Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μάχη για τη ζωή δίνει ο τρίτος χειριστής

Νεκρός εντοπίστηκε λίγα λεπτά πριν τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης ο αγνοούμενος χειριστής του μονοθέσιου μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 Block 52plus το οποίο περίπου στις δύο το μεσημέρι συγκρούστηκε στον αέρα με διθέσιο μαχητικό ιδίου τύπου της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας νοτιοδυτικά της Κρήτης και συγκεκριμένα δυτικά της νήσου Χρυσής..




Οι δύο χειριστές του διθέσιου F-16 εντοπίστηκαν και περισυνελλέγησαν ζωντανοί από παραπλέων αλιευτικό σκάφος. Ο ένας από τους δύο διασωθέντες έχει υποστεί σοκ, είναι όμως καλά στην υγεία του. Ο δεύτερος διασωθείς δίνει μαχη για να κρατηθεί στη ζωή. Βρίσκεται διασωληνωμένος στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ιεράπετρας και οι γιατροί έχουν διαγνώσει διάτρηση πνεύμονα.



Μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης ότι ο τρίτος αγνοούμενος πιλότος εντοπίστηκε νεκρός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναχώρησε για την Κρήτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις ακριβείς συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος από τους επιτελείς της 115 Πτέρυγας Μάχης στο Καστέλι. Επισημαίνεται ότι ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας βρίσκεται στο Πεκίνο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, προσκεκλημένος του ομολόγου του αρχηγού της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας.



Τα δυο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής-επιθετικής άσκησης έξι μαχητικών αεροσκαφών της 340 μοίρας από την 115 Πτέρυγα Μάχης.



Τα αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από το Καστέλι και χωρίστηκαν σε 2 ομάδες για την εκτέλεση μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης άσκησης όπου τα δύο μαχητικά κάνουν αερομαχία εναντίον των υπολοίπων τεσσάρων αεροσκαφών.



Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν ένα μονοθέσιο και ένα διθέσιο F-16 και από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι η σύγκρουση είναι το λεγόμενο mid-air collision, μία από τις συνηθέστερες εκδοχές αεροπορικών ατυχημάτων.



Τη βαθιά οδύνη του ιδίου και της κυβέρνησης για την τραγική απώλεια του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, την ώρα του καθήκοντος, εξέφρασε με δήλωση του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός συμπληρώνει στη δήλωση του ότι οι σκέψεις μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι κοντά στην οικογένεια του αξιωματικού, που έχασε τη ζωή του, όπως και στους δύο χειριστές που νοσηλεύονται, μαζί με τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.



Για μαύρη μέρα στην Πολεμική μας Αεροπορία μίλησε από το Ηράκλειο ο υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τις συνεχείς συσκέψεις που είχε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις και ενημέρωσε στη συνέχεια τον πρωθυπουργό.



«Χάσαμε ένα ακόμα παλικάρι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η οδύνη μας είναι πολύ μεγάλη. Ένα ακόμα παλικάρι δίνει τη μάχη της ζωής. Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, της Ιεράπετρας και της Αεροπορίας, είναι πάνω του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη. Υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας, αλλά είναι πολύ καλά στη υγεία του. Τον περιμένουμε και αυτόν τώρα στο ΠΑΓΝΗ. Όσο για τα ακριβή αίτια του συμβάντος έχουμε χρόνο να τα δούμε. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το δύσκολο κάβο. Η πολιτεία, η κυβέρνηση, όλη η ελληνική κοινωνία, νοιώθει τους ανθρώπους αυτούς ως δικούς της, είμαστε και εμείς μέλη των οικογενειών τους».

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=78622

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ

(Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της)








Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους• την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.

2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:

α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.

β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.

Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.

Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»

Περιληπτικά:

✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.

✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.

✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.

Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:

«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.

Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.

Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:

«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)

«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).

«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Ολόκληρο το εγγραφο εδω:

http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml

ΔΕΘ: δρακόντεια μέτρα αλά... Σύνοδο Κορυφής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ




«Ομπρέλα» προστασίας σε ολόκληρο το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα δημιουργήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και των διαδηλώσεων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν.








