Φωτογραφίες από τον τόπο του μακελειού στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα, αποκαλύψεις για το ποιος συμμετείχε στην επίθεση και θυμός γιατί οι νεκροί της Κένυας δεν είχαν την προσοχή που τους άξιζε. 
148 νεκροί φοιτητές που πήγαν στο πανεπιστήμιο αλλά δεν γύρισαν ποτέ. Δεν έφταιξαν αλλά σφαγιάστηκαν από φανατικούς.
Λουτρό αίματος με θύματα, ξανά αθώοι...
Κανείς όμως δεν έκλαψε για αυτούς τους 148 νεκρούς όπως έκλαψε όλος ο κόσμος για τους 12 νεκρούς του Charlie Hebdo. Κανείς δεν βγήκε στο δρόμο με πλακάτ όπως με το Je suis Charlie. Κανένας ηγέτης δεν έτρεξε να κάνει πορεία για τις 148 ζωές που χάθηκαν. 
148 νεκροί και είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού γιατί κατάγονται από την Κένυα; Φαίνεται πως ναι... Μόνο που υπάρχουν και κάποιοι που πόνεσαν για όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο πανεπιστήμιο της πόλης Γκαρίσα στην Κένυα, όταν ισλαμιστές της οργάνωσης αλ Σεμπάμπ εισέβαλαν στην πανεπιστημιούπολη, πήραν μαθητές ομήρους και σκότωσαν 148 από αυτούς. 


Είναι χαρακτηριστικό ένα post στο Facebook που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου.
Δυο φωτογραφίες που δείχνουν το μακελειό: μια τάξη γεμάτη πτώματα κι ένα προαύλιο επίσης. Εκεί τους άφησαν οι δολοφόνοι τους. Τους σκότωσαν χωρίς αιτία. 


«Αντίθετα από τη σφαγή του Charlie Hebdo στη Γαλλία όταν ο κόσμος σταμάτησε, τώρα ο κόσμος απολαμβάνει ευτυχισμένα το Πάσχα του, χωρίς πορεία από τους παγκόσμιους ηγέτες στο Ναϊρόμπι ή τη Γκαρίσα», γράφει το post και συγκλονίζει
Όχι γιατί ο κόσμος δεν έπρεπε να κλάψει για τους νεκρούς του Charlie Hebdo αλλά γιατί έπρεπε να κλάψει και για τους νεκρούς της Κένυας... 
http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/κοσμος/οι-φωτογραφιες-της-οργης-απο-τους-148-νεκρους-της-κενυας