Βρυξέλλες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για το προσφυγικό, έπειτα και από τις μεγάλες απαιτήσεις που εγείρει η Άγκυρα για να συναινέσει στη συμφωνία.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί στη Σμύρνη για διμερείς συνομιλίες με τον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.
http://www.crashonline.gr/πρωτοφανησ-επιθεση-απο-τουρκια-σε-τσι/

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ αφέθηκε ελεύθερος ένας αθώος άνθρωπος έφυγε από την ζωή .

 Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσα είναι από σήμερα ελεύθερος. Η ενέργεια αυτή θέλει προσοχή γιατί κρύβει πολλούς κινδύνους .  Αφήνεται ελεύθερος ένας κατ ομολογία δολοφόνος  . Οι  αντιδράσεις θα είναι πολλές και από όλες τις ιδεολογικές πλευρές . Χωρίς όμως να τονίζεται ότι για όποια αντίδραση και να υπάρξει από  τους πολίτες ευθύνη θα φέρει η ελληνική κυβέρνηση .  
Τα ολισθήματα του ελληνικού κράτους μέσο των θεσμών που το εκπροσωπούν είναι συνεχόμενα και ανεπανόρθωτα . Ο τρόπος είναι τραγικά αδιάφορος προς το κοινό αίσθημα. Το ελληνικό κράτος μοιάζει να λειτουργεί ενάντια στο κοινό αλλά και εθνικό συμφέρων . Κάνει τα πάντα για να δημιουργεί κοινωνικές αναταραχές . ΘΑ τολμούσα να πω σκόπιμα .
Παρακολουθούμε τη συμβαίνει στην Ελλάδα με την σκληρή λιτότητα και την απόλυτη φτωχοποίηση του λαού. Ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά και χωρίς οίκτο από την Ευρώπη και όποιος καθοδηγεί αυτή.
Από την στιγμή που Έλληνας πρωθυπουργός έφερε το Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα όλα τέλειωσαν για την πατρίδα μας . Από την στιγμή που η Ευρώπη το δέχτηκε αυτό όλα τέλειωσαν για την Ε.Ε. Το ποιος ήταν ο κομιστής του Δ.Ν.Τ στην ΕΥΡΩΠΗ δεν χρειάζεται να το αναζητήσουμε είναι ο ίδιος που έφερε το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία. Το ποιος ωφελήθηκε από Την Διάλυση της Γιουγκοσλαβίας δεν χρειάζεται πολύ σκέψη είναι ο ίδιος που κέρδισε από την είσοδο του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα .
Στην γειτονιά μας στα σύνορα της πατρίδας μας υπάρχουν εσωτερικές αναταραχές . Στα Σκόπια μεταξύ αλβανών και σλάβων .Με την Ευρώπη και την Αμερική  να κάνουν ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να κρατήσουν το συγκεκριμένο μόρφωμα ζωντανό. ΠΟΙΟ δίπλα υπάρχει το Κόσσοβο που και αυτό θέλουν να κρατήσουν ζωντανό ΕΕ. και  Η.Π.Α. φυσικά υπάρχει το πρωτοφανές θέμα με την  Ουκρανία όπου ωμά η Ευρώπη και Αμερική συνεργάζεται με ναζιστές . Εκεί ανήκει ιδεολογικά η συγκεκριμένη κυβέρνηση .  Υπάρχει ένταση στην Τουρκία λόγο του  πολέμου στην Συρία και τις γενικότερες γεωπολιτικές αλλαγές που προκάλεσε ο πόλεμος στην Συρία . Εγκληματίες κατά τις ανθρωπότητας διέλυσαν την ΣΥΡΙΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ προσφύγων προς την Ελλάδα . Η Ε.Ε είναι αδιάφορη προς την Ελλάδα και το μόνο που κάνει είναι να τις έχει κλείσει τα σύνορα για να μην φύγουν οι πρόσφυγες προς την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και όπως προείπα να την πνίγουν οικονομικά .
Μέσα λοιπόν σ αυτό το χάος που επικρατεί στα σύνορα μας αλλά και στην χώρα το ελληνικό κράτος επιλέγει την αναταραχή . Θα ήθελα πολύ να κάνω λάθος αλλά όταν αφήνεις ελεύθερο το δολοφόνο   του  Παύλου Φύσα  που εξαιτίας του άδικου χαμού του παλικαριού το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο το οδήγησε σε πολιτική δίκη με συλλήψεις βουλευτών του πολιτικού κόμματος που ανήκε ο δολοφόνος την χρυσή αυγή τότε τι μπορεί να υποθέσει ένας άνθρωπος ;;
Πολιτικές σκοπιμότητες τελικά και τίποτα άλλο .
Ένας δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος  ένας αθώος άνθρωπος έφυγε από την ζωή .
Ποιο είναι το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για την δολοφονία του Παύλου Φύσα ;;
Τι να τις κάνει η οικογένεια τις αντιρατσιστικές πορείες ;; το μόνο που ήθελε ήταν δικαιοσύνη.