Στελέχη της ΕΛΑΣ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα, τα οποία θα θυμίζουν το σχεδιασμό που είχε εφαρμοστεί στη Σύνοδο Κορυφής του 2003, όταν τεράστιες περιοχές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική είχαν μετατραπεί σε αδιαπέραστα φρούρια. Ηδη στη χτεσινή σύσκεψη στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ στην Αθήνα τα μέτρα πήραν την τελική τους μορφή και διμοιρίες των ΜΑΤ, άντρες της Ασφάλειας, ομάδες δικυκλιστών και κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας «τοποθετήθηκαν» επί χάρτου στα σημεία που πρέπει να καλυφθούν. Οπως εκτιμάται, οι πορείες αναμένεται να είναι από τις πολυπληθέστερες των τελευταίων ετών, καθώς χιλιάδες πολίτες θα βγουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στα οικονομικά μέτρα. Ωστόσο, αυτό που φοβίζει τις αστυνομικές αρχές είναι τυχόν «χτύπημα» από ομάδες που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο.



Μέτρα... κορυφής



Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ εξηγούν ότι είναι η πρώτη φορά μετά τη Σύνοδο Κορυφής του 2003 που χρειάστηκε να ληφθούν τόσο αυστηρά και ευρείας κλίμακας μέτρα. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει περίπου 3.500 αστυνομικούς, πολλοί από τους οποίους θα φτάσουν μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, αλλά και από νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Οπως αναφέρουν αξιωματικοί, τα μέτρα θα αρχίσουν να αυξάνονται σταδιακά αρκετές μέρες πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ, για να κορυφωθούν τελικά στις 11 Σεπτεμβρίου. Στελέχη της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ισχυρότατες δυνάμεις θα περιφρουρούν το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», αλλά και όλους τους χώρους της ΔΕΘ, ενώ πολύ αυστηρά μέτρα θα ληφθούν και γύρω από περιοχές όπου θα κινηθεί ο πρωθυπουργός και υπουργοί, καθώς και γύρω από τα ξενοδοχεία όπου θα καταλύσουν οι επίσημοι. Επίσης, θα αυξηθεί η φρούρηση πιθανών «στόχων» όπως τράπεζες, προξενεία, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων.



«Στεγανοποιημένες» περιοχές



«Θα υπάρχουν "στεγανοποιημένες" περιοχές, ώστε να μην μπορεί σε αυτές να εισέλθει κανένας. Ο σχεδιασμός θυμίζει σε πολλά σημεία τη Σύνοδο Κορυφής, αφού από τότε έχουν να ληφθούν ανάλογα μέτρα. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να μην υπάρξουν προβλήματα», εξηγεί χαρακτηριστικά στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.



Οπως έγινε γνωστό, όλες οι διαδηλώσεις θα περιφρουρούνται, ώστε να μην παρεισφρήσουν άτομα που μπορεί να προκαλέσουν επεισόδια, ενώ αναγκαστική κρίνεται και η διασπορά δυνάμεων σε όλο το μήκος και το πλάτος του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Σε πολλά σημεία θα τοποθετηθούν ευέλικτες ομάδες, οι οποίες θα μπορούν να μετακινηθούν ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσουν και τα μέλη της ομάδας «ΔΙΑΣ», όπως επίσης και τα δίκυκλα της ομάδας «Δ», που φαίνεται να αποκτά και πάλι ενεργό ρόλο με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.



Ελεγχοι και άσυλο



Σημαντικός αναμένεται να είναι και ο ρόλος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία επίσης θα ενισχυθεί από την Αθήνα. Οπως επισημαίνουν αστυνομικοί, τα σοβαρά «χτυπήματα» των προηγούμενων μηνών, αλλά και ο φόβος για τυχόν νέες επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε θα γίνουν τα εγκαίνια της ΔΕΘ, έχει θέσει σε συναγερμό τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Οπως και κάθε χρόνο, θα διενεργούνται και πάλι προληπτικοί έλεγχοι ύποπτων ατόμων, ενώ ανώτατος αξιωματικός εξηγεί ότι σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων θα γίνει άμεση επέμβαση ακόμη και εντός των χώρων του ΑΠΘ. Αλλωστε, το πανεπιστημιακό άσυλο έχει ήδη αρθεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, όταν δυνάμεις της ΕΛΑΣ μπήκαν στο ΑΠΘ προκειμένου να καταδιώξουν άτομα που προκαλούσαν φθορές. Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι σε επιφυλακή θα βρίσκονται και εισαγγελείς, οι οποίοι θα ενημερώνονται σε περιπτώσεις επεισοδίων και τυχόν συλλήψεων.



