Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

KYRIA FVTO

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Έτσι καταλήγει μια χώρα όταν δεν αντιστέκεται στον πολυπολιτισμό όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο. Θα γίνουμε απλοί επισκέπτες στις ίδιες μας τις γειτονιές διότι η δύναμη που θα αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι θα είναι τέτοια που δεν θα μας επιτρέπουν πουθενά να κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς την έγκρισή τους.
FOTO1
Ένας νέος Άγγλος παίρνει μέσα στο αυτοκίνητο του και έναν κάμεραμαν για να πάνε σε μουσουλμανικές περιοχές του Λονδίνου και να δείξει πόσο αυξάνονται με τον καιρό οι περιοχές που κατέχουν οι μουσουλμάνοι και απαγορεύουν στους απίστους την είσοδο. Δηλαδή στο ίδιο σου το κράτος θα σε λένε ρατσιστή και θα σε διώχνουν από το δικό σου σπίτι, δικαίωμα το οποίο θα έχουν δώσει αυτοί που ξεπουλάνε κάθε μέρα θρησκεία και πατρίδα.

Στην διαδρομή τους λοιπόν, ο Άγγλος κάποια στιγμή σταματά το αμάξι και πιάνει συζήτηση με έναν μουσουλμάνο ο όποιος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους σε εκείνη την περιοχή. Η συζήτηση τελειώνει με τον μουσουλμάνο να χτύπα δυνατά τον Άγγλο στο πρόσωπο δείχνοντας του, ότι δεν έχει δικαίωμα στο ίδιο του το κράτος να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Σύντομα και στις δίκες μας γείτονες.
Σε λίγο καιρό μετά την εγκατάσταση των λαθρό και στην δίκια μας χώρα θα μας απαγορεύουν να μιλάμε και για τον Χριστό.
FOTO2
Στα δύο βίντεο που ακολουθούν θα δείτε έναν από τους πολλούς ιεροκήρυκες στο Λονδίνο που προσπαθούν να μιλήσουν για τον Χριστό ενώ μουσουλμάνοι τους περιτριγυρίζουν και τους κοροϊδεύουν. Μετά από λίγο καιρό θα απαγορεύσουν εντελώς να μιλούν για τον χριστιανισμό και θα υποχρεώσουν να επιλέξετε ή τον Αλλάχ ή τον θάνατο γιατί οι άπιστοι αξίζουν όπως είπαμε μόνο το θάνατο.

Είναι ανησυχητικές αυτές οι σκηνές καθώς αρχίζουν να θυμίζουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους ακριβώς την επέτειο της επανάστασης του 1821. Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην σταδιακή αφαίρεση της θρησκείας μας και της επιβολής του Ισλάμ. Όλα γίνονται αργά αλλά μεθοδευμένα.
Σήμερα πηγαίνουν οι ιερείς χωρίς σταυρό στους λαθρό, αύριο θα αφαιρέσουν όλους τους σταυρούς και τις εικόνες από δημόσιους χώρους. Μεθαύριο θα καταργήσουν όλες τις χριστιανικές εορτές, θα μετατρέψουν σιγά σιγά τις εκκλησιές μας σε τζαμιά και θα διδάσκουν σε μελλοντικούς ιερείς το Ισλάμ.
FOTO3
Επιπλέον, έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα θα βρουν και πολλούς ακολούθους εφόσον επέτρεψαν τόσα χρόνια την ύπαρξη αίθουσας προσευχής μουσουλμάνων στη θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ ιερείς δεν παύουν να υποστηρίζουν μνημονιακά και αντιχριστιανικά κόμματα. Ευχόμαστε να τους φωτίσει ο Θεός να αλλάξουν, ειδάλλως να είναι οι ιερείς και πολιτικοί αυτοί που θα γευτούν πρώτοι την οργή των μουσουλμάνων, διότι αυτοί κινούσαν τα «νήματα» τόσα χρόνια.
FOTO4
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σωτήρης Θεοχάρης : Ελληνόφωνο το πανκ της δεκαετίας του 80, στην Ελλάδα.



Μία καταπληκτική φωτογραφία του Γιώργου Τουρκοβασίλη, από συναυλία των ΑΔΙΕΞΟΔΟ στη Νέα Σμύρνη, 1984. Αριστερά, ο Σωτήρης Θεοχάρης, και δεξιά, η Μαρία Βασιλάκη. Έχει ενδιαφέρον η άποψη του Θεοχάρη, σχετικά με τον ελληνικό στίχο στο ελληνικό πανκ:


 ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: το μεγάλο κύμα του πανκ στη δεκαετία του 80 ήταν σχεδόν 100% ελληνόφωνο, πολύ λίγα γκρούπ έπαιζαν στα αγγλικα. Αυτό όμως ήταν και περίπου διεθνές πχ τα φινλανδικα γκρουπ έπαιζαν στα φινλανδικά, τα βραζιλιάνικα στα βραζιλιάνικα και γενικά σε όλες τις χώρες που παίχτηκε πανκ στη δεκαετία του 1980, η χρήση της εγχώριας γλώσσας ήταν διαδεδομένη. Ο λόγος είναι προφανώς η αμεσότητα και παράλληλα η αντιεμπορευματική διάθεση - το πανκ βασίζεται στον στίχο και σίγουρα ήταν πιο άμεση η ελληνική γλώσσα σε μια Ελλάδα που η γνώση της αγγλικής δεν ήταν στα σημερινά επίπεδα. Αφού λοιπόν δεν στόχευε κάποια "αγορά" του ροκ ν ρολ, και μίλαγε κυρίως ο στίχος, ήταν λογικό να είναι ελληνόφωνο.

Επί του θέματος, συμφωνώ με τις απόψεις του Θεοχάρη. Και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πραγματικότητα, ότι το πανκ στην Ελλάδα 1980-1990, ήταν σχεδόν κατά 100% ελληνόφωνο. Αυτό δεν είναι μία απλή λεπτομέρεια. Έχει αιτίες. Μία από τις αιτίες, είναι η "αντιεμπορευματική διάθεση", που αναφέρει ο Θεοχάρης. Μία άλλη όμως, είναι η "κοινωνική καταγωγή", το πανκ, αναπτύσσεται κυρίως στις πιο λαϊκές συνοικίες. Υπάρχουν και άλλες. Η κατανόηση των αιτιών, μας βοηθά να κατανοήσουμε τελικά και την  φύση του φαινομένου "Πανκ στην Ελλάδα".
http://freedomgreece.blogspot.co.ke/2016/03/80.html

