Κυριακή 3 Απριλίου 2016

H Κριμαία θα είναι το προπύργιο των ρωσικών πυρηνικών;

H Κριμαία θα είναι το προπύργιο των ρωσικών πυρηνικών;



Μέσα στις επόμενες μέρες ο Πρόεδρος της Ουκρανίας,Πέτρο Ποροσένκο,θα κάνει τα πάντα για να πείσει τους Δυτικούς φίλους του,ότι η Ρωσία αποτελεί τη κύρια απειλή για όλο τον κόσμο.
Ο Ουκρανός πρόεδρος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για τη Σύνοδο της Διεθνούς Πυρηνικής Ασφάλειας
 που θα γίνει από 1-2 Απριλίου.Крым станет ядерным бастионом России?
Σύμφωνα με τον ουκρανό πολιτικό αναλυτή Taras Chornovil, δήλωσε στη «Gazeta.ru» ότι στις ΗΠΑ,ο Ποροσένκο θα ανακοινώσει, ότι στο εγγύς μέλλον η Ρωσία μπορεί να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στην Κριμαία.
Νωρίτερα το Μάρτιο, ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός έχει ήδη φέρει πυραύλους στην Κριμαία, ικανούς να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές.
Προφανώς, ο Ποροσένκο προσπαθεί να κάνει μια ειδική εντύπωση στον επικεφαλής του Πενταγώνου Άστον Κάρτερ, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας εργασίας για την εναρμόνιση του μνημονίου της Βουδαπέστης. Σύμφωνα με το έγγραφο, που υπογράφηκε το 1994, η Ουκρανία έχει δεσμευτεί να εξαλείψει στο έδαφός της, ολόκληρο το Σοβιετικό πυρηνικό οπλοστάσιο, για να τον στείλει στη Ρωσία, καθώς και να υπογράψει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων.
Σύμφωνα με τον Ποροσένκο, η Ουκρανία έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις και τη μετάβαση της Κριμαίας στη Ρωσία,η οποία παραβιάζει τους όρους της Βουδαπέστης, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την πλήρη σύγκρουση στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Φυσικά τα επιχειρήματα του Ποροσένκο χωλαίνουν και με την ευκαιρία ότι η Ρωσία δεν θέλει να παραστεί σε αυτή την Σύνοδο,του δίνει την άνεση να αναπτύξει πιο εύκολα τις απόψεις του.
Εδώ είναι το σχόλιο της άρνησης της Ρωσίας, του γραμματέα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Το ζήτημα της πυρηνικής ασφάλειας είναι πολύ επίκαιρο. Ωστόσο, η Μόσχα πιστεύει ότι η μελέτη των ζητημάτων που σχετίζονται με την πυρηνική ασφάλεια απαιτεί  κοινές προσπάθειες και την αμοιβαία εξέταση των συμφερόντων και των θέσεων κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών εργασιών. Η ειδική αλληλεπίδραση του ελλείμματος στην προκαταρκτική 
μελέτη των ζητημάτων και θεμάτων της Συνόδου Κορυφής που είχαμε δεν υπήρξαν κοινές απόψεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση  δεν υπάρχει συμμετοχή της ρωσικής πλευράς ».
Σε κάθε περίπτωση, τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης θα μπουν στον πειρασμό να ερμηνεύσουν την απουσία της Ρωσίας κατά τη σύνοδο κορυφής, ως έμμεση επιβεβαίωση της δήλωσης του Ποροσένκο.
Και πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη για τη χώρα μας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στην Κριμαία;
Ο αρχισυντάκτης της «Εθνικής Άμυνας», Ιγκόρ Korotchenko ,λέει ότι εάν είναι απαραίτητο,η Ρωσία θα τοποθετήσει εκεί, και πυρηνικά όπλα.
Η Ουκρανία δεν μπορούν να θρέψει τους πολίτες της,είναι η μαύρη τρύπα της Ευρώπης,οπότε το ΝΑΤΟ δεν θα τολμήσει να τοποθετήσει σε μια τέτοια χώρα ένα πυρηνικό όπλο.
Πιστεύω ότι η Ρωσία μπορεί ακόμη και να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στην Κριμαία - λέει ο 
κορυφαίος ειδικός του Κέντρου Στρατιωτικής-Πολιτικών Σπουδών της Μόσχας, Μιχαήλ Αλεξάντροφ -. Όπως και στην περιοχή του Καλίνινγκραντ.Οπως και σε πλοία που βρίσκονται σε διεθνή ύδατα.
Η παγκόσμια κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη,πρακτικά υπάρχει ένας νέος ψυχρός πόλεμος εναντίον της Ρωσίας.Ανά πάσα στιγμή η κατάσταση κατά μήκος των συνόρων μας, μπορεί να είναι πολύ θερμή.Ως εκ τούτου, πρέπει να έχουμε ένα ισχυρό αποτρεπτικό αποτέλεσμα.Στην Κριμαία, είναι λογικό να τοποθετήσουμε τακτικά πυρηνικά όπλα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή ενός περιορισμένου πυρηνικού πολέμου στην Ευρώπη. Θα μπορούσαν να καταστρέψουν μεγάλες ομάδες αεροδρομίων του εχθρού, κέντρα επικοινωνιών και ούτω καθεξής.
Πρέπει να τοποθετηθούν στην Κριμαία αεροπλάνα Su-22 που να φέρουν πυραύλους Κρουζ.με πυρηνικές κεφαλές. Εάν είναι απαραίτητο, θα μπορούσαν να χτυπήσουν το βάθος της Ευρώπης. 
Δεδομένου ότι έχουμε νέους X-101 πυραύλους, μπορούμε να χτυπήσουμε στρατιωτικούς στόχους στην Αγγλία και τη Γαλλία.Το ΝΑΤΟ διαθέτει πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη σε Ευρωπα'ι'κές χώρες.
 Για να αντισταθμιστεί αυτό, είναι απαραίτητο να υπάρχουν τακτικές πυρηνικές δυνάμεις ικανές να κτυπήσουν το έδαφος  των χωρών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.
Ακόμα κι αν δεν αναπτύξουμε πυρηνικά στην Κριμαία,έχουμε τόσους πυρηνικούς πυραύλους,που σε έκτακτη ανάγκη μπορούν να ανταποκριθούν σε πυρηνικό πόλεμο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SV PRESSA:Corfiatiko.blogspot.com 

