Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

γιατί θα ψηφίσω ;

οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά …. όλοι …….


ασχολούνται με το πώς θα κάνουν το λαό … τον ελληνικό λαό … σοφό …. με γνώσεις που πήραν από τα πανεπιστήμια που τους σπούδασαν .

ειλικρινά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πείθουν τον Έλληνα ;

ειλικρινά δεν καταλαβαίνουν ότι απομακρύνονται από τον Έλληνα;

και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πολύς φόβος από την πλευρά των ισχυρότερων κομμάτων.

Η κυβέρνηση βγάζει φόβο ανεξήγητο τη στιγμή που είναι στην εξουσία και ακόμα και αν χάσει τις εκλογές (αυτοδιοίκηση ) έχει τα Μ.Μ.Ε να τα μπαλώσει τα πράγματα .

Η αντιπολίτευση βγάζει και αυτή φόβο χωρίς να υπάρχει λόγος με δεδομένο ότι είναι κόμμα που έχει γνώση της πραγματικότητας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μαζί με την συντεχνία του βγάζουν φόβο προς τον κόσμο αλλά δεν εισπράττουν τίποτα και αυτό είναι πρόβλημα για πειραματικές συντεχνίες σαν αυτό που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα .

θέλαμε πρωθυπουργό αλλά δυστυχώς είναι μάνατζερ .



Δεν με νοιάζει αν πεινάσω με νοιάζει μην μου διαλύσουν την πατρίδα ….. άλλωστε οι έλληνες πάντα πεινούσαν … αυτοί που έτρωγαν…. συνεχίζουν…

στις εκλογές θα ψηφίσω όχι για την κατάντια της οικονομίας γιατί προσωπικά δεν έχω επείσθη ότι η οικονομική κρίση είναι υπαρκτή ….. δεν θα ψηφήσω για σωτήρα γιατί είμαι χριστιανός ορθόδοξος …..δεν ψηφίσω για το μνημόνιο…….



θα ψηφίσω γιατί πιστεύω στην δύναμη της ψήφου…

θα ψηφήσω για το ελληνικό έθνος …

θα ψηφήσω για την παιδεία…

θα ψηφίσω για τα σύνορα της πατρίδας μου που βάλλονται…

θα ψηφίσω για την Σερβία γιατί το Κόσσοβο είναι σερβικό .

θα ψηφίσω για την ασέβεια που διέπει των πολιτικό λόγο απέναντι στους έλληνες πολίτες .

θα ψηφίσω γιατί δεν είμαι διεθνιστής αλλά ούτε οικουμενιστης …… πόσο μάλλον οπαδός της παγκοσμιοποιήσεις….

θα ψηφίσω για τον δυστυχισμένο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ που είναι σε άθλια κατάσταση….

θα ψηφήσω για την κατάργηση του υπουργού ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΘΑ ψηφήσω για τον στρατό λαθραίων που έχουν κάνει την Αθήνα κρατίδιο…

θα ψηφίσω για την ασέβεια απέναντι στους συνταξιούχους …

θα ψηφίσω για τον στραγγαλισμό της ελληνικής οικογένειας…

θα ψηφήσω για την σκόπιμη σιγή πολιτικών κομμάτων…

θα ψηφίσω για την ΚΥΠΡΟ που την θέλω ελεύθερη ελληνική…..

θα ψηφίσω για την Ρωσία που αναπνέουμε τον ίδιο αέρα…

θα ψηφίσω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μπουν φυλακή όλοι οι υπουργοί παιδείας…..

θα ψηφήσω γιατί δεν θεωρό την Τουρκία και το Ισραήλ φίλους …..

θα ψηφίσω γιατί θέλω ανεξάρτητη δικαιοσύνη και κατάργηση του υπουργείου δικαιοσύνης είναι πραγματικά άχρηστο…

θα ψηφίσω γιατί σκόπιμα κατάντησαν την υγεία σε αυτή την κατάσταση…

θα ψηφίσω για την Μακεδονία ………. και όλους αυτούς …

θα ψηφίσω για τις ένοχες σιωπές…

θα ψηφίσω γιατί το 1999 υπήρξε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που υπήρξε στην Ελλάδα και όλοι κάνανε τους τυφλούς…

θα ψηφίσω για την αράχνη του διεθνούς σιωνισμού….

θα ψηφίσω γιατί οι ισραηλινοί εγκλημάτησαν σε διεθνή ύδατα …

θα ψηφίσω γιατί η ακαδημία Αθηνών σιωπά …

θα ψηφίσω για όλους αυτούς που έχουν λόγο πνευματικό να μιλήσουν αλλά τους τον στέρησαν …

θα ψηφίσω για τι θέλω να ξέρω πόσοι είναι λαθρομετανάστες που βρίσκονται σε αυτή την χώρα …

θα ψηφίσω για το λόγο ότι αγαπώ την πατρίδα μου …

θα ψηφίσω γιατί δεν μου αρέσει να χτυπούν την πίστη μου .

αυτές οι εκλογές είναι πολιτικές …. πάντα ήταν ….



Στο δήμο πύργου έχουμε εκλογές…. διαβάζοντας τοπικές εφημερίδες αναρωτιέμαι….. αυτοί που διεκδικούν την ψήφο μου δεν θα μπορούσαν να είναι λίγο ποιο σοβαροί ;

θεωρό και πιστεύω ότι αν υπάρχει πολιτικό φιλότιμο θα πρέπει πάρα πολύ να μην βάλουν υποψηφιότητες σα αυτή την εκλογική ….

Και να το δηλώσουν και δημόσια .



δόξα το θεώ στις εκλογές θα υπάρχουν πολλά κόμματα …

και αν δεν βγάλουν ποτέ μέλος…. βουλευτή… δήμαρχο… δεν με νοιάζει τουλάχιστον θα είμαι ήρεμος που άσκησα το εκλογικό δικαίωμα μου.