Πορείες



Τα σκληρά μέτρα λιτότητας αναμένεται να «κατεβάσουν» χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, οι οποίοι θα θελήσουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Οι δύο κύριες πορείες έχουν ήδη προγραμματιστεί και οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα είναι τεράστια, με πολίτες να καταφτάνουν από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία, και διοργανώνεται από τη ΓΣΕΕ, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ενώ σε αυτήν αναμένεται να συμμετέχουν άνεργοι, αλλά και οι εργαζόμενοι από βιομηχανικές μονάδες της Θεσσαλονίκης και άλλων νομών, υπάλληλοι της ΔΕΗ, αλλά και αγρότες. Η δεύτερη διαδήλωση οργανώνεται από το ΠΑΜΕ, τα μέλη του οποίου θα συγκεντρωθούν επίσης στις έξι το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=55613

Κλείστε τα οδοφράγματα




Και είδα ξεριζωμένους να περνούν τη Γραμμή




για μια πόρνη φτηνή ή για καζίνα και πούρα



έτσι κι’ αλλιώς μπερδεμένη η πίστη μας η καημένη



ο Σολωμός με Armani και την καρδιά ανοικτή.



Αλκίνοος Ιωαννίδης









Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αυτά τα οποία ο Κύπριος τραγουδοποιός επισημαίνει στους πιο πάνω στίχους του τραγουδιού του, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, τουλάχιστον αυτοί οι οποίοι προβάλλονται ως πολέμιοι της πολιτικής του εθνομάχου Χριστόφια, δεν τα αντιλαμβάνονται. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μια εκ των εφημερίδων, κατά τ’ άλλα υπέρμαχος του «OΧΙ», χαιρέτισε τη διάνοιξη του οδοφράγματος Λιμνίτη με τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «σπάζει η απομόνωση του Κ. Πύργου μετά από 45 χρόνια». Διερωτάται λοιπόν κανείς τι γίνεται! Δε βλέπουν οι δημοσιογράφοι μας τα ολέθρια αποτελέσματα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων;







Αναμένετο από τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις, οι οποίες υποτίθεται θέλουν να ελέγχουν τον ενδοτισμό του Χριστόφια, να θέσουν θέμα αναφορικά με τη λειτουργία των οδοφραγμάτων. Η διάνοιξη των οδοφραγμάτων, κατά την αφελή πολιτική μας ηγεσία, θα συνέβαλλε τάχα στην επαναπροσέγγιση. Ωστόσο, η διάνοιξη των οδοφραγμάτων πραγματοποιήθηκε από τον Ντεκτάς το 2003, τη υποδείξει των Βρετανών συμβούλων του. Κάποιους μήνες μετά τη διάνοιξη, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης με την απαξιωτική δήλωσή του ότι «η μόνη επαναπροσέγγιση τελικά που επετεύχθη ήταν αυτή του υπόκοσμου!», παρεδέχθη την γκάφα της τότε Κυβέρνησης, η οποία ανέχθηκε, κατά τρόπο ομολογουμένως αμήχανο, τη δόλια ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος. Η δήλωση του τότε Υπουργού στηλιτεύθηκε από τους αρνησιπάτριδες του ΑΚΕΛ, οι οποίοι κάλεσαν τον Υπουργό να …«σταματήσει να πυροβολεί την επαναπροσέγγιση»! Σήμερα, μετά από 6 χρόνια λειτουργίας των οδοφραγμάτων μπορούν να εξαχθούν, πλέον, ασφαλή συμπεράσματα:







· Ενισχύθηκε οικονομικά το καθεστώς από τους εκμαυλισμένους ελληνόφωνους του νότου, οι οποίοι, ξεπερνώντας κάθε αναστολή, έγιναν οι καλύτεροι πελάτες των καζίνων, των πορνείων και εμπορεύονται χωρίς αιδώ τα πάσης φύσεως «προϊόντα» της κατοχής, από ναρκωτικά μέχρι υλικά οικοδομής, «τσέστους» της γιαγιάς και ό,τι άλλο προσφέρει η «τούρκικη αγορά».