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ...

Κι έτσι «φθάσαμε ως εδώ», να λιάζονται οι πρόσφυγες στις λάσπες της Ειδομένης.

Στην Ειδομένη δεν υπάρχει ελληνικό κράτος, υπάρχει παρακράτος των ΜΚΟ. Με τις οποίες ο κ. Τσίπρας και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έχει διττή σχέση. Από τη μια τις κατηγορεί ότι χρηματίζονται κι από την άλλη εγκρίνει (διά της χρησιμοποίησής τους) τον χρηματισμό τους. Διότι και σε αυτό το θέμα ο κ. Τσίπρας «δεν μπορεί να κάνει αλλιώς». 

Από τη μιαο κ. Πρωθυπουργός παραδέχεται, υπαινίσσεται και εν τέλει δηλώνει ότι για τον «χάρτη εισόδου προσφύγων» στη FYROM υπεύθυνες (πιθανόν να) είναι ορισμένες ΜΚΟ. Δεν καταλαβαίνει (για μιαν ακόμα φορά) ο κ. Πρωθυπουργός ότι με τη δήλωσή του αυτή ομολογεί πως το παρακράτος των ΜΚΟ είναι κράτος εν κράτει! Ομολογεί, επίσης, ότι το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει ούτε «μάτια», ούτε «αυτιά» σε έναν χώρο όπου εκ των πραγμάτων ανάμεσα στους αμνούς δρουν και προβατόσχημοι λύκοι - των τζιχαντιστών, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών κι άλλων ενδιαφερομένων. Στην Ειδομένη (κι όχι μόνο) η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι μες στις λάσπες. Από την άλλη

