Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς αναστολή στα ερπετά του εύκολου κέρδους

Σε μια χώρα που οι θεσμοί αιμορραγούν σίγουρα δεν θα μπορούσε να μείνει έξω και η δικαιοσύνη όμως παρόλα όσα ακούγονται πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι πουν την τιμούν .


Συζητείτε από την κυβέρνηση κάποιο νομοσχέδιο σχετικά με τις αποφυλακίσεις ανθρώπων που έχουν εμπλακεί με ναρκωτικά και την αποφυλάκιση τους η τον τρόπο που πρέπει να ασκείται αυτή.

Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι συζητείτε επιπόλαια και όχι ουσιαστικά.

Ναι ο χρήστης να μην φυλακίζετε αλλά να αντιμετωπίζετε ως ασθενής και να θεραπεύετε .

Μεταξύ όμως του χρήστη και του έμπορου υπάρχει το βαποράκι το οποίο θέλει τεράστια κουβέντα για το πως οριοθετείτε και πως μπορεί να συνταχτεί με το χρήστη η τον έμπορο .





Σίγουρα το βαποράκι είναι ο διαμεσολαβητής μεταξύ εμπόρου και χρήστη.



Κατά την γνώμη μου το βαποράκι μπορεί και να είναι ένας «επιπόλαιος» χρήστης .

Αλλά ένας βαθύς γνώστης του κέρδους που μπορεί να εξασφάλιση από την πώληση θανάτου.

Ο έμπορος από την άλλη δεν είναι από αυτά που διαβάζουμε κάτι συγκεκριμένο δεν έχει μαγαζί είναι απλά έμπορος αλλά αόρατος .

Στις εφημερίδες διαβάζουμε όταν πιάνουν κάποιον με ποσότητες θανάτου τους βαφτίζουν αμέσως χρήστες και ότι τα «προϊόντα» που είχε τα είχε για προσωπική χρήση .





Καταλήγοντας θεωρώ ότι οι ποινές πρέπει να είναι αυστηρές έως παραδειγματικές χωρίς περιθώριο αναστολής και όταν το δικαστήριο κρήνη ισόβια να είναι ισόβια όταν είναι δέκα χρόνια το ίδιο .

Ο έμπορος η το βαποράκι δεν μπορεί να έχουν ελαφρυντικά όταν έστω και αν έναν άνθρωπο τον μύησαν στον αργό θάνατο.

Επιτέλους σεβασμό στους νέους που έπεσαν θύματα από επιτήδειους,και τις οικογένειες που βιώνουν τον αργό θάνατο του παιδιού τους .