Έλεος Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μάκης Μπαλαούρας προτιμά το «σκέτο» Μακεδονία!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Φαίνεται ότι σε αυτήν την κυβέρνηση περισσεύουν τα λόγια και οι απίστευτα προκλητικές δηλώσεις. Στο «πάνθεον» μετά τον Γιάννη Μουζάλα και την γκάφα – όπως χαρακτήρισε την δήλωσή του περί «Μακεδονίας» προστίθενται τώρα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας!
Κατά τη διάρκεια συνέντευξή τους στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90, 1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 
Αφού απάντησε ότι επρόκειτο για ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ως… έτοιμος από καιρό, προχώρησε την μέγιστη πολιτική του σκέψη ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν θα απέρριπτε το «σκέτο Μακεδονία». 
Είπε για το θέμα της ονομασίας: «Το ζήτημα είναι τριτεύων ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το "Βόρεια Μακεδονία" ή το "Σλαβομακεδονία". Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις από μέρους των ΑΝΕΛ για τη «γκάφα» του Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας», ο Μάκης Μπαλαούρας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα»…
σ.σ., για την ιστορία αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Μπαλαούρας «χτυπά». Είναι ο ίδιος πολιτικός που δήλωνε λίγους μήνες πριν πως: «Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/682756/eleos-kyrioi-toy-syriza-o-makis-mpalaoyras-protima-to-sketo-makedonia#ixzz44Ds5ysJC

Σήκωσαν και χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης !!! Ανθελληνική ενέργεια Ρουμάνου Ευρωβουλευτή στο Στρασβούργο, με συνεργασία Σκοπιανών και Τουρκόφωνων της Θράκης – Ερωτήματα για την ανοχή του Ευρωκοινοβουλίου

Προκλητική και επικίνδυνη κρίνεται από Έλληνες Ευρωβουλευτές η εκδήλωση «Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα. Νομικά Κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε σε κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου.
Στην εκδήλωση, την οποία οργάνωσε ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Κσάμπα Σόγκο, συμμετείχε ο Οργανισμός Εθνών και Λαών (UN-ΡΟ) -εκπροσωπεί μειονότητες από όλον τον κόσμο- και η αυτοαποκαλούμενη Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ΑΒΤ-TF).
Επίσης προσκλήθηκαν οργανώσεις με αλυτρωτικές θέσεις, όπως η «Μακεδόνικη Μορφωτική και Πολιτιστική Κίνηση Εδέσσης» και η οργάνωση «Ουράνιο Τόξο».
Στο πρόγραμμα των ομιλητών ήταν ο Φινλανδός ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Νίλς Τόρβαντς και η «ιδρύτρια» της ομάδας «Μακεδόνικη Μορφωτική και Πολιτιστική Κίνηση Εδέσσης», Ευγενία Νατσουλίδου.
Την εκδήλωση χαρακτήρισαν «ανιστόρητη και με αλυτρωτικό περιεχόμενο», με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, οι Ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή («Ελιά») και Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ).
Οι Έλληνες ευρωβουλευτές τόνισαν στην επιστολή τους πως η μειονότης στην Θράκη, βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923, είναι θρησκευτική και ότι «το Ελληνικό Σύνταγμα εγγυάται την πλήρη προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των ατόμων που ζουν στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από την εθνικότητα τους, και τα θρησκευτικά και πολιτικά πιστεύω των Ελλήνων πολιτών»..
Παρέμβαση υπήρξε και από την ομάδα των Ευρωβουλευτών του ΚΚΕ, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναφέρονται στον χρόνο που επιλέγεται να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση, καθώς «δημιουργεί έδαφος για προώθηση επικίνδυνων ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στο όνομα της «προστασίας των δικαιωμάτων των μειονοτήτων».
Έξω από την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η προκλητική εκδήλωση και κυριαρχούσε το αλυτρωτικό έμβλημα της ABTTF (χάρτης ανεξαρτήτου Θράκης) σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του Ρουμάνου ευρωβουλευτού και του ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη.
Ο τελευταίος εξυβρίσθη σε άπταιστα ελληνικά από τουρκόφωνο της ABTTF.
Ερωτήματα προκαλεί η «ανοχή» του Ευρωκοινοβουλίου να παραχωρήσει αίθουσα του για να διεξαχθεί η εκδήλωση, μεσούσης της προσφυγικής κρίσεως και της επιθέσεως που δέχεται η Ελλάς από χώρες τής Βαλκανικής και όχι μόνο για την διαχείριση του προβλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η ευρωβουλευτής της Κροατίας Μαριάνα Πέτιρ είχε προχωρήσει στην δημιουργία ανεπισήμου ομάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το όνομα «Φίλοι της Μακεδονίας».
http://elthraki.gr/σήκωσαν-και-χάρτη-της-ανεξάρτητης-θρά/

Βόμβα Τζουλιάνι - Η Χίλαρι ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ISIS

56f44a871dc52463728b4be7

Σε μια καταγγελία-σοκ προέβη ο πρώην δήμαρχος της ΝέαςΥόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι εναντίον της Χίλαρι Κλίντον. Ο Τζουλιάνι κατηγόρησε την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ότι ευθύνεται έμμεσα για την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX, ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι η Κλίντον «συνέβαλε στην δημιουργία του ISIS» και ότι «μπορεί να θεωρείται ιδρυτικό μέλος του ισλαμικού κράτους».
Η σφοδρή επίθεση που δέχτηκε η Χίλαρι Κλίντον συνεχίστηκε με τον Τζουλιάνι να αναφέρει ότι για να καταπολεμηθεί το ISIS θα απαιτούσε η κυβέρνηση να ενώσει όλες τις δυνάμεις για να το αντιμετωπίσει. «Η Χίλαρι είχε την ευκαιρία αυτή και δεν έκανε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτώμενος πως ακριβώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του ISIS, ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποστήριξε ότι η Κλίντον «ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός».
Αυτά τα δυο γεγονότα στα οποία η Κλίντον είχε καθοριστικό ρόλο, ήταν και οι κύριες αιτίες κατά την άποψη του Τζουλιάνι για τη δημιουργία του χαλιφάτου.
Σε επισήμανση ότι αυτές οι αποφάσεις δεν ήταν άμεση αρμοδιότητα της Secretary of State, θέση που κατείχε η Κλίντον στην κυβέρνηση Ομπάμα, και ότι αυτές αποτελούν κοινές πολιτικές που δεν θα μπορούσε από μόνη της να αλλάξει, ο Τζουλιάνι απάντησε: «αυτό θα προσπαθούσε να κάνει ο κάθε πατριώτης».
http://greeknation.blogspot.co.ke/2016/03/isis_24.html

Πόσο κοντά είμαστε σε πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία;Η Ρωσία ετοιμάζεται για ολομέτωπη σύγκρουση με το ΝΑΤΟ.Ολες οι τελευταίες εξελίξεις από Ρωσικές εφημερίδες.

