Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πέρασαν τόσοι μήνες για να κάνει η ελληνική κυβέρνηση ,το αυτονόητο, να στείλει επιστολή στην εταιρεία Siemens και ερωτάω ;


Αυτό δεν είναι δείγμα πολιτικής αναξιοπιστίας από την πλευρά της κυβερνήσεως την ώρα που αύριο έρχεται στην Ελλάδα το διεθνές νομισματικό ταμείο .

Δίνουμε θέμα για να ρίχνουμε στον ελληνικό  Λαό φούμαρα ενώ αύριο έρχονται να μας γδάρουν πάντα σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση .

Δεν πρέπει να απορούν όλα τα μέλη της κυβερνήσεις όσο και της Ν.Δ που όπου και αν πάνε τους γιουχάρουν .

Αργήσατε κύριοι και ότι και αν κάνετε ο κόσμος θα είναι δύσπιστος και κυρίως ντροπιασμένος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

πικρή αρχή

Γενικότερα το μουντιάλ για μας τους έλληνες είχε πικρή αρχή αλλά και από ότι είδα πριν από λίγο και για τους σέρβους . Οι σέρβοι για να είμαι δίκαιος πλήρωσαν τον ατομισμό τους , έτσι και αυτοί δεν κατάφεραν να δώσουν χαρά στους πατριώτες τους.


Το μεγαλύτερο γέλιο μας το χάρισε η Αγγλία πραγματικά ήταν μαγική ο τερματοφύλακας της δέχτηκε ένα γκολ που με έκανε να αναρωτηθώ για την εγκυρότητα της ομάδας . Μήπως το πούλησε το ματς η Αγγλία ;

Αν δεν το έκανε που το εύχομαι τότε απλά καλά θα κάνει να μην γελοιοποιεί άλλες ομάδες αλλά να κοιτάξει την ξευτίλα της .

Όσο για το μουντιάλ από την αρχή του μουντιάλ 2 ήταν οι χώρες που μας είπαν ότι θα το πάρουν η γερμάνια η Ιαπωνία . Η Ιαπωνία αποκλείετε .



Στο προηγούμενο μουντιάλ είχαν πει την Ιταλία και κάποια άλλη χώρα όχι τη Γαλλία αλλα δεν θα την πω .

Το ποδόσφαιρο είναι ομορφιά και το κατάντησαν ασχήμια.