ο κ. Τσίπρας «δεν μπορεί να κάνει αλλιώς» με τις ΜΚΟ, διότι οι μισοί Συριζαίοι (κι απ’ αυτούς οι μισοί καλοπροαίρετα) πιστεύουν ότι οι ΜΚΟ παράγουν έργο αγαθό, ενώ οι υπόλοιποι είναι ανακατεμένοι (έκπαλαι) με ΜΚΟ που απορροφούν και διαχειρίζονται πολλά φράγκα - πρόκειται για κατ’ επάγγελμα ανθρωπιστές και επί χρυσίω ιδεολόγους.

Οι ΜΚΟ παίρνουν κατευθείαν χρήματα από την Ενωση (που παρακάμπτει το ελληνικό κράτος ως αναξιόπιστο) και ορισμένες απ’ αυτές παίρνουν χρήματα και από το ελληνικό κράτος (που τις θεωρεί αξιόπιστες). Τσίρκο. Που σηματοδότησε η υπόθεση Ρόντου, καθώς και σειρά άλλων υποθέσεων που αφορούν σε κατάχρηση εκατομμυρίων ευρώ για απίθανους λόγους, όπως η κατασκευή... λέμβων στην... Αβησσυνία.

Προφανώς, η εικόνα της Ειδομένης και δεν «τιμά την Ελλάδα», ούτε ατιμάζει την Ευρώπη. Διαχείριση των «παράπλευρων απωλειών» ενός πολέμου γίνεται, και γίνεται απ’ τα θηρία που τον έχουν εξαπολύσει. Και μάλιστα με τον πιο ιταμό τρόπο - με την παραοικονομία

που έχουν στήσει γύρω απ’ τον ανθρώπινο πόνο λαθρέμποροι ψυχών και σοβαροφανείς Ευρωπαίοι ηγέτες από κοινού. Μια ιταμή υπόθεση, την οποίαν η ελληνική κυβέρνηση υπηρετεί-παρακολουθεί με τον πιο οικτρό τρόπο και τα πιο επικίνδυνα αποτελέσματα. Η FYROM μας κλείνει τα σύνορα κατάμουτρα, η Ενωση το εγκρίνει, ο κ. Τσίπρας λέει και για αυτό ψέματα (επειδή και για αυτό τον έπιασαν κορόιδο) και ο κ. Μουζάλας δεν έχει πρόβλημα με τους Τούρκους χωροφύλακες στα ελληνικά νησιά, παρ’ ότι η Τουρκία θα είχε κάποιο προβληματάκι με Ελληνες αστυφύλακες στις δικές της ακτές. Τσίρκο.

Η κυβέρνηση αυτή κάθε μέρα δεν ξέρει τι της ξημερώνει! Πέρα από τις προγραμματισμένες κεραμίδες που της πέφτουν στο κεφάλι (φέρ’ ειπείν στις «διαπραγματεύσεις» με την Τρόικα), της έρχονται καθημερινώς κατακέφαλα και κεραμίδες από τις δηλώσεις ή τα έργα των υπουργών ή άλλων στελεχών της κυβέρνησης ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Λέει όσα είπε για τις ΜΚΟ ο κ. Τσίπρας, τις χαϊδεύει ο κ. Κυρίτσης (ο βουλευτής εκείνος που κατά την ορκωμοσία του είχε δηλώσει πως κάποτε είχε κατουρηθεί - δεν ενθυμούμαι τον λόγο, αλλά για να θέλει ο εν λόγω βουλευτής να πληροφορήσει το πανελλήνιο ότι είχε κατουρηθεί κάποτε, κάποιος σοβαρός λόγος θα ήταν). Ο ίδιος και ο αυτός κ. Κυρίτσης βρήκε την παρόλα Μουζάλα (για τη «Μακεδονία») «εντελώς ασήμαντη». Αλλο, προφανώς, ήθελε να πει, πιθανόν κάτι το αποδραματοποιητικό, αλλά δεν ήξερε πώς να το πει και έτσι το είπε! βγάζοντας «ασήμαντες» τις κουβέντες ενός υπουργού - ασήμαντον και τον ίδιο! Παρ’ ότι