· Τα ναρκωτικά μπήκαν για καλά στη ζωή των εθνοφρουρών (οι οποίοι υποτίθεται ότι ετάχθησαν να φυλάνε Θερμοπύλες) και εν γένει της νεολαίας μας. Σύμφωνα με τα επιτελικά σχέδια του τουρκικού στρατού ο πόλεμος τώρα διεξάγεται δια του υπογείου δρόμου της κοινωνικής διάβρωσης ώστε να εξουδετερωθούν οι όποιες τελευταίες αντιστάσεις του Κυπριακού Ελληνισμού και οι Έλληνες πλέον εξανδραποδισμένοι να πέσουν ως ώριμα φρούτα στο στόμα του αδηφάγου τουρκικού κράτους.







· Οι, ούτως ή άλλως μειωμένων αντιστάσεων, Κύπριοι έχουν εθιστεί για καλά με την κατοχή. Μπορεί ο κόσμος να μην έχει εμπεδώσει ακόμη το ύποπτο τουρκοφόρο σύνθημα του ΑΚΕΛ περί αδελφών Τούρκων αλλά σε κάθε περίπτωση έχει ξεβάψει στη συνείδηση του μέσου συμπατριώτη μας η εικόνα του αιμοσταγούς Μεμμέτη, ο οποίος πριν 35 χρόνια του βίαζε τη μάνα, την αδελφή, τη γυναίκα και θυγατέρα, του σκότωνε τον πατέρα και αδερφό και τον ξερίζωνε από τις πατρογονικές του εστίες. Αυτά όλα αποτελούν πλέον ψιλά γράμματα.







· Η Τουρκία πια δεν είναι η κατοχική δύναμη, αφού η κατοχή ήρθη με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων. Αυτός ο πολύς Φερχόϊκεν μάλιστα, με θράσος χιλίων πιθήκων, μας πέταξε στα μούτρα ότι θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που οι ραγιάδες πρόσφυγες έχουν τη δυνατότητα, λείχοντας, να επισκεφθούν το σπίτι τους! Στα μάτια του διεθνούς παράγοντα ,λοιπόν, δεν υφίσταται η κατοχή. Αυτοί, που απέμειναν να ενδιαφέρονται τάχα για την επίλυση του Κυπριακού είναι οι πανδόλιοι Βρετανοί και τα τσογλάνια τους, οι οποίοι επιδιώκουν να «λύσουν» το Κυπριακό επ’ ωφελεία των δικών τους συμφερόντων.







Τούτων δοθέντων το κατοχικό καθεστώς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του για τις επιδόσεις του. Σε έξι χρόνια η εισροή του βρώμικου χρήματος στα ταμία του ψευδοκράτους, από τα λερωμένα χέρια των εκμαυλισμένων του νότου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και πέραν τούτου ο υπόκοσμος ένθεν και ένθεν της πράσινης γραμμής επέφερε θανάσιμα πλήγματα στην Ελληνική Νεολαία της Κύπρου. Γιατί λοιπόν οι Τούρκοι να μην θέλουν άλλα εκατόν οδοφράγματα; Το οδόφραγμα του Λιμνίτη ανοίγει ακόμη μια κάνουλα χρηματοδότησης του κατοχικού καθεστώτος και ταυτόχρονα κόβει μια φλέβα του ήδη αιμορραγούντος Κυπριακού Κράτους και του Ελληνικού Έθνους.







Ο τότε πρόεδρος ,Τάσσος Παπαδόπουλος ,έθεσε ως προϋπόθεση της διάνοιξης της οδού Λήδρας, τη διάνοιξη του οδοφράγματος Λιμνίτη. Ωστόσο ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Χριστόφιας, αδημονώντας να δώσει δείγματα της ερασιτεχνικής του πολιτικής και υπό το άγχος να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των Αγγλοτούρκων, που επένδυσαν στην δουλικότητά του, η οποία προεβλήθη ως «ανθρωπιά», προχώρησε στο άνοιγμα της οδού Λήδρας ,στις 2 Απριλίου 2008, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Θυμάστε βέβαια τους χαζοχαρούμενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι προκάλεσαν την αίσθηση στην Ευρώπη ότι έπεσαν τα τείχη και το Κυπριακό ελύθη!!! Έκτοτε το κατοχικό καθεστώς άφησε σε αναμονή τον ανεπαρκή Πρόεδρο που μας έλαχε, (κούφια να ‘ταν η ώρα)!







