Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙς 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πάντες έπρεπε να απολογουντε αλλά και προτείνουν λύσεις στα υπαρκτά καθημερινά προβλήματα του λαού .. Τι βλέπουμε ; αερολογίες και σχολιασμούς της επικαιρότητας . Μα ο Ελληνας εκ φύσεως σχολιάζει.. το θέμα είναι να βλέπουν αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν  να λένε τι κάνουμε. Να καταργηθεί ο σχολιασμός και να υπάρξει λύση για  για Ελληνικό έθνος .

Το να είσαι πρωθυπουργός είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής προετοιμασίας ώστε να είσαι ωφέλιμος για την πατρίδα για τους πολίτες . Αυτά που ακούω όταν ενημερώνομαι δεν με καλύπτουν . Δηλαδή ποια είναι η προεκλογική διαδικασία ; Δεν άκουσα τίποτα για τα λαό και τους άδικους φόρους που του επέβαλαν από το 2010 και μετά.

ΕΝΦΙΑ
Πετρέλαιο θέρμανσης
Δ.Ε.Η
Είδη πρώτης ανάγκης
φροντιστήρια
φοιτητικές εστίες
Πολιτικοί που δεν σέβονται το λαό και το φρόνημα του.
Δεν μπορούν να σπουδάσουν σήμερα οι νέοι
Του καταργούν την παράδοση.
ψυχολογική κατάρρευση του Ελληνα.
Είδη πρώτης ανάγκης . Φαγητό .
Διάλυση της οικογενείας .
Δικαιοσύνη.

Κουβέντα για τούτα τα απλά .

Είναι μια δύσκολη εποχή και το να μιλάμε για επένδυσής σε μια χώρα που τα ψυχοφάρμακα είναι πλέον καθημερινό φαγητό είναι ακατανόητο..

Βγήκαμε  από το μνημόνιο λένε ... Μα και ο ασθενής όταν βγει από την εντατική δεν τον πετάς στα κάτεργα ξανά ...

Λέω τώρα..

Η πραγματική Ελλάδα παραμένει βουβή δεν μιλά μόνο περιμένει ... Αν θες να δεις πως θέλει μια κυβέρνηση την  χώρα της άνοιξε την τηλεόραση σου .

Θέλω να πιστεύω ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα πάρει αυτοδυναμία γιατί δεν την αξίζει. ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει ακόμα κάτω από τις ευρωεκλογές . Εύχομαι περισσότερα κόμματα στην βουλή , είναι κάτι που πρέπει να το δούμε . Ύστερα  από τον τσιπρα δεν αντέχει ο ελληνας  μητσοτακη . Εύχομαι να υπάρξει άλλος πρωθυπουργός . Με λίγα λόγια κυβέρνηση συνεργασίας από όλα τα κόμματα της βουλής.  ΑΝ  ο βαρουφακης και το κιναλ είναι εκτός βουλής δεν πειράζει.