για αυτές τις ασημαντότητες τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα έγιναν μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους (και ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό του). Η κυβέρνηση φθίνει (εκτός των άλλων, πάει με μια παραίτηση υπουργού κάθε τρεις και λίγο), διότι ο κ. Τσίπρας «τοιαύτους επέλεξε αρχιερείς». Επί παραδείγματι ο κ. Μουζάλας, δεν «φταίει» αυτός. «Μακεδονία» ονομάζει τα Σκόπια όταν ομιλεί κατ’ ιδίαν και με τους φίλους του, «Μακεδονία» τα είπε και δημοσίως, δύο φορές. Εξις δευτέρα φύσις. Το

ότι στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη δείχνει απλώς πόσο «ασήμαντη» ήταν η δήλωσή του. Τέτοια που ο κ. Καμμένος να θέσει δίλημμα «ή εγώ ή αυτός», δίλημμα και για τον μισό ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τον κ. Καμμένο «ψεκασμένο» και «λαϊκιστή», ένα αναγκαίο κακό, προκειμένου η κυβέρνηση Τσίπρα να κάνει εν τέλει το καλό, που μπορεί να κάνει μια Αριστερά με Δεξιά πολιτική. Τσίρκο. Τιμημένη

Ειδομένη όπως είπε, άλλο θέλοντας να πει ο διαρκώς αριστεύων κ. Μπαλτάς. Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι η επανάσταση του 1821 γέννησε το ελληνικό έθνος κι όχι ότι το ελληνικό έθνος έκαμε την επανάσταση του 1821 (και καμιά εικοσαριά πριν απ’ αυτήν)! Μία επανάσταση αγνώστου μητρός. Που πριν να κάμει εκείνους που την έκαμαν Ελληνες, οι ίδιοι ήταν Πετσενέγκοι (ή Πατσινάκες, θα σας γελάσω). Ομως ούτε ο κ. Μπαλτάς «φταίει» για τη φαιδρότητα τέτοιων απόψεων, αφού τη φαιδρότητα αυτή τη θαυμάζει ο κ. Τσίπρας. Την υγειά μας να ’χουμε ως την επόμενη κεραμίδα που θα αμολήσει ο κ. Μπαλτάς ή ο κ. Μουζάλας, ως τα επόμενα «γεμιστά» της κυρίας Φωτίου, ως τα επόμενα μέτρα Τρύφωνος και τις επόμενες αμετροέπειες Κουρουμπλή για την παχυσαρκία των δικηγόρων, τις κουτοπονηριές Κατρούγκαλου, την πρόοδο του κ. Καρανίκα στην καριέρα-που-είναι-χολέρα και όλα τα υπόλοιπα

που διασύρουν καθημερινώς την Αριστερά.

Διότι αυτή η κυβέρνηση διασύρει καθημερινώς την Αριστερά. Οχι την Αριστερά της κυρίας Τζάκρη και του κ. Φάμελλου, αλλά την Αριστερά που ψήφισαν οι Ελληνες και τους βγήκε νεοφιλελεύθερη Δεξιά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι σε αυτή την κυβέρνηση υπάρχουν ανόητοι, ερασιτέχνες, αυτάρεσκοι, ακόμα και ιδιοτελείς, αν αυτό ήταν εκείνο που τη χαρακτηρίζει. Τη χαρακτηρίζει όμως το γονάτισμα, η υποταγή. Η εξάρτηση από την Τρόικα και η εκτέλεση των εντολών της. Απ’ αυτό προκύπτουν

