Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ρόδος: Η μεγάλη ανατροπή για τον βιασμό ανήλικων κοριτσιών από οικοδόμο - Τα μηνύματα στο facebook έδωσαν νέα τροπή στην υπόθεση!

Η υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, έχει πάρει εδώ και λίγες ώρες νέα διάσταση...

Περαιώθηκε από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών η κυρία ανάκριση για την υπόθεση με κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, έναν 52χρονο οικοδόμο, κάτοικο Ιαλυσού, ο οποίος καταγγέλθηκε από δύο ανήλικες ότι υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις τις ίδιες και δύο φίλες τους, μαγνητοσκοπώντας τες μάλιστα με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος, που έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, αρνήθηκε πάντως από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δηλώνοντας θύμα των δύο ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος, υπέβαλε μάλιστα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στρέφεται και κατά των γονέων των κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης!

Ενώπιον της κ. Πταισματοδίκη, ο 52χρονος παρουσίασε, μεταξύ άλλων, κατάθεση της ανήλικης, που ομολογεί ουσιαστικά ότι ήταν εκείνη που τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του. Ερχόντουσαν σε επαφή και ενώπιον φίλων της, ενώ υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να καταθέσει σε βάρος του γιατί φοβόταν ότι θα την χτυπήσει. Το ίδιο κατέθεσε ουσιαστικά και η φίλη της!

Ο 52χρονος έχει εξασφαλίσει εξάλλου μέσω μιας τρίτης ανήλικης αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία ομολογείται ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα. Σε μηνύματα της ανήλικης, ομολογείται σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση.

Πηγή: dimokratiki.gr
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=391890&catid=6

Δράμα: 42χρονη έκανε την οικιακή βοηθό και πήρε 13.000€ από το σπίτι!!

Δράμα: 42χρονη έκανε την οικιακή βοηθό και πήρε 13.000€ από το σπίτι!!

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή από οικία 71χρονου ημεδαπού, στη Δράμα, που είχε διαπραχθεί πριν ένα μήνα περίπου.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 42χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία του 71χρονου, σχετικά με κλοπή 13.100 ευρώ από το εσωτερικό του σπιτιού του.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων προέκυψε ότι η 42χρονη, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 71χρονου, αφαίρεσε, πριν ένα μήνα περίπου, από το εσωτερικό του, το παραπάνω χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε στο σπίτι της 42χρονης το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
http://www.alldaynews.gr/δράμα-42χρονη-έκανε-την-οικιακή-βοηθό-κ/

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ



Ξένια Γιαννάκου



Μια 35χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της το βράδυ της Τρίτης, στο Αίγιο.
Η αυτόχειρας ανέβηκε στην αερογέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Αιγίου, στο σημείο των Υψηλών Αλωνιών και σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να καπνίζει και να πίνει.
Λίγο μετά, έπεσε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή της. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η 35χρονη φέρεται να έχει αφήσει ένα σημείωμα πριν προχωρήσει στην απελπισμένη αυτή κίνηση, με το οποίο απευθύνεται στο σύντροφό της.
Όπως αναφέρει το thebest.gr, στο σημείωμα η γυναίκα εξέφραζε την αγάπη της προς το σύντροφό της, τονίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να ζει άλλο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/579619/aytoktonise-peftontas-apo-aerogefyra-toy-aigioy?utm_source=Newsbomb.gr&utm_medium=Related%20Stories&utm_campaign=Newsbomb.gr#ixzz3Y3bZEPxM