Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Αποτελέσματα δημοψήφισμα 2015: Ανοικτά τη Δευτέρα τα 1.000 καταστήματα των τραπεζών

Ανοικτά και με τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες, θα είναι αύριο τα περίπου 1.000 καταστήματα των τραπεζών που λειτούργησαν την περασμένη Τετάρτη- Παρασκευή.
Παράλληλα, όσοι συνταξιούχοι δεν είχαν εισπράξει τα 120 ευρώ της σύνταξης τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να τα εισπράξουν αύριο από τα γκισέ στα συγκεκριμένα καταστήματα.
Επίσης, αναμένεται η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το τι θα γίνει με το περιεχόμενο των θυρίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη ΠΝΠ θα ορίζεται και ο τρόπος λειτουργίας των πιστωτικών ιδρυμάτων με βάση τις αποφάσεις που θα λάβει αύριο η ΕΚΤ.
Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των τραπεζών, με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/603831/apotelesmata-dimopsifisma-2015-anoikta-ti-deytera-ta-1-000-katastimata-ton-trapezon#ixzz3f3VYfyVQ

Ο λαός «τελείωσε» τα κανάλια της διαπλοκής και τους δημοσκόπους!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

Τον Έλληνα μόνο να τον φοβούνται πρέπει...
Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, οι δημοσκόποι... παροχής υπηρεσιών και οι πάσης φύσεως μνημονιακοί εκπρόσωποι των εγχώριων και ξένων συμφερόντων, εισέπραξαν κατάμουτρα το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που θα μπορούσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν, από έναν λαό που ό,τι και να κάνουν ΔΕΝ τρομοκρατείται.
Το «γκρέμισμα» της... ανεξάρτητης ενημέρωσης ήρθε με τέτοιο τρόπο που πλέον ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως επήλθε το τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής όπου οι καναλάρχες της διαπλοκής θεωρούσαν «κτήμα» τους τις κρατικές συχνότητες, όχι για να προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση, όπως επιτάσσει το δημοσιογραφικό λειτούργημα, αλλά για να κάνουν πλύση εγκεφάλου, πάντα με γνώμονα την εκπροσώπηση και προάσπιση των δικών τους και μόνο συμφερόντων.
Λαλίστατοι προπαγανδιστές, όλων των προηγούμενων 24ώρων, στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν τον κόσμο να ψηφίσει «ΝΑΙ», έμειναν... άφωνοι από τα χαστούκια που τους έριξε ο λαός, με τη ψήφο του υπέρ του «ΟΧΙ». Ανόητοι και... αμετανόητοι, βιάστηκαν να μιλήσουν για... μη καθαρή εντολή, όταν οι δημοσκόποι έδιναν, λες και ήταν συνεννοημένοι (ή μήπως ήταν;), το «ΟΧΙ» να προηγείται στην εκτίμησή τους και μόνο με 4% διαφορά. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, τα κανάλια της διαπλοκής, υπηρετώντας και τις επιταγές του non paper της Ν.Δ. δεν δημοσιοποιούσαν καν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έδειχναν οριακή διαφορά υπέρ του ΟΧΙ, επειδή οι ιδιοκτήτες τους πόνταραν κατά 100% στο ΝΑΙ των εθελόδουλων πολιτικών.
Αυτή η μάχη του ελληνικού λαού, άλλη μια μάχη των Ελλήνων απέναντι στους πολιτικούς του χθες και τα... πιόνια τους, κερδήθηκε με τρόπο πανηγυρικό.
Και σε αυτή τη μάχη των Ελλήνων που αντιστέκονται στους μνημονιακούς πολιτικούς του χθες και τους προστάτες τους, καναλάρχες της διαπλοκής, το μοναδικό ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης που κράτησε ψηλά την ακηδεμόνευτη σημαία της ενημέρωσης, τασσόμενο ανοικτά, πάντα με επιχειρήματα και αναλυτικά ρεπορτάζ υπέρ του «ΟΧΙ», ήταν το Newsbomb.gr.
Γι’ αυτό και οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύτηκαν και πάντα θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους, οδηγώντας το καθημερινά σε πρωτοφανή ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Απέναντι στην τρομοκρατία που επιχείρησαν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, το Newsbomb.gr αποτέλεσε την πιο δυνατή φωνή αντίστασης και καταγγελίας της προπαγάνδας των βαρόνων του... ναι. Η ήττα που υπέστη το κατεστημένο του χθες δεν έχει προηγούμενο.
Το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα και η τεράστια διαφορά υπέρ του «ΟΧΙ», επιτρέπει στους διαπλεκόμενους μιντιάρχες και τους... κομιστές τους να πάρουν μια μεγάλη απόφαση, αν θέλουν –έστω και στο και πέντε - να προσφέρουν μια πραγματική υπηρεσία στην πατρίδα μας.
Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ακριβώς με την ίδια διάρκεια, ένταση και με τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στις εφημερίδες τους, όπως ακριβώς έπρατταν εδώ και μια εβδομάδα με σκοπό και στόχο να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους ώστε να οδηγηθούν μαζικά στο «ναι».
Η Ελλάδα ζει στιγμές ιστορικές και πλέον, μετά τη λαϊκή εντολή υπέρ του «ΟΧΙ», η ελληνική κυβέρνηση που κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα την «καθεστωτικού επιπέδου» προπαγάνδα των καναλαρχών, οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην εφαρμογή όσων έχει εξαγγείλει και να τους οδηγήσει - επιτέλους - στο να πληρώσουν όλα όσα οφείλουν και κυρίως να κηρύξει την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/603768/o-laos-teleiose-ta-kanalia-tis-diaplokis-kai-toys-dimoskopoys#ixzz3f3UteNYC

 