Ας δεχτούμε χάριν συζητήσεως

Διάβασα στις εφημερίδες μερικά άρθρα που εξυμνούν το πρόεδρο για τις δηλώσεις του για «εισβολή των ούτω καλούμενων μητέρων πατρίδων». Τον επαινούν και τον συγχαίρουν, γιατί λένε είπε την αλήθεια και την ιστορική πραγματικότητα. ‘Ενα από τα προσόντα των συγγραφέων των άρθρων είναι ο μεγάλος τους έρωτας για το σχέδιο Ανάν, ο θαυμασμός τους για τον Ντάουνερ και τη συμβολή του στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού και η μεγάλη κατάθλιψη που νιώθουν, επειδή απορρίψαμε το σχέδιο Ανάν.




Ας δεχτούμε, χάριν συζητήσεως, την άποψή τους. Αν δεχτούμε, και πάλιν χάριν συζητήσεως, ότι οι ανιστόρητες θέσεις του Δημήτρη Χριστόφια αποτελούν την ιστορική αλήθεια και την ιστορική πραγματικότητα. Και αν έτσι συμβαίνει, τότε και πάλι οι δηλώσεις του προέδρου είναι ασυνάρτητες, επικίνδυνες και ζημιογόνες για την Κυπριακή Δημοκρατία.



Αν πραγματικά η μητέρα Ελλάδα έκανε πράγματι εισβολή στην Κύπρο και όχι η χούντα πραξικόπημα εναντίον του Εθνάρχη Μακαρίου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και διαπραγματευτής της ελληνικής πλευράς, δεν έπρεπε καν να το αναφέρει. ‘Επρεπε να το αποκρύβει και να προσπαθεί να το διαψεύσει. ‘Η τουλάχιστον να το αρνείται. Γιατί αναφέροντάς το, ενισχύει τα επιχειρήματα του αντιπάλου του, αποδυναμώνει τη δική του θέση και κάνει μεγάλο κακό στην πλευρά που εκπροσωπεί.



Φανταστείτε τον ‘Ερογλου να δηλώνει στη δεξαμενή σκέψης ότι Τουρκία στις αρχές του αιώνα έκαμε μερικές γενοκτονίες. Φανταστείτε τον Ομπάμα να δηλώνει ότι η κυβέρνηση Μπους έκαμε στρατιωτική εισβολή στο Ιράκ για να διασφαλίσει τα πετρελαϊκά συμφέροντά της και όχι για να στηρίξει τη δημοκρατική διακυβέρνηση στη χώρα. Φανταστείτε τον ‘Αγγλο πρωθυπουργό να δηλώνει ότι οι αγγλικές κυβερνήσεις εφαρμόζουν πολιτική «διαίρει και βασίλευε», για να προξενούν προβλήματα στις πρώην αποικίες τους. Τα πιο πάνω είναι ιστορικές πραγματικότητες, που τις γνωρίζει και τις παραδέχεται όλος ο κόσμος. Όμως ποτέ δεν τα δηλώνει οι ηγέτες των χωρών τους.



Ο πρόεδρος Χριστόφιας έκαμε δηλώσεις, που αποτελούν ιστορικές ανακρίβειες, αλλά βοηθούν τον εχθρό. Αλλά δεν είναι μόνο τούτο. Στο παρελθόν δήλωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν συνεταιρικό κράτος, ότι εμείς φταίμε για τις διακοινοτικές ταραχές και εμείς στρώσαμε το χαλί στους Τούρκους να εισβάλουν. Τα Ηνωμένα ‘Εθνη όμως αποφάσισαν ότι το 1964 οι Τούρκοι έκαμαν ανταρσία κατά του κράτους και έτσι αναγνώρισαν την Κυβέρνηση Μακαρίου ως τη μόνη νόμιμη Κυβέρνηση του κράτους. Ο Χριστόφιας δεν αποδέχεται αυτές τις αποφάσεις.



Αγαπά άραγε τόσο πολύ την αλήθεια της ιστορίας που γράφει το ΑΚΕΛ; ‘ Η μήπως θέλει να κάμει κακό στην Κυπριακή Δημοκρατία και να βοηθήσει τους Τουρκοκύπριους, που «τους αγάπα, και εννοεί ότι τους αγαπά;»



Θεόφιλος για το Christofias-watch

Δεν έρχεται στα κατεχόμενα ούτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας

Δεν έρχεται στα κατεχόμενα ούτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας



Μαρία Χαραλάμπους

Την προγραμματισμένη του συναυλία στην Κερύνεια ακύρωσε και ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος πληροφορήθηκε και αυτός εκ των υστέρων για το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων.

Μετά από πολλά παράπονα στην ιστοσελίδα του τραγουδιστή, ο εκπρόσωπος του κ.Ιγκλέσιας, ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια, αφού μόλις πληροφορήθηκε ότι η συναυλία θα γινόταν σε πόλη η οποία βρίσκεται σε περιοχή που αυτοαποκαλείται "κράτος" και δεν αναγνωρίζεται διεθνώς, ακύρωσε τη συναυλία. Μάλιστα, όπως αναφέρει αν το γνώριζαν αυτό από την αρχή δεν θα προγραμμάτιζαν τη συναυλία. Συγκεκριμένα το μήνυμα του εκπροσώπου του Gabriela Ristea έχει ως εξής:



"Dear friends, Thank you for your messages.

Mr. Iglesias will not perform in Kyrenia. The concert was cancelled the moment we found out that the city was located in an area which had proclaimed itself a state, without being internationally recognized. If we had known that from the beginning, the concert wouldn´t have been scheduled".



http://www.sigmalive.com/news/local/312859