Είχαμε προ πολλού προβλέψει την πονηρή κίνηση του Ταλάτ, ο οποίος ΄΄άγει και φέρει΄΄ τον Χριστόφια. Βρισκόμαστε παραμονές της έλευσης του νέου ολέθριου σχεδίου λύσης. Στα πλαίσια του πάρε δώσε, το θέμα Λιμνίτη έχει ήδη πιστωθεί ως παραχώρηση του Ταλάτ. Όμως η πλευρά που έδωσε και ουδέν έλαβε είναι η δική μας (φευ)! Ο κ. Χριστόφιας δεν μας αποκαλύπτει το εύρος των παραχωρήσεών του. Βέβαια, ο κ. Χριστόφιας παρουσιάζει στους χρήσιμους ηλίθιούς του την άτακτη υποχώρησή του ως κατάκτηση. Ωστόσο θα πούμε ετούτο: εάν ο κ. Χριστόφιας τολμά να παραδέχεται ότι ένα από τα ανταλλάγματα, τα οποία έδωσε στους Τούρκους είναι η παροχή ρεύματος και καυσίμων, τι άλλο έδωσε, το οποίο δεν τολμά να ομολογήσει;







Ας μην παραγνωρίσουμε και τη δημαγωγική παράμετρο: όλες αυτές οι παραχωρήσεις υποτίθεται έγιναν εν ονόματι της εξυπηρέτησης του …ανθρωπιστικού προβλήματος των «καημένων» κατοίκων του Πύργου, οι οποίοι πλέον θα διανύουν την απόσταση μέχρι τη Λευκωσία σε …μισή ώρα αντί σε δύο!!!







Βέβαια όλη αυτή η ιστορία του Λιμνίτη αφήνει και κάποιους από την εδώ πλευρά κερδισμένους. Είναι οι λεγόμενοι « Developers», οι οποίοι θα πέσουν σαν κοράκια στη μέχρι σήμερα «αναξιοποίητη», πανέμορφη, παρθένα Ελληνική Γη της περιοχής, θα την κατασπαράξουν και τελικά θα την παραδώσουν σε αγγλοεβραϊκά χέρια αντί ΄΄πολλού χρυσού΄΄!











Παναγιώτης Κλεοβούλου



Στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

http://antistasi.org/?p=1524

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ







Και είδα ξεριζωμένους να περνούν τη Γραμμή




για μια πόρνη φτηνή ή για καζίνα και πούρα



έτσι κι’ αλλιώς μπερδεμένη η πίστη μας η καημένη



ο Σολωμός με Armani και την καρδιά ανοικτή.



Αλκίνοος Ιωαννίδης

   Φάκελος Κύπρου. Νέες αποκαλύψεις για την εθνοπροδοτική συναλλαγή Καραμανλή- Ντάβου με Κίσινγκερ και Τούρκους!

Φάκελος της Κύπρου παραμένει ερμητικά κλειστός!









Η συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων υπό την προεδρία ενός έντιμου πολιτικού του Μεσολογγίτη Χρήστου Μπασαγιάννη, ουσιαστικά [λόγο πιέσεων;] ασχολήθηκε με τα δευτερεύοντα,

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο γίνεται μια έρευνα. Θα αποδώσει;

Ο Νέστωρ της δημοσιογραφίας Ηλίας Δημητρακόπουλος, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανεύρεση της αλήθειας έχει καταθέσει;

Ο Κισιγγερ θα καταθέσει;;;

Οι τούρκοι είναι αντίπαλοί μας αλλά έχουν το θάρρος να λένε πολλές αλήθειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έρευνα που έκαναν για τη βύθιση του Κοτσαντεπε όπου ομολογούν ότι για να προστατέψουν άλλα δύο τους πλοία που βάλλονται από την τούρκικη πολεμική αεροπορία κατέρριψαν 19[ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ] δικά τους πολεμικά αεροσκάφη…

Έγραψε λοιπόν προχθές η Μιλλιετ [εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ,22/8/2010,σελ.15] για τον θάνατο Ιωαννίδη.