Σταματήστε τις μικρές δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Shoigu ,δήλωσε ότι ο οργανισμός αναγκάζεται να ανταποκριθεί στην ικανότητα των στρατιωτικών δυνατοτήτων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.Остановить НАТО малыми силами
"Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητές του στην Ευρώπη,και ειδικά κοντά στα ρωσικά σύνορα.Φυσικά, με μια τέτοια κατάσταση δεν μπορούμε παρά να ανησυχούμε. Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό "- ανέφερε  ο Shoigu στην εφημερίδα" Rossiyskaya Gazeta ".Σύμφωνα με τον υπουργό, φέτος στη Δυτική Στρατιωτική Περιοχή έχουν παραδωθεί πάνω από 1 100 μονάδες νέου και αναβαθμισμένου στρατιωτικού εξοπλισμού,όπως σύγχρονα αεροσκάφη, ελικόπτερα, τανκς, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, επικοινωνίες.
Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές ότι το ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη σχεδιάζει να τοποθετήσει μέχρι τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες. Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, 
θα την ενισχύσει με βαριά όπλα. Η επέκταση του ΝΑΤΟ δικαιολογείται από την «ρωσική απειλή», η οποία φέρεται να έλαβε χώρα,όταν η  Ρωσία παρενέβη στην Ουκρανική κρίση.
Η Ρωσία, ενισχύει τις στρατιωτικές δυνάμεις της στα δυτικά σύνορα,λέει ο στρατιωτικός αναλυτής- στοTASS πρακτορείο ειδήσεων-, συνταξιούχος συνταγματάρχης Βίκτορ Litovkin.
Οι Αμερικανοί φοβούνται τη "ρωσική απειλή» στην Ανατολική Ευρώπη,έτσι αναπτύσσει στρατεύματα στα σύνορά μας και εμείς αποσύρουμε το παλαιό υλικό και φέρνουμε νέες στρατιωτικές τεχνολογίες.
Έτσι,για παράδειγμα, η τοποθέτηση του «Ισκαντέρ-Μ" σημαίνει ότι οι δύο χώρες συμμετέχουν στην κούρσα των εξοπλισμών.
Φυσικά. Αν και πολλοί λένε ότι δεν θα υπάρξει άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταλάβουμε ότι τα λόγια είναι λόγια. Στο παράδειγμα της Συρίας,
 βλέπουμε ότι στο σύγχρονο κόσμο είναι αρκετά κλασικός ο πόλεμος με τη χρήση του πυροβολικού, αρμάτων μάχης και ούτω καθεξής.Ο Υβριδικός πόλεμος απλά υποθέτει ότι οι μέθοδοι του πολέμου μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί.
Τώρα υπάρχει μια διαδικασία, κατά την οποία διαμορφώνεται μια νέα ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη, - λέει ο διευθυντής του Στρατηγικού Κέντρου Μελέτης, Ιβάν Konovalov.
 Η Πολωνία, και οι χώρες της Βαλτικής στρέφονται προς το ΝΑΤΟ,ενισχύοντας έτσι την στρατιωτική παρουσία του εκεί.Η διαφορά είναι ότι το ΝΑΤΟ στέλνει στρατεύματα και εξοπλισμό πολλά χιλιόμετρα μακρυά από την έδρα του,ενώ η Ρωσία τα έχει εντός των συνόρων της.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι μόνο η αριθμητική αναλογία. Οι στρατιωτικές μονάδες του 
ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά κατακερματισμένες. Στη λειτουργία του εδάφους θα ήταν
 δύσκολο να εργαστούν από κοινού. Σε γενικές γραμμές, οι Ευρωπαίοι δεν είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν.
Αν συμβεί ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα είναι συμβατικός πόλεμος- μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης -και δεν θα μετατραπεί σε πυρηνικό.Οι κύριες δυνάμεις του στρατού μας επικεντρώθηκαν στην κάλυψη των νότιων και ανατολικών συνόρων μέχρι το 2008.Σήμερα αυτό άλλαξε και επικεντρωνόμαστε στα Δυτικά σύνορα.Τότε η Κίνα θεωρούταν στρατιωτική απειλή,σήμερα είναι στρατηγικός σύμμαχος.Αλλά όλα είναι πολύ δύσκολα στην 
Κεντρική Ασία. Σχετικά με το πρόβλημα του Αφγανιστάν, προστίθεται στην αυξανόμενη απειλή της σύγκρουσης των στρατών του Ουζμπεκιστάν και του Κιργιστάν.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας λειτουργεί με βάση την παρούσα πολιτική κατάσταση. Και δικαίως.
http://svpressa.ru/war21/article/145218/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SV PRESSA:Corfiatiko.blogspot.com
 

To Ντόνετσκ ενισχύεται με πυρομαχικά και στρατιωτικό υλικό από τη Ρωσία.Πόσο κοντά είμαστε σε πολεμική σύγκρουση;

Η πολιτοφυλακή και η αντιτρομοκρατική ομάδα του Ντόνετσκ έλαβαν στρατιωτική ενίσχυση από τη Ρωσία.ГУР: Боевики в Донбассе усиливают передовые подразделения
Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα ,η περιοχή έχει ενισχυθεί με άρματα μάχης,με μηχανοκίνητη διμοιρία πεζικού,την 5η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία πεζικού και την 1η ΑΚ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Στο Ντόνετσκ βρίσκονται μόνιμα κινητές μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου.
Προς την κατεύθυνση της κατεχόμενης Γκορλόβκα και του Ντόνετσκ κατευθύνονται ομάδες ελεύθερων σκοπευτών που έχουν εκπαιδευτεί σχετικά με  "Kadamovsky"  στο Ροστόφ της Ρωσίας.
Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες για άμμεση προμήθεια πυρομαχικών από τη Ρωσία και και ειδικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του 1ου (Ντόνετσκ) και 2ου (Lugansk) AK των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Από τη Ρωσία έχουν εισέλθει μη επανδρωμένα εναέρια Tipchak για αναγνώριση στόχων.
http://news.liga.net/news/politics/9749574-gur_boeviki_v_donbasse_usilivayut_peredovye_podrazdeleniya.htm
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ LIGA.NET:Corfiatiko.blogspot.com
 

Το Κίεβο είναι ανίκανο ή απρόθυμο να καλύψει τη συμφωνία του Μινσκ.Προσέξτε να μην πάμε σε θερμή πολεμική σύγκρουση. - Πεσκόφ.