Κατάπτωση των θεσμών και απαξίωση του ελληνικού λαού .Καταπάτησαν τα ιερά και τα όσια . 

Υπέρ Κεκοιμημένων


ἸΩΑΝΝΗΣ  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

“Δεν θέλω, ἀδελφοί μου, νὰ ἀγνοεῖτε τα σχετικὰ μὲ ἐκείνους ποὺ ἔχουν κοιμηθεῖ, γιᾶ νᾶ μὴν λυπάσθε, ὅπως ὅλοι οἱ ἄλλοι ποὺ δὲν ἔχουν ἐλπίδα. “Γιατί ἂν πιστεύουμε ὅτι ὁ Ἰησοῦς πέθανε καῖ ἀναστήθηκε, ἔτσι καῖ ὁ Θεός, ἐκείνους ποὺ ἔχουν κοιμηθεῖ, ὄντας ἐνωμένοι μαζί του μὲ τὴν πίστη στὸν Ἰησοῦ, θᾶ τοὺς πάρει κοντᾶ του”.


1.- Ἂς δοῦμε λοιπόν, πρῶτα ἀπ’ὅλα αὐτό: Γιατί ὁ Ἀπόστολος, ὅταν μιλάει γιὰ τὸ Χριστὸ λέει το θὰνατό Του, “θάνατο”, ἐνῶ ὅταν μιλάει γιὰ τὸ τέλος του ἀνθρώπου, ὀνομάζει το θὰνατο “κοίμηση”, καὶ ὂχι “θάνατο

2. Μιλάει γιὰ ὅσους ἔχουν “κοιμηθεὶ” καὶ ὄχι γιᾶ ὅσους “πέθαναν”. Αὐτοὺς ποὺ ἔχουν κοιμηθεῖ μὲ πίστη στὸν Ἰησοῦ νᾶ φέρει μαζί Του. Καὶ στὴ συνέχεια λέει: “ἐμεὶς οἱ ζωντανοὶ ποὺ θὰ μείνουμε πὶσω καὶ θὰ εἲμαστε στὴ ζωὴ ὅταν ἔρθει ὁ Κύριος, δὲν θὰ προφθάσουμε ὅσους θᾶ ἔχουν κοιμηθεί”
3. Οὔτε ἐδῶ βέβαια, εἶπε “αὐτοὺς ποὺ ἔχουν πεθάνει”, ἀλλὰ μολονότι μιλάει τρίτη φορὰ γι’αὐτό, πάλι τὸ ὀνόμασε “κοίμηση”. Ὅταν ὅμως μιλάει γιὰ τὸ Χριστὸ λέει: “Ἂν πιστεύουμε ὅτι ὁ Χριστὸς πέθανε”. Δὲν λέει “κοιμήθηκε, ἀλλὰ “πέθανε”.

Γιατί λοιπόν, τὸ θὰνατό του Χριστοῦ τὸν ὀνόμασε θὰνατο, ἐνῶ τὸν θὰνατό του ἀνθρώπου τὸν ὀνόμασε κοίμηση; Δὲν χρησιμοποίησε ἀσφαλώς, ὁ Ἀπόστολος ἄσκοπα καὶ ἐπιπόλαια αὐτὲς τὶς λέξεις, ἀλλὰ θέλησε μὲ αὐτὴ τὴ διάκριση, νὰ διδάξει κάτι πολὺ σπουδαῖο καὶ μεγάλο.

Γιὰ τὴν περίπτωσή του Χριστοῦ, χρησιμοποίησε τὴ λέξη “θάνατο”, γιὰ νὰ βεβαιώσει το πάθος Του. Γιὰ τους ἀνθρώπους ὅμως χρησιμοποίησε τὴ λέξη “κοίμηση” γιὰ νὰ παρηγορήσει τὸν πόνο μας.