«Πέθανε ο άνθρωπος που αποβίβασε την Τουρκία στην Κύπρο»…….

Με δυο λέξεις είπαν τα πάντα..

Όμως για να μην είμαστε επιεικείς[το έχουμε δει κατ επανάληψη και αυτό..] στην προ του Ιωαννίδη χούντα θα υπενθυμίσουμε ότι η κερκόπορτα άνοιξε όταν μετά την τούρκικη προβοκάτσια στην Κοφινου το 1967 απεσύρθη κατά επαίσχυντο τρόπο η Μεραρχία που με συμφωνία με τον Μακάριο είχε στείλει ο Γεώργιος Παπανδρέου το 1964 και έτσι ουσιαστικά, η Κύπρος παρέμεινε απροστάτευτη και έρμαιο των ορέξεων της Τουρκίας [κάτι που επιδιώκουν σήμερα με το αίτημα τους για την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου...].

Ο Καθηγητής Ευριπίδης Μπίλλης έχει αποδεδειχθεί χαλκέντερος στη συγκέντρωση στοιχείων για την Κυπριακή τραγωδία,

Για να μην εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα ψέματα διαβάστε τον με τα συνημμένα του

Δημήτρης Αλευρομαγειρος

Από: E. BILLIS [mailto:eurigr@otenet.gr]Αποστολή: Wednesday, August 18, 2010 6:23 PM Θέμα: Μετά τον Θάνατο του τέως δικτάτορα Ιωαννίδη αξίζει να συνοψίσουμε με βάση τα διατιθέμενα στοιχεία, πως διαμορφώθηκε η προδοσία της Κύπρου.

Μετά τον Θάνατο του τέως δικτάτορα Ιωαννίδη αξίζει να συνοψίσουμε με βάση τα διατιθέμενα στοιχεία, πως διαμορφώθηκε η προδοσία της Κύπρου.

1. Το καλοκαίρι του 1973 συναντώνται στο Παρίσι ο <<εθνάρχης>> Καραμανλής με τον Κίσινγκερ (πρώτο συνημμένο) και συμφωνείται με διαμεσολαβητή τον Κίσινγκερ να <<επιτραπεί>> κάποια απόβαση των τούρκων στην Κύπρο για να καταλάβουν ένα μέρος της Κύπρου και <<να λυθεί>> το Κυπριακό.

Σας υπενθυμίζω ότι το 1957 ο Καραμανλής είχε στείλει στην Κύπρο πρόξενο τον διαβόητο Βλάχο, που με εντολές του <<έψαχνε>> να βρει ποια περιοχή να δοθεί στους τούρκους ως βάση (δεύτερο συνημμένο). Από τη στάση του <<εθνάρχη>>(πλήρης σιωπή) φαίνεται ότι ο <<εθνάρχης>> εκτέλεσε τις εντολές του Κίσινγκερ να μην υποβοηθηθεί και να σαμποταριστεί η προσπάθεια του Μαρκεζίνη να οδηγήσει τη χώρα ομαλά στη δημοκρατία (τρίτο συνημμένο παράγραφος 6 και 15 και παράγραφος 10 όπου ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος τοποτηρητής του<< εθνάρχη >> προέβη σε δηλώσεις…).

2. Άγνωστο πώς οι αμερικανοί πείθουν τον Ιωαννίδη να ανατρέψει τον Μαρκεζίνη (παράγραφος 13 τρίτου συνημμένου, επίσκεψη την 23/11/1973 στη Λάρισα του Αμερικανού πτέραρχου της Νοτιανατολικής Πτέρυγας του ΝΑΤΟ με έδρα τη Νάπολη και επιστροφή του στην Αθήνα το Σάββατο 24/11/1973, και παράγραφος 16, επίσκεψη την 25/11/1973 Κυριακή τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας του Αμερικανού πτεράρχου της Νοτιανατολικής Πτέρυγας του ΝΑΤΟ, όπου έμενε κάποιος Έλληνας στρατηγός. Ο Αμερικανός ακούστηκε να ρωτά τον Έλληνα: <> και παράγραφος 20 ίδιου τρίτου συνημμένου).