Κίεβο είναι ανίκανο ή απρόθυμο να εκπληρώσει τις συμφωνίες Μινσκ - Sands | Ρωσική άνοιξη
Το Κίεβο δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να εκπληρώσει τις συμφωνίες του Μινσκ, αλλά εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας,Πέτρο Ποροσένκο θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες αποφάσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπογράψει τους νόμους που χρειάζονται για την Αν.Ουκρανία,και να λάβει τις σωστές αποφάσεις,πριν η κατάσταση ξεφύγει σε θερμή πολεμική σύγκρουση,δήλωσε ο Πεσκόφ.
Η Ρωσία επανειλημμένα επιθυμεί όπως και ο Πρόεδρος μας , μια ενωμένη, σταθερή Ουκρανία. Το μόνο πράγμα που δεν μας ενδιαφέρει,είναι ο πόλεμος.
Υπάρχουν όμως οι εθνικιστές ομάδες που οδηγούν σε λυσσαλέες και απόλυτα τρελές καταστάσεις.Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις.
http://rusvesna.su/news/1459001673
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSVESNA:Corfiatiko.blogspot.com
 

H Oυκρανία ετοιμάζει ολοκληρωτικό πόλεμο στο Ντόνετσκ από 3 μέτωπα.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν αυξηθεί στα σύνορα με το Ντόνετσκ και το μόνο που καθυστερεί την γενική επίθεση,είναι ο καιρός.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ουκρανία ετοιμάζει επίθεση στην Donbass σε τρεις κατευθύνσεις (+ VIDEO) | Ρωσική άνοιξη
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Υπουργείου Άμυνας Σώματος DNI, Eduard Eduard Basurin.

 Η Ουκρανία προετοιμάζεται για την έναρξη των εχθροπραξιών,σε τρία μέτωπα: Τη Μαριούπολη, το Ντόνετσκ και τη Γκορλόβκα.
Στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχουν αυξομειώσεις στρατιωτικών δυνάμεων και έτσι δεν μπορεί να προκαθοριστεί από που θα ξεκινήσει ο πόλεμος.

Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης, ο Θαυματουργός.

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ήταν δεινός θεολόγος και διαπρεπέστατος ρήτορας και φιλόσοφος. Δεν γνωρίζουμε το χρόνο και τον τόπο της γέννησής του. (Ο Σ. Ευστρατιάδης όμως, στο αγιολόγιο του, αναφέρει ότι ο Άγιος Γρηγόριος γεννήθηκε το 1296 μ.Χ. στην Κωνσταντινούπολη, από τον Κωνσταντίνο τον Συγκλητικό και την ευσεβέστατη Καλλονή). Ξέρουμε όμως, ότι κατά το πρώτο μισό του 14ου αιώνα μ.Χ. ήταν στην αυτοκρατορική αυλή της Κωνσταντινούπολης, απ' οπού και αποσύρθηκε στο Άγιο Όρος χάρη ησυχότερης ζωής, και αφιερώθηκε στην ηθική του τελειοποίηση και σε διάφορες μελέτες.
Το 1335 μ.Χ. με τους δύο αποδεικτικούς λόγους του «Περί εκπορεύσεως του Αγίου Πνεύματος», ήλθε σε σύγκρουση με τον Βαρλαάμ τον Καλαβρό, ο οποίος δίδασκε πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίσει το Θεό, κι ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να ενωθεί μαζί Του. Κατά τα λεγόμενα του Βαρλαάμ, ο Θεός είναι «κλειστός στον εαυτό του» και δεν μπορεί να ενωθεί με τους ανθρώπους. Επομένως, οι «ησυχαστές», οι μοναχοί δηλαδή εκείνοι που έλεγαν ότι μπορεί ο άνθρωπος, αν έχει καθαρή καρδιά και αν συγκεντρωθεί στην «καρδιακή προσευχή» (το «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ Θεού, ελέησόν με»), να ενωθεί με το Θεό και να φωτισθεί και να δει το Άκτιστο φως, ασχέτως της μόρφωσής του, δεν ήταν Ορθόδοξοι αλλά «μεσσαλιανιστές» και «ομφαλόψυχοι». Μετά από αυτές τις τοποθετήσεις του Βαρλαάμ, ο Παλαμάς εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη από όπου και άρχισε τον αγώνα «υπέρ των Ιερώς ησυχαζόντων», δηλ. αυτών που ασκούσαν τον ησυχασμό, συγγράφοντας μάλιστα και τους ομώνυμους λόγους του. Το ζητούμενο της πάλης αυτής ήταν κυρίως το μεθεκτικόν ή αμέθεκτον της θείας ουσίας. Ο Γρηγόριος, οπλισμένος με μεγάλη πολυμάθεια και ισχυρή κριτική για θέματα αγίων Γραφών, διέκρινε μεταξύ θείας ουσίας αμεθέκτου και θείας ενεργείας μεθεκτής. Και αυτό το στήριξε σύμφωνα με το πνεύμα των Πατέρων και η Εκκλησία επικύρωσε την ερμηνεία του με τέσσερις Συνόδους. Στην τελευταία, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 1351 μ.Χ., ήταν και ο ίδιος ο Παλαμάς. Αλλά ο Γρηγόριος έγραψε πολλά και διάφορα θεολογικά έργα, περίπου 60.

Αργότερα ο Πατριάρχης Ισίδωρος, τον εξέλεξε αρχικά επίσκοπο Θεσσαλονίκης. Λόγω όμως των τότε ζητημάτων, αποχώρησε πρόσκαιρα στη Λήμνο. Αλλά κατόπιν ανέλαβε τα καθήκοντα του. Πέθανε το 1360 μ.Χ. και τιμήθηκε αμέσως σαν Άγιος. Ο Πατριάρχης Φιλόθεος, έγραψε το 1376 μ.Χ. εγκωμιαστικό λόγο στο Γρηγόριο Παλαμά, μαζί και ακολουθία και όρισε την εκκλησιαστική μνήμη του στη Β' Κυριακή της Μ. Τεσσαρακοστής.

Το τίμιο σώμα του, μετά από την εκταφή, υπήρξε άφθαρτο, δηλαδή δέν σάπισε, αλλά ευωδίαζε και θαυματουργούσε. Στούς λατίνους όμως, τους υποτελείς του Πάπα, ήταν χονδρό αγκάθι η ενθύμιση του Αγίου και μάλιστα ολόσωμου. Γι αυτό πολλες φορές τον συκοφαντούσαν λέγοντας, πως για τα αμαρτήματά του έμεινε «άλυωτος», δέν δέχθηκε από απέχθεια η γη να τον διαλύσει «στα εξ ων συνετέθη»! Τον 19ο αιώνα μ.Χ. ο ναός του Αγίου καταστράφηκε από φωτιά και το τίμιο σκήνωμά του κάηκε αφήνοντας μόνον τα οστά ανέπαφα!

