Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Αλλαγή στην ζωή.

Είδα ένα φίλο  και του είπα  χρόνια πολλά  Χριστός Ανέστη  μου έδωσε το χέρι του , Εγώ δεν το έδωσα . Αυτό είναι μια πραγματική αλλαγή. Είναι μια αλήθεια.

Το φάρμακο είναι γνωστό για την χώρα μας συνταγές ψυχολογίας μέσω τηλεόρασης .  .Ας μου πει ένας ψυχολόγος πως ο άνθρωπος μπορεί να υπάρξει χωρίς την επαφή και μιλάω την πραγματική όχι την ηλεκτρονική.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ηλίας Μοσιαλος υπήρξε πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Γεωργίου Α Παπανδρέου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον προβάλουν ως καθηγητή    . Πιθανών δεν είναι κάτι τιμητικό και αυτό τον κάνει ντρέπεται. Πόσοι δεν επέστρεψαν από τα αζήτητα της πολιτικής μετά την κυβέρνηση του Σύριζα . Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο , απλά καταλαβαίνω τι σημαίνει σκόπιμη  μερική  ενημέρωση. Αυτές τις μέρες έγινε πάλι δημόσιο πολιτικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι η κριτική είναι  θεμιτή για να μαθαίνουν και οι νεότεροι που θα κληθούν αύριο να ψηφίσουν.
Επίσης θέλω να γράψω την ιδιαιτερότητα της κυβερνήσεις Παπανδρέου. Είναι η μοναδική ελληνική κυβερνήσει όπου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή  και ύστερα υπέβαλε παραίτηση. Θυμάστε κυβερνήσεις συνεργασίας ....
Εκτιμώ και θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση  όπως με άμεσο τρόπο μας έκλεισε σπίτι για το καλό της υγείας μας έτσι θα μας επαναφέρει στην κανονικότητα με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία μας  . Αν αυτό δεν συμβεί τότε  αυτό που έκανε η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε. Ο Ηλίας Μοσιαλος συμμετείχε σε κυβέρνηση  και έχει εμπειρία.

Ο Ελληνικός λαός έκανε ότι του ζήτησε η κυβέρνηση.
Ο ελληνικός λαός είναι πραγματικός αγωνιστής και αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν θα  πολιτευτεί...
Θέλω να πω ότι πρέπει να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες και πολιτικά πιστεύω αλλά με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε    ζούμε μια ελεγχόμενη δημοκρατία.
Ότι ο λαός θα πληρώνει φόρους θα βιώνει  την πείνα  και ποτέ δεν θα είναι έτοιμος να πάρει θέση για τα πράγματα που συμβαίνουν στην πατρίδα του.
Προγράμματα, επιδόματα, επένδυσης ...

Το ποιο τραγικό είναι ότι θα  δούμε  τι θα κάνουν χώρες όπως Δανία, Ολλανδία, γερμάνια...  και θα πάρουμε εικόνα για το τι θα κάνουμε.
Παρόλα τούτα και τ άλλα  ευχή προσωπική είναι τελειώσουν όλα  για το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