Ὁ Χριστὸς ἀναστήθηκε γι’αὐτὸ καὶ ὁ Ἀπόστολος χρησιμοποιεῖ μὲ ἄνεση τὴ λέξη “θάνατος”. Γιὰ τὴν περίπτωση ὅμως τοῦ ἀνθρώπου, ὁ ὁποῖος στηρίζεται στὴν ἐλπίδα της ἀναστάσεώς Του, χρησιμοποιεῖ ὁ Ἀπόστολος τὴ λέξη “κοίμηση”, προσπαθώντας ἔτσι, νὰ παρηγορήσει τους δικοὺς γιὰ τὴν στέρησή του ἀνθρώπου ποὺ ἔφυγε καὶ ταυτόχρονα νᾶ τοὺς ἐνισχύσει μὲ τὴν ἐλπίδα της ἀναστάσεως. Γιατί, ὅποιος ἔχει κοιμηθεῖ, σίγουρα θᾶ ἀναστηθεῖ,
ἐφόσον ὁ θάνατος δὲν εἶναι τίποτα ἄλλο, παρὰ ὕπνος μακρύς.


     
    Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ
    ΡΟΟΥΖ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο που στέκεται με αμηχανία μπροστά στο γεγονός του θανατου. Παρουσιάζει την δύο χιλιάδων ετών διδασκαλία της Ανατολικης Ορθόδοξης Εκκλησίας σχετικά με την πραγματικότητα του άλλου κόσμου, σε σύγκριση και αντίθεση με τις σύγχρονες "μεταθανάτιες εμπειρίες", όπως αυτές περιγράφονται από διάφορους ερμηνευτές. Έτσι ο αναγνώστης καθίσταται κοινωνός της αληθειας, η οποία, στις μέρες μας, διαστρέφεται από το κοσμικό πνεύμα και τις αιρέσεις. Τα επιχειρηματα που παρατίθενται προέρχονται από τον πλούτο της πατερικης παράδοσης και έχουν σκοπό να ελευθερώσουν τον άνθρωπο από την εγωπάθειά του, έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει τον Θεό και την αγάπη Του.

http://www.paterikiorthodoxia.com/2012/04/libraries-yper-kekoimimenon.html

Αποφυλακίστηκε ο καθ' ομολογία δολοφόνος χρυσαγίτης Γιώργος Ρουπακιάς

Αποφυλακίστηκε ο φονιάς χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτέμβρη 2013, καθώς έληξε το ανώτατο όριο προφυλάκισής του.
Θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά τις ημέρες της δικασίμου, με αστυνομική συνοδεία.
Η αποφυλάκισή του έγινε διότι έληξε ο χρόνος των δύο ενταλμάτων προσωρινής κράτησης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του. Το ένα ένταλμα αφορούσε την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και το δεύτερο την κατηγορία για εγκληματική οργάνωση, αδίκημα για το οποίο έχουν παραπεμφθεί πρώην και νυν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Τα δύο εντάλματα ήταν για 18 και 12 μήνες αντίστοιχα.
Το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς αποφυλακίζεται ένας καθ' ομολογία δολοφόνος, ενώ έχουν αποφυλακιστεί ήδη και όλοι οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.
«Σοβαρή αρνητική εξέλιξη για τη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και την απόδοση δικαιοσύνης στα θύματά της, αποτελεί η αποφυλάκιση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα και στελέχους της, Γιώργου Ρουπακιά, ενώ η δίκη βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο», ανέφερε η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» όταν είχε γίνει γνωστό ότι θα αποφυλακιστεί ο Ρουπακιάς.
«Δεν είναι ο μόνος που είναι έξω, για μας για τη δολοφονία του παιδιού μας ευθύνονται και άλλοι, υπάρχει ο αυτουργός, αλλά υπάρχουν και άλλοι που έδωσαν την εντολή και αυτοί είναι έξω», είχε δηλώσει η Μάγδα Φύσσα, μάνα του δολοφονημένου Παύλου και ζητούσε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η δίκη.
http://www.902.gr/eidisi/koinonia/91726/apofylakistike-o-kath-omologia-dolofonos-hrysagitis-giorgos-roypakias