Τόσο γινάτι κράτησαν οι καθολικοί που όταν τυπώνονταν οι εκκλησιαστικές μας ακολουθίες στην Βενετία - κατά τους χρόνους της τουρκοκρατίας - ο Δόγης έδινε την άδειά του για την έκδοση, μόνον εφόσον δέν υπήρχε σχετική αναφορά στον Αγιο. Έτσι για αρκετά χρόνια που κυκλοφορούσαν τα έντυπα από την Βενετία, η γιορτή του είχε σχεδόν ξεχαστεί. Περί τα μέσα και τέλη του 20ου αιώνα, επανήλθε η μνήμη των ενδόξων αγώνων του και έλαβε την πρέπουσα θέση στον χώρο των Ορθόδοξων ναών.
http://orthodoxathemata.blogspot.co.ke/2016/03/blog-post_851.html

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Θέσεις για την πραγματική, Υπερεθνική Τρομοκρατία και την Ισλαμική τρομοκρατία

Μάρτης, 25 2016
saudi-isil-cartoon2.jpg
ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 25/03/2016

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
- ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ: ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ

Τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της ΕΕ έδωσαν τροφή σε μια σειρά νέων παραπλανητικών «αναλύσεων» και «κραυγών». Από τη μία, η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και η κυβερνώσα «Αριστερά» κάνει λόγο για «παρανοϊκούς» δολοφόνους κλπ., ακολουθώντας τη γνωστή συνταγή της προσωποποίησης και του χυδαίου στιγματισμού του εχθρού της, που σήμερα τυχαίνει να είναι βέβαια και οι τζιχαντιστές, τους οποίους η ίδια η Υ/Ε δημιούργησε μακροπρόθεσμα με την πολιτική της ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στήριξε και με άλλους τρόπους (όπως στη Συρία)…Από την άλλη πολλοί «εθνικιστές» ινστρούχτορες, και στο εξωτερικό αλλά και στα παρ’ημίν, είτε λόγω έλλειψης συστημικής ανάλυσης για την άνοδο της Παγκοσμιοποίησης και τον ρόλο της Υ/Ε στην υποδαύλιση των θρησκευτικών ανορθολογισμών, και ιδίως του Ισλαμισμού, είτε για λόγους ψηφοθηρικούς κλπ., άρχισαν μια εκστρατεία άκριτης «ισλαμοφαγίας», όπου το φταίξιμο για τη σημερινή τρομοκρατία ρίχνεται κυρίως στο Ισλάμ και στους Ισλαμιστές.
Και στις δύο περιπτώσεις, αντικειμενικά ή εσκεμμένα, οι λαοί αντιμετωπίζουν σήμερα την απόπειρα δημιουργίας ενός εμφυλιοπολεμικού σεναρίου, σύμφωνα με το οποίο τα ντόπια, υπό εξαθλίωση από την παγκοσμιοποίηση, κοινωνικά στρώματα στην Ευρώπη στρέφονται ενάντια στα ακόμη πιο εξαθλιωμένα Μουσουλμανικά στρώματα που τολμούν να συνταχθούν με τους Άραβες, τους οποίους σφάζουν και εξανδραποδίζουν οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών χωρών μαζί με τους Αμερικανούς τα τελευταία ειδικά 15 χρόνια των στρατιωτικών πολέμων και «Εξεγέρσεων» της Υ/Ε. Σπρώχνουν έτσι σε έναν εμφύλιο τους ντόπιους εξαθλιωμένους κατά των πιο εξαθλιωμένων μεταναστών, που μόνο τις ελίτ και το σύστημα θα εξυπηρετεί. Ο πολιτικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται δηλαδή σήμερα από την Υ/Ε, εσκεμμένα βέβαια στην περίπτωση της, για την καθυπόταξη των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης, είναι για άλλη μια φορά το «διαίρει και βασίλευε». Με τις παρακάτω θέσεις μας θα προσπαθήσουμε να «ξεδιαλύνουμε» το σκηνικό βίας και αποπροσανατολισμού που επιχειρούν να στήσουν οι ντόπιες και ξένες ελίτ (ειδικά οι μιντιακές και πολιτιστικές ελίτ που ελέγχουν τη σκέψη μέσω των ΜΜΕ, της «δημοσιογραφίας» και της «διανόησης» που προβάλλουν κλπ.) και να θέσουμε τα κριτήρια που πρέπει να ενώσουν όλους τους λαούς που σήμερα υποτάσσονται κάτω από την μπότα (στρατιωτική ή οικονομική) της Υ/Ε:
ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  1. Οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπως και οι πρόσφατες στο Παρίσι κλπ., δεν πραγματοποιήθηκαν από κάποιους «παρανοϊκούς»κλπ., όπως προπαγανδίζει η Υ/Ε και τα «αριστερά» της όργανα, αλλά καταρχήν από άλλα θύματα της Παγκοσμιοποίησης, τα οποία στράφηκαν, με ευθύνη κυρίως της Υπερεθνικής Ελίτ (που πάντα υποστήριζε Ισλαμικά κινήματα σαν αντίβαρο των σοσιαλιστικών ή εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων), στον ανανήψαντα θρησκευτικό ανορθολογισμό (εν προκειμένω τον Ισλαμισμό). Οι τζιχαντιστές αυτοί θεωρούν ως εχθρό καθετί που εκφράζει τον δυτικό πολιτισμό, δηλαδή όχι μόνο την πανάθλια «κουλτούρα» που περνά σήμερα για «δυτικός πολιτισμός», αλλά ακόμη και τις κλασικές αξίες της πραγματικής δημοκρατίας και του ορθολογισμού. Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να υπάρχουν και αφελώς καθοδηγούμενοι από μυστικές υπηρεσίες, όμως αυτό δεν αλλάζει πως το κίνητρο που είχαν ήταν να εκδικηθούν, με την αποτρόπαια τακτική που επέλεξαν, για την καταστροφή των ζωών τους και αυτών εκατομμύρια ομοεθνών και ομόθρησκών τους στη Μ. Ανατολή.