τα δεινά κι όχι απ’ την ανοησία και το ελλιποβαρές ορισμένων (αναπόφευκτο άλλωστε, αν και στη σύνθεση αυτής της κυβέρνησης υπερβαίνει το ανεκτό). Γι’ αυτό και η κυβέρνηση των εντολοδόχων της Τρόικας παρουσιάζει κόπωση, ανικανότητα, φθορά και ελλοχεύουσα επικινδυνότητα.

Στηρίζεται πλέον μόνο σε εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι «στο τέλος κάτι καλό θα κάνει», σε εκείνους που επωφελούνται απ’ το έργο της (πλούσιοι οι μεν, λιγούρια οι δε) και σε εκείνους που πιστεύουν ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι χειρότερος απ’ τον κ. Τσίπρα - δίκιο έχουν, αλλά η πολιτική Τσίπρα είναι που οδηγεί στον κ. Μητσοτάκη. Και

πάντως, το ποιος είναι χειρότερος δεν μας λύνει το πρόβλημα. Αυτή η λογική συνιστά έναν ακόμα διασυρμό της Αριστεράς. Η Αριστερά εκλήθη από τον λαό για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και όχι για να του εξηγεί γιατί δεν μπορεί να το εφαρμόσει. Κι αυτό

είναι ο μεγαλύτερος αυτοδιασυρμός. Το ίδιο πεισιθάνατος με τον (αυτο)διασυρμό της υποταγής…

http://oimos-athina.blogspot.nl/2016/03/blog-post_78.html

Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει η Φιφίκα του Μπακαλόγατου!

Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει η Φιφίκα του Μπακαλόγατου!

