Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ελάχιστα… ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

Αν κάνουμε νοητά μια αναδρομή στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα και από ότι μπορούμε να θυμηθούμε θα βλέπουμε ότι τα θετικά είναι λίγα, αντίθετα έχουμε μια πλειάδα αρνητικών φαινομένων που επηρέασαν τον έλληνα .Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι δικαιώματα που κέρδισαν οι έλληνες με αγώνες και θυσίες καταστρατηγήθηκαν στο όνομα μιας μυθικής θεότητας που ονόμασαν τρομοκρατία και βάση αυτής άλλαξαν όλα.


Τι είναι αυτό που καταλογίζετε ως επιτυχία από την ένταξη στην ΟΝΕ γιατί η Αγγλία δεν μας έκανε την τιμή να βάλει την χώρα της στην νομισματική ένωση της Ευρώπης .

Ποιος μου αποδεικνύει ότι δεν λειτουργεί ως «εμπρηστής» της ένωσης .Προτείνοντας ότι ποιο χαβούζα από κράτη βλέπε Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Κόσοβο για μέλη χωρίς η ίδια να προσφέρει πέρα από την αιμοσταγή σύγχρονη ιστορία της και την απέχθεια της για ότι και αν εκφράζει την ομαλότητα σε ένα κράτος .Ανθρώπινη ομαλότητα ηθική και ανθρώπινες αξίες και Αγγλία δεν έχουν καμία σχέση και προκαλώ τον οποιοδήποτε να διαβάσει και να μου απόδειξη το αντίθετο .Για να βοηθήσω ας διαβάσει κάποιος τι έκαναν οι άγγλοι εναντίον της Κύπρου και θα καταλάβει.

Αν η ευρωπαϊκή ένωση είχε κύρος δεν θα έμπαιναν μέσα χώρες με χαμηλό οικονομικό επίπεδο. Οταν στην Ελλάδα έχουμε ευρωεκλογές η υποτίμηση στο γεγονός είναι τέτοια που απλά αντιμετωπίζετε ψήφος διαμαρτυρίας στην υπάρχουσα κυβέρνηση. Έχετε αντίρρηση ;

Ξέρει ο έλληνας πολίτης ότι μια κοινοτική οδηγία είναι ανώτερη από το νόμο του ελληνικού κράτους;

Έχουμε καταλάβει ότι στην ευρωβουλή στέλνουμε τον κάθε πικραμένο πίθηκο που όταν θα πάρει το σήμα θα ψηφίσει ακόμα και ανθελληνικές οδηγίες . Αφού είμαστε στην Ευρώπη θα έπρεπε να στέλνουν τα κόμματα ότι καλύτερο από τα στελέχη που διαθέτουν χωρίς όμως πουλημένες συνειδήσεις. ΤΑ πολιτικά κόμματα και κατ επέκταση τα στελέχη που τα απαρτίζουν έχασαν την εμπιστοσύνη των πολιτών γιατί εξαφανίστηκε από αυτούς η αξιοπρέπεια. Μας κατάντησαν αυτά που κατηγορούσαμε η κατηγορούσαν ότι στο τέλος ο έλληνας θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα περιμένει κάποιο ξένο να μας βάλει σε τάξη.

Τέλος στο θέμα Ευρώπη με 2 ερωτήματα 1 η Σερβία γιατί δεν είναι στην ευρωπαϊκή ένωση ;

2 με την Βοσνία τι θα γίνει;

Όταν έγιναν οι εκλογές το 2000 λίγο πριν λίγο μετά δεν θυμάμαι ακριβώς συνέβησαν περίεργα πράγματα ειπώθηκαν πολλά γράφτηκαν και μετά η ζωή επανήλθε κανονικά.

Τις εκλογές τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ . Θυμάμαι λοιπόν τότε τον διορισμένο υπουργό δικαιοσύνης τον κύριο Σταθοπουλο καθηγητή να θέτει θέμα μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες με το έτσι θέλω και το πέτυχε. Αντιδράσεις πολλές δυστυχώς αντί για δικαίωμα επιλογής έγινε υποχρεωτική η μη αναγραφή του θρησκεύματος .

Ήταν η πρώτη φορά που ως έλληνας βίωνα μια ναζιστική συμπεριφορά για πρώτη φορά η μειοψηφία έκανε κουμάντο στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Επίσης η ελληνοτουρκική φιλία που προέκυψε και στην συνέχεια μας την επέβαλαν με την βία .Ποτέ δεν κατάλαβα τι μας συνδέει με τους τούρκους και γιατί θα πρέπει να αισθανθώ φίλος τους… Όταν το ίδιο πολιτικό κόμμα ως κυβέρνηση και ως μέλος του νάτο συμμετείχε στο διαμελισμό της Σερβίας η μήπως ξεχάσατε τους έλληνες γιατρούς χωρίς σύνορα τότε… Η ίδια κυβέρνηση σε παραδοσιακούς φίλους συμμετέχει με τον οποιοδήποτε τρόπο στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και η ίδια θέλει στο νέο αιώνα να περάσει τους τούρκους ως φίλους της Ελλάδας με τον ίδιο τρόπο και ταχύτητα που διαμελίστηκε η Γιουγκοσλαβία . Αν κάποιος επιθυμεί φιλία το κάνει με ένα τρόπο όπου δείχνει μια στάση τύπου σου δίνω το χέρι και όχι σου παίρνω την χώρα, αυτό ξέρω εγώ .

Θέλω να τελειώσω το κείμενο με δεδομένο ότι θα υπάρξει συνέχεια λέγοντας τούτο : Η Ελλάδα δεν έχει ηγέτη αντάξιο ούτε τον περιστάσεων αλλά ούτε της ιστορίας της .