Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Έρχονται τούρκοι στην Ελλάδα θα μας πει κανένα το λόγο; Γιώργο είσαι Ελλάδα ;

Η κυβέρνηση επιμένει να μην ενημερώνει την ελληνική κοινωνία αλλά και την βουλή για την επίσκεψη των τούρκων στην Ελλάδα . Σε ερώτηση που τέθηκε στον κύριο Πεταλωτή σε εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση με μια ανόητη ασυναρτησία άλλαξε θέμα .ΕΙΝΑΙ φανερό ότι η κυβέρνηση του πασοκ βρήκε εκπρόσωπο τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη εποχή ένα σκοταδιστή και απρόσωπο άνθρωπο αλλά και απίστευτα φοβητσιάρη θα έλεγα.


Η κυβέρνηση έχει τον εκφραστή της

Είναι ο φίλος της Ελλάδος Γιώργο ;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Δεν είναι γνωστό τη θα γίνει στην Ελλάδα και αυτή την εβδομάδα πιθανολογώ ότι γνωρίζουν ο πρωθυπουργός ,ο υπουργός εσωτερικών ,και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πιθανών και ο πρόεδρος του Λ.Α.ΟΣ .


Στις 14-5-2010 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για να κάνουν τι; ουδείς γνωρίζει άλλωστε τα μέσα δεν ασχολήθηκαν με αυτό γιατί δεν ενδιαφέρει τους αφεντάδες τους.

Οι δημοσιογράφοι καθορίζουν πολιτικές βγάζουν πρωθυπουργούς κανονίζουν τα πλαίσια των κινήσεων και σκέψεων του ελληνικών λαού κτλ .

Δεν μιλώ για όλους τους ανθρώπους της ενημέρωσης απευθύνουμε σε αυτούς

αυτό ονομάζονται έγκριτοι και έγκυροι .

Είναι οι εντολοδόχοι της δημοσιογραφίας που βρωμίζουν την ενημέρωση και την πατρίδα μας .

Αυτός ο δημοσιογράφος είναι κάτι σαν πληρωμένος φονιάς δεν έχει ενοχικά σύνδρομα ούτε ηθικούς ενδοιασμούς λέει ψέματα ι και φεύγει γράφει και φεύγει.

Σε καιρούς εθνικών συμφορών η δημοσιογραφία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην αφύπνιση του γένους αλλά και στην κοίμηση του .

ΤΑ μέτρα που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ δια του πρωθυπουργού είναι τα ποιο φρυχτά μέτρα που πάρθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Σκληρά ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ . Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ …

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΗ ΕΙΝΑΙ όπως ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ…

Όμως δεν θα δεχτώ ποτέ την λογική όποιος έχει αντίθετη άποψη λοιδορήστε των .

Τα δάνεια που ψήφισαν τα κοινοβούλια των κρατών να μας δώσουν είναι δάνεια και θα επιστρέψουμε πίσω .

Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που μας δίνουν και θα τα πάρουν πίσω και με τόκο . Αυτό το λέω γιατί είπαμε παραπληροφόρηση ως ένα σημείο .



Τούτες της μέρες υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα ;

Προσωπικά θεωρώ ότι ο πολιτικός δεν ευθύνεται και η επιθυμία μου είναι να μην φυλακιστεί κανένας από αυτούς .Είναι σαν να σε δαγκώσει ένας σκύλος και να τα βάλεις μετά με τον σκύλο δεν νομίζω .

Δεν ανήκω στο πλήθος που ζητεί να μπουν στη φυλακή αυτοί που έκλεψαν συμφώνα με το κοινωνικό μήνυμα των μέσων εγώ ζητώ ευθέως να πιαστούν αυτοί που κρύβονται πίσω από τους πολιτικούς.

Το παραμύθι περί ξεπουλημένων πολιτικών εξυπηρετεί μόνο μια φάρα τους σιωνιστές και όποιος έχει αντίρρηση να μου το πει ….