3. Αντικίνημα Ιωαννίδη την 25/11/1973 (παράγραφος 17 τρίτου συνημμένου).

4. Την 27/4/1973 ο Μπονάνος συναντάται (μυστικά) με τον τούρκο πρέσβη(παράγραφος 27 τρίτου συνημμένου).

5. Ο Τούρκος πρέσβης Γκουρούν πληροφορεί το Μαρκεζίνη κατά τη διάρκεια του γεύματος ότι ο στρατηγός Ντάβος βρίσκεται στη Σμύρνη, όπου συνομιλεί με Αμερικανούς και Τούρκους αξιωματικούς. (παράγραφος 36 τρίτου συνημμένου). Ως γνωστόν ο στρατηγός Ντάβος ήταν εκ των έμπιστων του <<εθνάρχη>>. Απαιτείται να ευρεθεί, αν και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι συζητούσε με τους τουρκοαμερικάνους τις λεπτομέρειες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

6. 15/7/1974. Πραξικόπημα χούντας εναντίον του Μακαρίου. Ο Μακάριος διαφεύγει τη δολοφονία. Η Τουρκία υποδέχεται τα γεγονότα με χλιαρές δηλώσεις Ετσεβίτ και του Ισίκ ότι <<το θέμα αποτελεί εσωτερικήν υπόθεση των Ελλήνων>> και ότι <<πάντως, θα μεριμνήσει για τη μη υπονόμευση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων και την αλλαγή του νομικού καθεστώτος της νήσου>> (παράγραφος 38 τρίτου συνημμένου).

Προφανώς η Τουρκία προσπαθούσε να παραπλανήσει. Με βάση τα ακλούθησαν τα γεγονότα όπου εξακριβώθηκε η προδοσία και η χωρίς αμφιβολία συμμετοχή σε συμφωνία με τους τούρκους των Μπονάνου και Αραπάκη, καθώς και από πολλά άλλα στοιχεία, κατά τη γνώμη μου η Τουρκία προσπαθούσε να παραπλανήσει τον Ιωαννίδη που φαίνεται δεν ήταν γνώστης της συμφωνημένης απόβασης των τούρκων στην Κύπρο. Αντίθετα πίστευε ότι <<θα πετύχει>> την Ένωση.

7. 20/7/1974. Η Κύπρος υφίσταται Τουρκική εισβολή και οι Τούρκοι με την ανοχή της χούντας, δημιουργούν προγεφύρωμα κοντά στην Κερύνεια (παράγραφος 41 τρίτου συνημμένου). Οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων, Μπονάνος, Αραπάκης και Παπανικολάου, δεν υπακούν στον Ιωαννίδη για απόκρουση των τούρκων(τέταρτο συνημμένο, πρόσφατη συνέντευξη Ιωαννίδη πριν πεθάνει).

Αποσύρουν τα ελληνικά υποβρύχια που βρισκόντουσαν σε θέση βολής από τα τουρκικά πλοία εισβολής, δεν στέλλουν αεροπλάνα (κατά τον Ιωαννίδη η Ελλάδα είχε υπεροπλία με μόλις παραληφθέντα αεροπλάνα), δίδουν εντολές να μην αποκρουστούν οι τούρκοι με διάλυση του μικρού προγεφυρώματος και με συνεννόηση με τους αμερικανούς καλούν τον <<εθνάρχη>> να <<ελευθερώσει>> την Ελλάδα.

8. Ο <<εθνάρχης>> Καραμανλής συνομιλεί με τον Κίσινγκερ (πρώτο συνημμένο)και του επισημαίνει ότι οι τούρκοι παραβαίνουν τα συμφωνηθέντα. Πλην όμως, ενώ όταν ανέλαβε μπορούσε με εντολές του να διαλυθεί το μικρό προγεφυρωμάτων τούρκων, <<τηρεί πιστά>> την εκεχειρία και τους αφήνει ελεύθερους να αποβιβάσουν 40.000 στρατό και εκατοντάδες άρματα μάχης Μ47 και Μ48.

Έτσι επέρχεται η καταστροφή με προδοσία της Κύπρου.

