Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι έλληνες είναι ορθόδοξοι χριστιανοί δεν περιμένουν το «σωτήρα».

ΕΛΛΑΣ

Στην Ελλάδα στα Μ.Μ.Ε δεν δόθηκε η δέουσα σημασία σε ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας …… η κυβέρνηση θα αναγνωρίσει το Κόσσοβο ; θέλει να κάνει ένα έγκλημα σε βάρος καταρχήν της αδελφής χώρας Σερβίας ;


Οι πρωθυπουργός θα ανακοινώσει άμεσα την σκέψη του για το Κόσσοβο …..



Στην Ελλάδα η εξωτερική πολιτική έχει πέσει στα χέρια της νύχτας ….. παντού υπάρχουν διαρροές …δηλώσεις ….. ανόητες τουλάχιστον δηλώσεις (βλέπε Χριστόφια)……

Στην Ελλάδα κυριαρχεί μια σκόπιμη ασάφεια ενώ ο πρωθυπουργός ….. προσωπικά δεν μπορώ να τον καταλάβω γιατί τα λέει αγγλικά ….τούτες τις ώρες θα ήταν σημαντικό όταν πηγαίνει στο εξωτερικό να τα λέει ελληνικά για να καταλαβαίνουν οι πολίτες των χωρών που επισκέπτεται από ποια χώρα έρχεται …… για να καταλαβαίνουν ότι δεν εκπροσωπεί την Αμερική αλλά την ΕΛΛΑΔΑ .

Ίσως ο πρωθυπουργός ως διεθνιστής αλλά και ο Χριστόφιας να μην έχουν καταλάβει ότι έχουν σταματήσει να εκπροσωπούν τους έλληνες ……όλους τους έλληνες …. τους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ ….

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι αρχηγοί έχουν βάλει ως προτεραιότητα να διχάσουν τους έλληνες …. Να ισοπεδώσουν θεσμούς ….άξιες ….

Η Ελλάδα είναι Κύπρος και η Κύπρος είναι Ελλάδα .