Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πέθανε η Κασσιανή Τζανετάκου Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς η αδελφή του Αλέκου Τσανετάκου




"Έφυγε" τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από την ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς, η αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου, την οποία γνώρισε ο κόσμος ως Κάσσυ Τζάνετ
Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα «Αυτοί οι ωραίοι οι δικοί μας» με μια ανάρτηση από την Μάρω Μπουρδάκου, η οποία αναφέρει:
«ΚΑΣΣΥ ΤΖΑΝΕΤ "Εφυγε" σήμερα από ανακοπή η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Κάσσυ Τζάνετ (Κασσιανή Τζανετάκου) αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου και της ηθοποιού Νινή Τζάνετ. Γεννημένη στα Μανιάτικα του Πειραιά η Κάσσυ Τζάνετ έκανε μιά λαμπρή καριέρα στις πίστες της Ελλάδας και του εξωτερικού».
Η Κάσσυ Τζάνετ είχε γεννηθεί το 1937, και έκανε καριέρα στο τραγούδι αλλά και στον κινηματογράφο. Μάλιστα συμμετείχε σε αρκετές ελληνικές ταινίες, ενώ την είχαμε δει να συνεργάζεται και με τον αδελφό της.
http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/277292/pethane-h-kassianh-tzanetakoy.html

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε σήμερα σε ηλικία 80 ετών

Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, πέθανε σήμερα σε ηλικία 80 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του και μαζί όλη την Ελλάδα.
Από τις αρχές Ιουλίου νοσηλευόταν διασωληνομένος στην ενταντική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.
Δίπλα του μέχρι το τέλος βρισκόταν η τρίτη του σύζυγος, Μαίρη και ο γιος τους, Νικόλας. 
Ο Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '60: Ενδεικτικό της αίγλης του αυτής είναι το σλόγκαν: "Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!".
Εμφανίστηκε σε περισσότερες από εκατό ταινίες, παιζοντας κυρίως δεύτερους ρόλους σε δραματικές ταινίες, όπως «Κοινωνία ώρα Μηδέν» (1966) , «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967), «Όλγα Αγάπη μου» (1968), αλλά και κωμωδίες, όπως «Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα» (1958), «Διακοπές στην Αίγινα» (1958), «Η Μουσίτσα»(1959), «Μην είδατε τον Παναή» (1962), «Το Δόλωμα» (1964), «Τζένη Τζένη» (1965), «Ησαΐα μη Χορεύεις» (1969), «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» (1970) και η «Θεία μου η χίπισσα» (1970).
Εξαιρετική ήταν και η πορεία του στο θέατρο μέχρι το 1973, όταν μία υπόθεση με ναρκωτικά τον έφερε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και το 1974 έφυγε στην Αμερική. Εκεί ασχολήθηκε με το τραγούδι και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 1983, αφοσιώθηκε στο ποιοτικό θέατρο, ερμηνεύοντας με μοναδική ευαισθησία σπουδαίους ρόλους μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ‘80.
Προβλήματα υγείας, όμως, τον απομάκρυναν σχετικά νωρίς από το θέατρο, ενώ συνέχισε με σποραδικές εμφανίσεις στην τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε παντρευτεί τρεις φορές απέκτησε τρία παιδιά.

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/276674/pethane-o-andreas-mparkoylhs.html

Ούτε Χίλαρι, ούτε Τραμπ! Ο Άλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία

Αν το δίλημμα Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ έχουν τώρα τη λύση: Άλις Κούπερ for President.
Ο εκκεντρικός της ροκ, Κούπερ ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στην ιστοσελίδα που ανέβασε στο διαδίκτυο ξεκινώντας την πολιτική του καμπάνια, λέει πως θα «θυσιαστεί» για το καλό του αμερικανικού λαού. Ακόμη, δέχεται να γίνει και πρωθυπουργός της Βρετανίας, στους δύσκολους καιρούς που προετοιμάζεται το Brexit.
Το επιχείρημα του προς τους επίδοξους ψηφοφόρους του είναι το εξής: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ακριβώς όπως κι οι άλλοι δύο», όπως δήλωσε στο CNN. Ενώ το μότο της εκστρατείας του είναι «ένας προβληματικός άνθρωπος για μία προβληματική εποχή».
http://www.news.gr/lifestyle/celebrities/article/277306/oyte-hilari-oyte-tramp-o-alis-koyper-ypopshfios-p.html