#Kosovo 17 Μαρτίου – η μαύρη επέτειος για την Ευρώπη που μπουκωμένη απο ναρκοδολαρια επέτρεπε τις ισλαμιστικές σφαγές

Στις 17 Μαρτίου του 2004, Αλβανοί ισλαμοφασίστες απέλασαν 4,000 Χριστιανούς, Εβραίους και τσιγγάνους από το Κοσυφοπέδιο. Τότε οι πολιτικοί της Δύσης, μεθυσμένοι από το βρώμικο ναρκοχρήμα και πετροδολαρια, έκανε πως δενέβλεπε. Σήμερα τους φταίνε οι πρόσφυγες.

http://olympia.gr/2016/03/17/kosovo-17-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81/

Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι βρίζουν Έλληνες και Αρμένιους

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο και εξαπολύουν σφοδρότατη επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. 
Πυρά κατά Ελλάδας και Αρμενίας για τις δηλώσεις που έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα σχετικά με την Γενοκτονία των Αρμενίων, κατά τις συναντήσεις του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνει αιχμηρά ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας», η οποία «αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα εναντίον της Τουρκικής ταυτότητας».
Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις περί γενοκτονίας ως «βαρείς ισχυρισμούς» εις βάρος της ίδιας της Τουρκίας και της τουρκικής ταυτότητας.
Επισημαίνει δε ότι η Άγκυρα «ποτέ» δεν θα δώσει αναγνώριση σε όσους επιμένουν να φέρνουν στο προσκήνιο μία τέτοια «παράνομη» γραμμή της Ιστορίας, που είναι «αποσυνδεδεμένη από τις πραγματικότητες, μονομερής και εμμονική».
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση. 


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/679750/apisteyti-proklisi-oi-toyrkoi-vrizoyn-paylopoylo-kai-tsipra#ixzz43CbluUC3

Ένας από τους λίγους Ιεράρχες που τα ράσα του δεν έγιναν φουστάνια…

Ομιλία Μητροπολίτη Δράμας κκ. Παύλου & Βουλευτή ΝΔ ΔΡΑΜΑΣ κ. Κυριαζίδη Δημήτρη για τις Γερμανικές αποζημιώσεις  
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Βουλή των Ελλήνων η προγραμματισμένη συνεδρίαση της διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών με ακρόαση φορέων από Βουλγαροκρατούμενες και Ιταλοκρατούμενες περιοχές.
Το ζήτημα των αποζημιώσεων εκ μέρους της Βουλγαρίας και της επιστροφής των κλαπέντων εκκλησιαστικών κειμηλίων και εν γένει πολιτιστικών αγαθών από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής είχε επανειλημμένως θέσει με
παρεμβάσεις του, ερωτήσεις και επιστολές ήδη από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ο Βουλευτής Ν. Δ. Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, επιδιώκοντας αφ’ ενός την διεύρυνση του αντικειμένου των εργασιών της Επιτροπής και αφ’ ετέρου τον συντονισμό των συναρμοδίων φορέων ούτως ώστε οι αξιώσεις αυτές να τεθούν επίσημα εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας προς την γείτονα χώρα. Η Βουλή, ανταποκρινόμενη στο δίκαιο του αιτήματος του Δραμινού Λαού, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και σεβασμό δέχθηκε σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο, προκειμένου να αναπτύξει το ζήτημα αναφορικά με την πρωτοφανή ληστρική κλοπή και λεηλασία που υπέστη η Μονή Εικοσιφινοίσσης.
Ο Σεβασμιώτατος γνωστοποίησε με εξαντλητική λεπτομέρεια ενώπιον των μελών της Επιτροπής τα βουλγαρικά ανοσιουργήματα αλλά και τις ενέργειες στις οποίες είχε ο ίδιος και η Εκκλησία προβεί για την ανάκτηση των κλαπέντων. Μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, ο κ. Κυριαζίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την παρουσία του και για την όλη προσφορά του, ενώ επιβεβαιώθηκε η βούληση αμφοτέρων να υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η επίσημη Πολιτεία και να λήξει επιτέλους αυτή η εθνική εκκρεμότητα με τον επαναπατρισμό των εκκλησιαστικών μας κειμηλίων. Ο αγώνας συνεχίζεται.
http://blablaworldnews.blogspot.nl/2016/03/blog-post_250.html