Ήταν το εντυπωσιακό κορίτσι που "χόρευε" τον ΖήκοΚώστα Χατζηχρήστο, στον Μπακαλόγατο στο ταψί... Και στο τέλος τον άφησε στα κρύα του λουτρού για τον....Κιτσάρα, Νίκο Ρίζο
Η «Φιφικάρα», λοιπόν, που το πραγματικό όνομά της είναι Δέσποινα Παπαδοπούλου, αλλά έκανε καριέρα ως Νέλλη Παππά μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και την δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά για όλα όσα έζησε, εκείνη την εποχή, το σουξέ της στο εντίθετο φύλο (που ήταν μεγάλο) αλλά και την απόφασή της να μην παντρευτεί παρά το γεγονός ότι πραγματικά έκαιγε καρδιές. 
Τι θυμάται άραγε  περισσότερο από την εποχή του Ζήκου; 
«Το έργο το είχαμε παίξει και στο θέατρο και πήγε πολύ καλά. Στα γυρίσματα άλλος ξάπλωνε, άλλος κάπνιζε ή έτρωγε και, όταν τον φώναζαν, πήγαινε για τη σκηνή του. Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα αυτοκίνητο με τον Νίκο Ρίζο και περιμέναμε να μας καλέσουν για να κάνουμε το πλάνο μας. Και μου έλεγε «κοίτα το φεγγάρι, κοίτα τ' αστέρια» για να περάσει η ώρα. Ας πούμε, στη σκηνή που είναι ο Χατζηχρήστος κάτω από το σπίτι μου με το γραμμόφωνο, που παίζει «Το νυφικό σου φόρεμα», δεν ήμουν μαζί του και δεν την είδα «ζωντανά». Τώρα, όμως, που τη βλέπω γελάω! Περιττό να σας πω ότι ακόμη με φωνάζουν Φιφίκα»!
-Στον «Μπακαλόγατο» ήσασταν το μήλον της Εριδος ανάμεσα σε δύο άνδρες. Εχει τύχει κάτι τέτοιο στην προσωπική σας ζωή;
Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα. Στη ζωή μου, επειδή υπήρξα όμορφη, με κυνηγούσαν οι άντρες. Έτυχε να είναι παράλληλα και δυο και τρεις! Τότε ο Γιώργος Οικονομίδης μού είχε πει: «Εσύ πρέπει να είσαι καθισμένη σε μια πολυθρόνα και να διατάζεις»!
-Ποιο κομπλιμέντο σάς έχει μείνει αξέχαστο;
Είχα πολλές ενδείξεις θαυμασμού. Θυμάμαι ότι στην ταράτσα του σπιτιού μου μού είχαν κρεμάσει ένα χαρτάκι που έγραφε «πόσο ωραία παίζεις, είμαι θαυμαστής σου, δεν θέλω να σε ενοχλήσω». Πρόσφατα κάποιος άφησε μια μεγάλη γλάστρα μπροστά στο διαμέρισμά μου, με μια κάρτα στην οποία ανέφερε πως οι νέοι με αγαπούν περισσότερο από τους παλιούς. Η κάρτα δεν είχε ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο. Η ανθοπώλισσα, όμως, μου είπε ότι ήταν ένας φοιτητής. Λουλούδια έχω πάρει πολλά. Κάθε βράδυ επί έναν μήνα μού έστελναν μια τεράστια ανθοδέσμη με πολύχρωμα τριαντάφυλλα και χρειάστηκε να περάσει καιρός για να ανακαλύψω ότι αποστολέας ήταν ο μαέστρος του θεάτρου όπου δούλευα.
-Υπήρχαν ανεκπλήρωτοι έρωτες;
Υπήρχαν, φυσικά. Δεν ήταν από το καλλιτεχνικό κύκλωμα. Δεν είχα ποτέ δεσμό με ανθρώπους από τη δουλειά μου. Δεν ξέρω γιατί, άλλα δεν έκανα ποτέ σχέσεις με συναδέλφους.
-Δηλαδή δεν μπορούσατε να δείτε ερωτικά κάποιο συμπρωταγωνιστή σας;
Όχι, κάτι με σταματούσε. Έχω παίξει με πολλούς γοητευτικούς άνδρες, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση να μπω σε σχέση με κάποιον από αυτούς. Τότε δεν καταλάβαινα ποσό όμορφη ήμουν. Τώρα, που βλέπω τις ταινίες και τις φωτογραφίες, το αντιλαμβάνομαι. Επίσης, δεν ονειροπολούσα, δεν πιεζόμουν από τίποτα. Παρέα κάναμε όλοι μετά τη δουλειά. Στο θέατρο υπήρχαν ταβέρνες γεμάτες με καλλιτέχνες, όπου γινόταν το σώσε!
-Ζήλια υπήρχε;
Πολλή, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι μου συνέβαινε. Μια φορά, άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματός μου κι απέξω ήταν ο σύντροφός μου, που μου ζητούσε να φιλήσω σταυρό και να ορκιστώ πως δεν έχω πάει με άλλον. Φοβερά πράγματα μου έχουν τύχει!
-Φτάσατε ποτέ κοντά στον γάμο;
Ναι, είχα αρραβωνιαστεί ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Εκείνος με πίεζε πολύ να παντρευτούμε, ωστόσο από δική μου επιλογή χωρίσαμε. Η αδερφή μου είχε παντρευτεί μικρή, εγώ μεγάλωσα τα παιδιά της κι έτσι δεν είχα την ανάγκη να κάνω δικά μου. Το επέλεξα και δεν μετάνιωσα ποτέ γι' αυτό. Έχω και φίλους συνταξιούχους που λένε ότι μετάνιωσαν που δεν απέκτησαν παιδί, αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου μετανιωμένη για την απόφαση μου.
 


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/g-specials/back-to-the-future/story/424031/deite-pos-einai-simera-kai-ti-kanei-i-fifika-toy-mpakalogatoy#ixzz442CeG9Tj