Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 αυτή η ομάδα δεν έπρεπε να πάει μουντιάλ.

Η εικόνα της Ελλάδος στον πρώτο αγώνα του  μουντιάλ  ήταν το λιγότερο άσχημη. Έχασε από μια ομάδα που ήταν για κλάματα με σκορ 3-0. Μέσα στο γήπεδο  η ομάδα δεν έχει ηγέτη.      

Η Εθνική υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού στα πόδια τον ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος

Αυτός που είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι το ναρκωτικό των λαών σίγουρα κάτι ήξερε παραπάνω.
Το μουντιάλ σιγά -σιγά θα μπει στην ζωή μας και αν μάλιστα η Εθνική μας πάει καλά θα είναι η μόνη πραγματική ανάπτυξη που θα έρθει στην Ελλάδα.  Ψυχική ανάπτυξη θέλουν περισσότερο οι Έλληνες και μετά όλα τα άλλα .Φυσικά και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η εθνική μας θα έχει μια αξιοπρεπή πορεία , αν κρίνω και από τον αγώνα  της  Βραζιλίας με την Κροατία χθες και το άδικο πέναλτι που δόθηκε κατά της Κροατίας τότε πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς την δυνατότητα να πάει πάρα πολύ καλά. Ακριβώς , μιλάω για κατασκευασμένους αγώνες όπου ο καλύτερος φυσικά δεν κερδίζει ποτέ. Εύχομαι τουλάχιστον η πορεία της Εθνικής μας να είναι αντρική και όχι με πατερίτσες .
Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα όλη την διάρκεια του μουντιάλ η βουλή των Ελλήνων θα ψηφίζει τα λεγόμενα προαπαιτούμενα από αδιάβαστους βουλευτές που δεν δίνουν δεκάρα για την πατρίδα . Φυσικά και δεν το θέλουν αλλά δυστυχώς πάνε οι εποχές που αθωώναμε κάποιον λόγο βλακείας .
Σε μια κλωτσιά λοιπόν κρίνεται η προσωρινή εθνική υπερηφάνεια μας . Δεν είναι κατάντια;  Αυτή είναι λοιπόν η πρόοδος της νέας τάξης πραγμάτων ; υπνωτισμένοι οπαδοί και κυρίως τηλεθεατές ;

Είναι ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο αλλά για να διασκεδάζουμε όχι για να στηρίζουμε την ύπαρξη μας.
Αυτό είναι το προσωπικό μου πρόβλημα. Την ώρα που η Ευρώπη φλέγεται από αντιδημοκρατικές πρακτικές εις βάρος των πολιτών αφήνοντας την Ελλάδα στην προγραμματισμένη μοίρα της .