9. Ο << εθνάρχης>> τιμά με ύψιστα αξιώματα τους, Βλάχο, Μπονάνο, Αραπάκη, Παπανικολάου και λοιπούς <<συνεργάτες>> τους. Δεν μπόρεσα να βρω πώς τίμησε το Συνταγματάρχη Ζαρκάδα που αναφέρει ο κ. Πάνος Ιωαννίδης ως τον υπαίτιο για την κατάληψη της Αμμοχώστου (προτελευταίο συνημμένο).

Λογικά από τα ανωτέρω συνάγεται ότι οι αμερικανοί <<χρησιμοποίησαν>> τον Ιωαννίδη για να ματαιώσουν την προσπάθεια του Μαρκεζίνη για ομαλή μετάβαση της χώρας στη δημοκρατία, με σκοπό πρώτα να αλωθεί η Κύπρος.

Σε τούτο είχαν συνεργούς τον <<εθνάρχη>> και την τότε στρατιωτική ηγεσία της χώρας που εκτέλεσε πιστά τις εντολές των αμερικανών να αφεθούν ελεύθεροι οι τούρκοι να καταλάβουν ότι είχε συμφωνηθεί σε άλλο επίπεδο(Καραμανλής – Κίσινγκερ, Ντάβος κτλ).

Όλα δείχνουν ότι ο τέως δικτάτορας Ιωαννίδης ναι μεν παραπλανήθηκε κα χρησιμοποιήθηκε από τους αμερικανούς, αλλά δεν είχε μετάσχει στην συνομωσία ελεύθερης απόβασης των τούρκων στην Κύπρο και κατάληψης μέρους της Κύπρου. Βέβαια οι τούρκοι δεν τήρησαν τη συμφωνία, που ούτως ή άλλως θα ήταν κάτι παρόμοιο και κατέλαβαν <<εθνάρχη συναινούντος>>, το 40% της Κύπρου. Και το συμφωνηθέν να είχαν καταλάβει η κατάσταση σήμερα θα ήταν η ίδια.

Στο τελευταίο συνημμένο μπορείτε δείτε και την προδοσία και τις πράξεις άφθαστου ηρωισμού που συντελέστηκαν κατά την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974.

Μετά τα ανωτέρω τίθεται το ερώτημα. Ποιοι ήταν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα δεινά του ελληνισμού της Κύπρου. Θα λογοδοτήσουν καμιά φορά έστω και μετά θάνατον;;



Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή: http://www.votegreece.gr/archives/4223

Η «θερμή ειρήνη»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΜΑΛΟΥΧΟΣ


Η χθεσινή τραγωδία στο Αιγαίο έρχεται να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα φόρου αίματος των θυμάτων πολέμου σε καιρούς ειρήνης. Της «θερμής ειρήνης» με την Τουρκία που μας αναγκάζει να διαθέτουμε τη μοναδική αεροπορία του δυτικού κόσμου, η οποία οφείλει να λειτουργεί διαρκώς σε συνθήκες οιονεί σύγκρουσης.



Κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλον τον χρόνο, από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου. Ούτε οι ΗΠΑ που πολεμούν ανά την υφήλιο ούτε καν το Ισραήλ δεν υποχρεούται να υποβάλλει πληρώματα και αεροσκάφη σε τέτοια σκληρή και συνεχή καταπόνηση.



Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Συμβαίνουν γιατί μια καθαρά πολιτική διαδικασία, δηλαδή το ξεκαθάρισμα με την Αγκυρα ως προς τις απαιτήσεις της στο Αιγαίο, έχει παγίως αφεθεί να εκφυλιστεί σε ένα είδος «ημιστρατιωτικής» διαδικασίας.



Εκείνο που δεν μπορούν να κάνουν οι πολιτικές ηγεσίες το έχουν φορτώσει στην πλάτη των πιλότων. Και αυτό επιφέρει καταπόνηση που πληρώνεται με τεράστιο ανθρώπινο, αμυντικό, αλλά και οικονομικό κόστος- σε δευτερόλεπτα χάνονται ζωές και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ η χώρα καθίσταται ουσιωδώς πιο αδύναμη.



Αλλά, επιτέλους, η δουλειά των πιλότων δεν είναι να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι! Και, μάλιστα, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι η γάτα και ποιο το ποντίκι...



gmalouchos@tovima.gr





Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_6628.html#ixzz0xmmHPtYC