  2. Είναι λοιπόν αποπροσανατολιστική προπαγάνδα η φιλολογία περί «πολέμου των πολιτισμών», «θρησκευτικών πολέμων»Ισλαμιστών-Χριστιανών ή και μεταξύ Σουνιτών-Σιιτών (π.χ. στο Ιράκ και στη Συρία) κλπ. Ο πολιτικός Ισλαμισμός και η Ισλαμική τρομοκρατία δεν «έπεσαν από τον ουρανό», αλλά υποστηρίχτηκαν μαζικά, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες της ανόδου της Νέας Διεθνούς Τάξης, από την Υ/Ε και τα υποτελή καθεστώτα της στον κόλπο (όπως η Σ. Αραβία, το Κατάρ), την Ιορδανία, το Μαρόκο, την Τουρκία κ.α., και βέβαια τους Σιωνιστές, προκειμένου να πατάξουν τα εναπομείναντα εθνικο-απελευθερωτικά καθεστώτα στη Μ. Ανατολή, όπως το κίνημα Μπάαθ στο Ιράκ και στη Συρία, η Τζαμαχιρίγια στη Λιβύη κ.ο.κ..), επειδή πάλευαν ακόμη για την εθνική τους κυριαρχία που είναι ασύμβατη με την παγκοσμιοποίηση (κάτι ξέρουμε εμείς στην Ελλάδα που είμαστε πια ένα κανονικό προτεκτοράτο, χαρη στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακλάδια τους (ΠΟΤΑΜΙ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ κλπ.).
  3. Αυτή η υποστήριξη οδήγησε στην άνθιση ενός «στρατού» τζιχαντιστών, ο οποίος αντί να στηρίξει τον απελευθερωτικό αγώνα του σε ένα πρόταγμα για εθνική απελευθέρωση και εναντίωση στην παγκοσμιοποίηση, τον στηρίζει στον Ισλαμισμό, δηλαδή μια θρησκεία. Όμως οι θρησκείες, από τη φύση τους διχάζουν τους λαούς, όχι με κριτήρια κοινωνικό-οικονομικά, αλλά απλά με θρησκευτικά κριτήρια, που είναι βέβαια ανούσια στον αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης. Οι πολιτικές (ιδίως) ελίτ στη Δύση είναι πρώτοι, υποτίθεται, Χριστιανοί, Ιουδαίοι κλπ., αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει βέβαια να σφάζουν εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, ούτε να καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στη χώρα τους την οικονομική εξαθλίωση. Έτσι οι Ισλαμιστές πολεμούν μόνο πολιτιστικά τη Νέα Διεθνή Τάξη, κάτι που σημαίνει ότι πολεμούν οτιδήποτε θεωρούν ότι εκπροσωπεί την κουλτούρα της Δύσης: από τον Χριστιανισμό μέχρι τον δυτικό καταναλωτικό και «καλοπερασάδικο» τρόπο ζωής κλπ., ή ακόμα και ό,τι «δυτικοφέρνει», όπως τα κοσμικά καθεστώτα του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας κλπ.
  4. Έτσι, μπορεί να δειχθεί εύκολα ότι πολλοί σημερινοί χασάπηδες της ISIS, της Al Nusra κ.λπ. διέπραξαν παρόμοιες (αν όχι χειρότερες) σφαγές κατά το πρόσφατο παρελθόν, εναντίον κυρίως ομόθρησκων τους, που θεωρούσαν ότι «δυτικοφέρνουν». Κατ’αρχάς, στη Λιβύη, το 2011, όταν έπαιζαν το ρόλο του πεζικού του ΝΑΤΟ. Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του «έργου» τους εκεί, πολλοί από αυτούς τους τζιχαντιστές μετακόμισαν στη Συρία, όπου συνέχισαν εκεί το έργο τους. Ο στόχος ήταν η καταστροφή του καθεστώτος Άσαντ, που βασιζόταν στο εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα Μπάαθ, και η αντικατάστασή του από ένα θεοκρατικό χαλιφάτο (ISIS).
  5. Ο Μπααθισμός, τον οποίο εύλογα η Υ/Ε θέλει «να εξαφανίσει από τον χάρτη» ήταν μια σύνθεση εθνικισμού (αρχικά με τη μορφή του παν-Αραβισμού) και του Αραβικού σοσιαλισμού, στο βαθμό που υιοθετούσε σοσιαλιστικές αρχές όπως η δημόσια ιδιοκτησία των στρατηγικών τομέων της οικονομίας, και τη πεποίθηση ότι ο σοσιαλισμός είναι ο μόνος τρόπος για την ανάπτυξη μιας Αραβικής κοινωνίας η οποία είναι πραγματικά ελεύθερη, ενωμένη, και εκκοσμικευμένη. Με άλλα λόγια, ο Μπααθισμός ήταν κατά βάση μια αριστερή Αραβο-κεντρική ιδεολογία, ένα είδος «σοσιαλισμού με Αραβικά χαρακτηριστικά».Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Μπααθικό καθεστώς στη Συρία καθώς και το Ιρακινό Μπααθικό καθεστώς έπρεπε να καταστραφούν.
  6. Η Υ/Ε (με τη σύμπραξη βέβαια της Σιωνιστικής ελίτ) θα επιμείνει με νύχια και δόντια στον διαμελισμό της Συρίας ή στην «ομοσπονδιοποίηση» της, που θα σημάνει είτε επίσημα, είτε ντε φάκτο, την αποδόμηση του Μπααθικού κινήματος, και η σημερινή συμφωνία Λαβρώφ-Κέρρυ μπορεί κάλλιστα να οδηγεί σε αυτό, πράγμα που θα σημαίνει ολοκληρωτική επικράτηση των «παγκοσμιοποιητών» μέσα στη Ρωσική ελίτ, σε βάρος των «πατριωτών», με πολύ σοβαρές συνέπειες στο διεθνές αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα που φουντώνει σήμερα παντού. Το εναλλακτικό σενάριο είναι ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες ίσως δώσει το βολικό εφαλτήριο για πολεμική εκστρατεία στη Συρία με πρόσχημα την πάταξη του ISIS, λόγω της «αδυναμίας» του καθεστώτος Άσαντ να το κάνει, αλλά με πραγματικό στόχο την ανατροπή του τελευταίου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σύγκρουση με τη Ρωσία.
  7. Η Υπερεθνική Τρομοκρατία που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από την Υ/Ε είναι η κυρίαρχη έκφραση τρομοκρατίας σήμερα, που έχει εξοντώσει εκατομμύρια μέσα σε λίγα χρόνια, ειδικά στη Μ. Ανατολή. Η Μ. Ανατολή ήταν μια περιοχή που σύμφωνα με τις ίδιες τις εκτιμήσεις στελεχών της Υ/Ε, ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για το ελεύθερο εμπόριο και τις ξένες επενδύσεις, και συνεπώς για την επέκταση της Νεοφιλελεύθερης Καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης, και γι’αυτό έπρεπε να υποταχθεί στην εγκληματική Νέα Διεθνή Τάξη.