Αποτελέσματα δημοψήφισμα 2015: Τηλεδιάσκεψη Γιούνκερ, Τουσκ, Ντάισελμπλουμ, Ντράγκι

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λαμβάνει υπόψη και σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα» τονίζει η ανακοίνωση της Κομισιόν, σχετικά με τις εξελίξεις στη χώρα. 
«Ο πρόεδρος Γιούνκερ διαβουλεύεται απόψε και αύριο με τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των άλλων 18 μελών της Ευρωζώνης, καθώς επίσης και με τους επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Τη Δευτέρα (06/07/2015) το πρωί ο πρόεδρος Γιούνκερ θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς παράγοντες της ευρωζώνης (με τον πρόεδρο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, τον πρόεδρο του Eurogroup και τον πρόεδρο της ΕΚΤ). Ο πρόεδρος Γιούνκερ προτίθεται να απεθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο την Τρίτη» αναφέρει η ανακοίνωση. 


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/603837/apotelesmata-dimopsifisma-2015-tilediaskepsi-gioynker-toysk-ntaiselmploym-ntragki#ixzz3f3TqJkhA

ΟΧΙ… Διαταγή λαού! Στηρίξτε όλοι τώρα τον Αλέξη Τσίπρα!


ΟΧΙ… Διαταγή λαού! Στηρίξτε όλοι τώρα τον Αλέξη Τσίπρα!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ… ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΝΑ «ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε… Και για μια ακόμη φορά σήκωσε περήφανα το ανάστημά του και είπε «ΟΧΙ» στους εσωτερικούς και εξωτερικούς κατακτητές.
Είπε… ΟΧΙ στα μνημόνια, στα μέτρα εξαθλίωσης, στο ξεπούλημα της πατρίδας, στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.
Είπε… ΟΧΙ στην τρομοκρατία των κρατικών… ιδιωτικών καναλιών και των κυριακάτικων εφημερίδων της διαπλοκής, των ιστοσελίδων που εξυπηρετούν τα μνημονιακά συμφέροντα των αφεντικών τους, των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων που έπαιξαν… ύπουλα παιχνίδια όλα τα προηγούμενα 24ωρα στην πλάτη των Ελλήνων.
Είπε… ΟΧΙ στο παρελθόν και ένα τεράστιο ΝΑΙ στο μέλλον, ένα μέλλον γεμάτο υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, ένα μέλλον που Έλληνες θα το καθορίζουν και Έλληνες θα αποφασίζουν τόσο για την τύχη των παιδιών τους, όσο και για την ευημερία της πατρίδας τους.
Το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο ελληνικός λαός ακούστηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και θα σκεπάσει τις εξελίξεις, ακόμα και σε πείσμα εκείνων που δεν είχαν άλλο όπλο να αντιπαρατάξουν στο δίκαιο αίτημά μας για επιβίωση στην ίδια την πατρίδα μας, απ’ το να σπείρουν τρόμο, φόβο και πανικό…
Το περήφανο «ΟΧΙ» που δόθηκε στους Γερμανούς «κατακτητές» είναι πλέον το πιο ισχυρό όπλο στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια νέα διαπραγμάτευση, σαφώς με χειρότερες συνθήκες σε σχέση με την… υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι Θεσμοί, αλλά με εξαιρετικά καλύτερες προϋποθέσεις και περισσότερη δύναμη, μετά την «καθαρή» λαϊκή εντολή που έλαβε απόψε.
Μια καθαρή λαϊκή εντολή για να πει και εκείνος με τη σειρά του «ΟΧΙ» στην ωμή παρέμβαση των Θεσμών στα εσωτερικά ζητήματα της πατρίδας μας.
Να πει «ΟΧΙ» στα υφεσιακά μέτρα που επιχείρησαν να μας επιβάλλουν μέσα από το προηγούμενο πακέτο… διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.
Έχει την πιο νωπή και ταυτόχρονα την πιο καθαρή λαϊκή εντολή ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ρωτήθηκε και απεφάνθη για την αποδοχή ή μη της εφαρμογής ενός μνημονίου στην πατρίδα μας.
Πλέον, αυτό που απομένει είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί και λοιποί, να αφήσουν πίσω τους τη μικροπολιτική και το δικό τους καταστροφικό παρελθόν - κυρίως τα κόμματα που διακυβέρνησαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στη φτωχοποίηση λόγω μνημονίων - και να «αγκαλιάσουν» τον Αλέξη Τσίπρα.
Να «αγκαλιάσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον στηρίξουν με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, ώστε να μεταβεί στις Βρυξέλλες για την έναρξη της διαπραγμάτευσης, έχοντας την υποστήριξη ολόκληρου του κοινοβουλίου.
Και ως μια γροθιά όλη η Ελλάδα να πέσει στη μάχη της διαπραγμάτευσης για την εξασφάλιση ενός πακέτου χρηματοδότησης της χώρας, χωρίς υφεσιακά μέτρα, χωρίς υποδείξεις και παρεμβάσεις σε καθαρά εσωτερικά ζητήματα της χώρας.
Με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αλλά με ταυτόχρονη και κυρίως άμεση καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας που έχουν λάβει διαστάσεις μάστιγας.
Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, λοιπόν, σαν μια γροθιά, μπορούμε να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε την ισότητα, πάντα εντός της Ευρώπης, όπου ανήκει η χώρα μας, είτε το θέλουν οι δανειστές, είτε όχι…
Με σεβασμό από όλες τις πλευρές της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, ακριβώς όπως αυτή εκφράζεται με την επιλογή του να πει «ΟΧΙ» μέσω του δημοψηφίσματος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/603741/oxi-diatagi-laoy-stirixte-oloi-tora-ton-alexi-tsipra#ixzz3f3OkNUj6