Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


Ο κύριος λαζοπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή του αναρωτήθηκε και πρόσβαλε τους Έλληνες λέγοντας ότι την επανάσταση του 1821 την έκαναν  οι Έλληνες τέσσερες αιώνες μετά την  πτώση της βυζαντινής αυτοκρατορίας . Η   απλούστευση και η γελοιοποίηση της ιστορίας είναι κάτι σημαντικό..  για τους νέο ταξιτες.. αφού το έδαφος προσφέρετε στις νεαρές ηλικίες που έχουν αγνοία   για την ιστορία της χώρας τους.
 Το μόνο που έχω να του απαντήσω είναι ότι την επανάσταση την έκαναν έστω και με  αργοπορία  ως Έλληνες και όχι ως Τούρκοι. Πράγμα που δημιουργοί πρόβλημα στους ομοϊδεάτες σου θέλοντας να ξεσηκώσει τους Έλληνες  χωρίς ηγέτη προς το χάος.
Άλλωστε κύριε λαζοπουλε σ αρέσει το χάος έτσι δεν είναι ;
Τέλος και να θέλετε να το κρύψετε είστε με  την κυβέρνηση και το έργο της διαφορετικά δεν θα βγαίνατε στο γυαλί.. κάνω λάθος;
Όπως ξέρετε πολλοί συνάδελφοι σας  είναι εκτός λόγω του αντιστασιακού τους λόγου.. εκτός και αν εσείς έχετε μια άλλη ελευθερία.. επειδή σας συμπεριέλαβε  το σκαι αυτός ο τηλεοπτικός ογκόλιθος του ελληνικού πνεύματος στους 100 δημοφιλέστερους Έλληνες όλων των εποχών.