Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

οι φωτογραφίες των δημαρχών αλλά και υποψήφιων δημαρχών που αυτές τις μέρες αναρτούνται στις εφημερίδες είναι αδιάφορες κάποιες γελοίες και κάποια βλάσφημη και προκλητική.


Για αυτόν το συγκεκριμένο που τολμά να προβάλει αυτή την φωτογραφία ως την πολιτική του ταυτότητα έχω του πω το εξής αν σου το πρότειναν το κανανε για να χάσεις τις εκλογές αν είναι δική σου επιλογή είναι τουλάχιστον πολιτική ξευτίλα καθώς η φωτογραφία παραπέμπει σε εποχές που έχετε  προπολου ξεχάσει και διαγράψει.

Μια συμβουλή προς το συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο αλλάξτε φωτογραφία............. με πορδές δεν Βάφονται αυγά ...................... λείπαμε που το γραφώ αλλά αυτό πιστεύω

ΕΚΛΟΓΕΣ

Τώρα με τις δημοτικές περιφερικές εκλογές οι εφημερίδες έχουν γεμίσει με φωτογραφίες ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά . Άλλοι πρωτάρηδες άλλοι με λιγότεροι εμπειρία .

αυτοί που έπρεπε να αποσυρθούν το έκαναν άλλοι με δημόσια δήλωση και άλλοι με εξευτελιστικό πολιτικό διασυρμό.

υπάρχουν βέβαια και μαθουσάλες της αυτοδιοίκησης η οποίοι ποτέ δεν κατάλαβαν ότι μια πολιτική διαδρομή έχει τέλος δεν είναι αιώνια .

δεν είμαι σε θέση να κρίνω τις επιλογές τους σε βάθος ίσως γιατί δεν αναμίχτηκα ποτέ με τα κοινά ως εκλεγμένος.

Αν ήμουν νέος και ήθελα να εκλεγώ και να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου θα το έκανα μόνο όταν είχα σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και σίγουρα είχα διαβάσει την ιδεολογία του κόμματος που κατεβαίνω η στηρίζει την παράταξη που καταβαίνει ως «ακομμάτιστη».

Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι που κατεβαίνουν για πρώτη η και δεύτερη φορά σε εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση έχουν πλήρη άγνοια τόσο αυτών που προανέφερα αλλά και του ίδιου του θεσμού της αυτοδιοίκησης.

όλοι πιστεύουν ότι η περιφέρεια δυτικής Ελλάδος θα είναι «πράσινη» μετά τις εκλογέςκαι αυτό είναι παρήγορο . Αφού δεν κατάφεραν να πρασινίσουν τους Δήμους που κάηκαν από την λαίλαπα της φωτιάς αφού εγκατέλειψαν τους ανθρώπους στο έλεος του θεού.


Εκφράζουν βεβαιότητα τολμούν και εκφράζουν βεβαιότητα .

όπως ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ η χώρα η περιφέρεια ο δήμος δεν είναι πολυεθνική εταιρεία.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ





καλό μήνα Ελλάδα καλό μήνα έλληνες


Μην νιώθεις ποτέ φόβο για μια μπόρα ………………….. θα περάσει , όπως τόσες άλλες .

Αντέξαμε έλληνες γιατί είχαμε και έχουμε εσωτερικό πολιτισμό πίστη στο θεό αγάπη στην πατρίδα και φιλότιμο.

Αδελφοί μας έλληνες τις Κύπρου οι καρδία μας είναι κοντά σας δεν λησμονούμε δεν ξεχνούμε .