  8. Η εκστρατεία για την ενσωμάτωση της Μ. Ανατολής στη Νέα Τάξη ξεκίνησε με την καταστροφή του Ιράκ, αρχικά με τον Πόλεμο του Κόλπου, που τον ακολούθησαν βαριές κυρώσεις και συχνοί βομβαρδισμοί, οι οποίοι κλιμακώθηκαν με την εισβολή και την κατοχή της χώρας για μια περίοδο δέκα χρόνων που οδήγησε στην εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Ιρακινών κατά τη διάρκειά της. Παρόμοιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν στη Λιβύη και τελικά στη Συρία. Παρόλα αυτά, αν και τέτοιου είδους πελώρια εγκλήματα δεν οδήγησαν ποτέ σε παρόμοιες λαοσυνάξεις στη Δύση (που οργάνωσε βέβαια η Υ/Ε για να ενισχύσει την Ισλαμοφοβία), όπως αυτές του τύπου «Είμαστε όλοι Γάλλοι» και «Είμαστε όλοι Βέλγοι», η δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε μεταξύ των Αραβικών πληθυσμών μεγάλωνε διαρκώς με το πέρασμα του χρόνου.
  9. Με τη σταδιακή καταστροφή όμως οποιουδήποτε ισχυρού κοσμικού εθνικό-απελευθερωτικού κινήματος, μετά την πτώση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και τους οικονομικους και στρατιωτικούς πολέμους της Υ/Ε, ο μόνος τρόπος για την έκφραση της αγανάκτησης ολοένα και περισσότερων Αράβων εναντίον της Δύσης, ήταν μέσω της συμμετοχής τους σε διάφορα Ισλαμιστικά τρομοκρατικά κινήματα (στα οποία ήταν εύκολο να καταταγεί κανείς αφού αυτή η δραστηριότητα δεν κυνηγούνταν από τα καθεστώτα στη Μ. Ανατολή), που υποστηριζόντουσαν κυρίως από τις χώρες του Κόλπου και ειδικότερα από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
  10. Η τρομοκρατία στα ευρωπαϊκά κέντρα δεν έχει βασικά σχέση με την προσφυγική κρίση (παρότι βέβαια μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο συμπτώματα της επέλασης της ΝΔΤ), αφού αφορά περισσότερο μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, και όχι «εισαγόμενους». Επίσης, είναι αμφίβολο αν οι περισσότεροι πρόσφυγες ασπάζονται τον ριζοσπαστικό Ισλαμισμό, με την έννοια ότι πολλοί είτε ανήκουν στα μεσαία «αστικά» δυτικόφιλα στρώματα, είτε ανήκουν στους θεωρούμενους «μετριοπαθείς εξεγερμένους», του τύπου του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA) κλπ., που συνεργάστηκαν ανοιχτά με τη Δύση για την ανατροπή του Άσαντ στη Συρία και σήμερα …διαδηλώνουν με τη πρασινόμαυρη αντικαθεστωτική σημαία στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους χρήσιμους ακόλουθους της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς» (ΜΚΟ του Σόρος κλπ., ΚΕΕΡΦΑ κ.α.).
  11. Είναι λοιπόν η ίδια η Υπερεθνική Ελίτ, η οποία σήμερα προσποιείται ότι υποφέρει για το δράμα των Ευρωπαίων θυμάτων της Ισλαμικής τρομοκρατίας, αυτή που στην πραγματικότητα φέρει τη καθοριστική ευθύνη για την ίδια την Ισλαμική τρομοκρατίαπου δεν θα υπήρχε βέβαια αν δεν είχαν προηγηθεί οι μαζικές σφαγές των Αραβικών λαών από την Υ/Ε. Αντίστοιχα σημαντικό ρόλο στον αποπροσανατολισμό του λαού και της καταστροφής της ριζοσπαστικής σκέψης μέσα στην αριστερά έχει σύσσωμη ηπαγκοσμιοποιητική «αριστερά», είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε εξωκοινοβουλετικών ομάδων που δήθεν αυτοπαρουσιάζονται ως «αντικαπιταλιστική αριστερά» κατ’ αντιστοιχία με τα πατρικά κόμματα τους στην Ευρώπη (ΣΕΚ κλπ.). Όπου ο «αντικαπιταλισμός» τους εξαντλείται εδώ και χρόνια στο να ξεπλένουν με αριστερή γλώσσα τα εγκλήματα της Υ/Ε και την αντίστοιχη προπαγάνδα που συνοδεύει αυτά : «Αραβική άνοιξη», «εξεγέρσεις» στη Λιβύη, Συρία, Ουκρανία κλπ.., και όλα αυτά παρά τα στοιχεία που είχαν βγει από την πρώτη στιγμή για τη φύση και τη χρηματοδότηση των επικεφαλής των «εξεγέρσεων» αυτών από την Υ/Ε και τα καθεστώτα της στην Μέση Ανατολή (Κατάρ κλπ.).
  12. Η Ισλαμοφαγία και Ισλαμοφοβία που καλλιεργείται σήμερα, έμμεσα, κυρίως από την Υ/Ε, και άμεσα λόγω ανόητων «αναλύσεων» από «εθνικιστικούς» κύκλους στην Ευρώπη, ρίχνει λάδι στη φωτιά γιατί αποπροσανατολίζει πλήρως από τα αίτια του κύκλου βίας, με σκοπό το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης (εν προκειμένω μεταξύ εξαθλιωμένων Ευρωπαίων και Αράβων). Επιπλέον ρίχνει νερό στο μύλο των κατ’επάγγελμα «αντιρατσιστών» (συστημικών και «αριστερών») που θα στρέφονται βολικά ενάντια στα πελαγωμένα ντόπια θύματα της παγκοσμιοποίησης, τόσο όταν θα εκφράζουν τάσεις Ισλαμοφοβίας, αλλά και όταν θα εκφράζουν την ανάγκη τους για εθνική κυριαρχία (λ.χ. απαιτώντας έλεγχο στα σύνορα), με τις πλάτες των …«αντιρατσιστών» Σόρος και σία που ευθύνονται για τη σφαγή και τον εκτοπισμό εκατομμύρίων Αράβων !
Συμπερασματικά: ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΒΙΑΣ

  • ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΛΠ.), ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Α., ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ.

  • ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΛΛΑΔΑ Κ.Α.), ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟΝ ΠΟΕ, ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΣΥΡΙΑ, ΧΩΡΕΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΡΩΣΙΑ Κ.Α.)

 MEKEA - 25/03/2016
http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2016-03-25/ueseis-gia-thn-pragmatikh-ypereunikh-tromokratia

VALENTINA MATVIYENKO ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ : «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ!»


Valentina Matvienko...Valentina Matvienko, the governor of St. Petersburg, arrives for the Laureus Sports Awards in St. Petersburg, Russia, Monday, Feb. 18, 2008. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Λάβρος κατά της Τουρκίας ήταν η πρόεδρος της ομοσπονδιακής ρωσικής βουλής Valentina Matvitenko η οποία σημειωτέον δεν διστάζει να εμφανίζεται δημόσια με ένα μεγάλο ασημένιο σταυρό στο στήθος της κάτι που δεν τολμά να το κάνει σχεδόν καμία Ελληνίδα βουλευτίνα γιατί ίσως το… θεωρούν αναχρονιστικό.
Μιλώντας στην ρωσική Δούμα η πρόεδρος της απαίτησε από την Τουρκιά να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Su-24 και να πληρώσει αποζημίωση για την κατάρριψη και για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου που ανακηρύχτηκε ήρωας της Ρωσίας
Η Valentina Matvitenko ήταν σαφής τονίζοντας πώς αν θέλει η Τουρκία να αποκατασταθούν οι σχέσεις της με την Ρωσία θα πρέπει να κάνει την κίνηση να ζητήσει επίσημα συγγνώμη από την Ρωσία και να καταβάλλει μεγάλη αποζημίωση για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου. Ειδεμή οι σχέσεις των δυο χωρών θα εξακολουθούν να είναι στο σημερινό σημείο μεγάλης έντασης. Παράλληλα κατήγγειλε την Άγκυρα ότι η κατάρριψη ήταν μια αισχρή ενέργεια της Τουρκίας που δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την Ρωσία
Όχι πως η Αρκούδα αστειεύεται!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Εξαλλοι στη Σερβία με την καταδίκη Κάρατζιτς


Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Σερβία η καταδικαστική απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για τον Ράντοβαν Κάρατζιτς.
Ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς εκτίμησε μάλιστα, ότι μπορεί να αποτελέσει αφορμή αμφισβήτησης της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.
Ο κ. Νίκολιτς κάλεσε την σερβοβοσνιακή πολιτική ηγεσία να διαφυλάξει την ύπαρξη και την συνοχή της Σερβικής Δημοκρατίας και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του σερβικού λαού στην Βοσνία. Ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ χαρακτήρισε πολιτική την απόφαση του δικαστηρίου επισημαίνοντας ότι δεν συνεισφέρει για την ομαλή συμβίωση των διαφορετικών εθνών στην Βοσνία. «Η απόφαση αυτή δεν βοηθάει για την συμφιλίωση των λαών στη Βοσνία η οποία είναι σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, μία διαιρεμένη χώρα» εκτίμησε ο Μίλοραντ Ντόντικ. Αναρωτήθηκε δε πως είναι δυνατόν να καταδικάζονται μόνο Σέρβοι ενώ όσοι μουσουλμάνοι ευθύνονται για εγκλήματα κατά του σερβικού πληθυσμού να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Σαράγιεβο.
Και διαδήλωση υπέρ Κάρατζιτς στο Βελιγράδι
Το Σερβικό Ριζοσπαστικό Κόμμα του κατηγορούμενου για εγκλήματα πολέμου Βόισλαβ Σέσελι διοργάνωσε σήμερα αργά το απόγευμα στο Βελιγράδι διαδήλωση συμπαράστασης στον Ράντοβαν Κάρατζιτς. Χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης φώναζαν συνθήματα υπέρ του Κάρατζιτς και του υπόδικου στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς. Στην συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σέσελι ο οποίος καταδίκασε την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης για τον Κάρατζιτς και κατηγόρησε την κυβέρνηση Βούτσιτς για υποτέλεια στο ΝΑΤΟ και τις δυτικές χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο της Χάγης θα ανακοινώσει στις 31 Μαρτίου την απόφαση και για τον Σέσελι ο ίδιος ωστόσο δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί οικειοθελώς στην Χάγη.
Πολιτικοί αναλυτές στη Σερβία σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης για τον Κάρατζιτς επισημαίνουν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι απαλλάχθηκε από την πρώτη κατηγορία για γενοκτονία σε επτά περιοχές της Βοσνίας διότι κάτι τέτοιο θα στιγμάτιζε τον σερβικό λαό και θα χαρακτήριζε ως προϊόν γενοκτονίας την ίδρυση της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.
Σημαντικό θεωρείται επίσης το γεγονός ότι στην επεξήγηση της απόφασης του δικαστηρίου δεν αναφέρεται το όνομα του τότε προέδρου της Σερβίας Σλομπόνταν Μιλόσεβιτς μεταξύ των εμπνευστών του «εγκληματικού σχεδίου εξόντωσης του μη σερβικού πληθυσμού». Ο δικηγόρος Γκόραν Λούκιτς ο οποίος υπερασπίστηκε δύο Σέρβους στρατηγούς στο δικαστήριο της Χάγης, επισημαίνει πως το θετικά στοιχεία της απόφασης για τον Κάρατζιτς είναι ότι δεν χαρακτηρίστηκε γενοκτονία η δράση των σερβικών δυνάμεων σε ολόκληρη τη Βοσνία όπως επίσης και η απαλλαγή της Σερβίας από τις κατηγορίες ότι προκάλεσε τον πόλεμο βάσει εγκληματικού σχεδίου που εμπνεύστηκε ο Μιλόσεβιτς. Το δεύτερο αυτό στοιχείο εκτιμά ο Γκόραν Λούκιτς ρίχνει στο κενό κάθε δικαστική προσφυγή για παροχή αποζημιώσεων από την Σερβία που ανήγγειλαν Βόσνιοι πολιτικοί.
Ούτε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ικανοποιήθηκαν
Η πολιτική ηγεσία στην Βοσνία - Ερζεγοβίνη δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης για το Κάρατζιτς. Ο προεδρεύων του συλλογικού προεδρείου Μπάκιρ Ιζετμπέγκοβιτς δήλωσε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν χαρακτηρίστηκαν γενοκτονία τα εγκλήματα που διέπραξαν οι σερβικές δυνάμεις σε επτά περιοχές της Βοσνίας. Ο κ. Ιζετμπέγκοβιτς εξέφρασε επίσης τη λύπη του που «το δικαστήριο δεν διαπίστωσε την συμμετοχή του Βελιγραδίου στην υλοποίηση του εγκληματικού σχεδίου εξόντωσης των μουσουλμάνων».
Η καταδίκη Κάρατζιτς
Ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς καταδικάστηκε σήμερα από το Διεθνές ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) σε κάθειρξη 40 ετών για γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και παραβίαση του εθιμικού δικαίου του πολέμου την περίοδο 1992-95 στην Βοσνία.
Ο Ράντοβαν Κάρατζιτς συνελήφθη το 2008 στο Βελιγράδι όπου για πολλά χρόνια κρυβόταν χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα Ντράγκαν Ντάμπιτς. Στην πραγματικότητα ωστόσο δεν κρύβονταν αλλά αντιθέτως με αλλαγμένη την εμφάνιση του κυκλοφορούσε ελεύθερα και μάλιστα ως «Δόκτωρ Ντάμπιτς» συμμετείχε σε σεμινάρια εναλλακτικής ιατρικής ως ειδικός ψυχολόγος θεραπευτής.
Αμέσως μετά την σύλληψή του παραδόθηκε από τις σερβικές αρχές στο δικαστήριο της Χάγης. Η δίκη του ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2014.
Πηγή: iefimerida.gr 
http://www.dimokratianews.gr/content/60561/exalloi-sti-servia-me-tin-katadiki-karatzits