Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Άρε Μιχάλη γιατί μπρε παιδί μου

Συμφώνα με πληροφορίες ο Γιώργος θα είναι στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα όποιος θέλει μπορεί να πάει στο Μαξίμου θα είναι με τον υπουργό προστασίας του πολίτη.


Άρχισαν σεμινάρια με τίτλο πώς να κάνετε την χώρα σας την ποιο ανασφαλή χώρα στο κόσμο.

Ο θεός να μας βοηθήσει .............................................





Μογγολοι αλωνίζουν το αιγαίο και οι έλληνες βλέπουν το «1000 + 1 νύχτες».

 Έλληνες μην τρώτε φρουτοκρεμα παπαντρεκς προκαλεί ύπνο και μάλιστα με παραισθήσεις φανταστείτε ότι κάποιοι νομίζουν ότι είναι σοσιαλιστές άλλοι οικολόγοι πράσινοι , προστάτες της άγριας τσούχτρας κτλ.

Με πρόσχημα το Δ.Ν.Τ Διαλύουν την Ελλάδα.



Ενώ θα περίμενε κάποιος από αναλυτές οικονομολόγους να δώσουν σαφή ανάλυση με βάση στατιστικά για το άμεσο μέλλον της ελληνικής οικονομίας όλοι μα όλοι αναλύουν ότι η κοινωνία θα αντιδράσει με βίαιο τρόπο στα φρυχτά οικονομικά μέτρα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Μια κυβέρνηση που με πρόσχημα πλέον το διεθνές νομισματικό ταμείο προωθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα αποδόμησης μιας υγιούς κοινωνίας προς όφελος της παγκόσμιας διακυβέρνηση .

Πολλοί άνθρωποι με κατάρτιση οικονομίας ,διεθνών σχέσεων έχουν κάνει λόγο για το τέλος του κύκλου ,δηλαδή αυτό που λέγαμε κάποτε «θα κάνει τον κύκλο του και αυτό» η « η ιστορία επαναλαμβάνετε».

Ας μην γελιόμαστε στην Ελλάδα έχουμε δικτατορία αλλά όχι όπως την ξέραμε ως σήμερα . Όλα τώρα γράφονται όλοι τώρα θα μάθουμε αφού η νέα τάξη πραγμάτων έχει παραδεχτεί ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο πείραμα με την Ελλάδα .

Γιατί η Ελλάδα είναι πειραματόζωο αυτή την στιγμή .

Κανένας πολιτικός της κυβέρνησης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα σε κόσμο αφού αμέσως τους γιουχάρουν αλλά και κανένα τηλεοπτικό μέσο δεν δείχνει εικόνες με σκηνές τέτοιες μόνο και μόνο για να μην μάθει η ηλίθιος ο άγγλος το πρόβατο ο αμερικανός η ο βλάκας ο γερμανός τη τον περιμένει .

Οι έλληνες ουδέποτε πείραξαν τις χώρες που ζείτε εσείς τι θέλετε από εμάς ;

Νομίζουν κάποιοι στην Ευρώπη η στην Αμερική ότι αυτό που γίνετε στην Ελλάδα δεν θα τους αγγίξει και ότι αυτοί είναι υπεράνω πόσο τους ...

Ο ελληνικός λαός πέρασε τόσα δεινά εξαιτίας των μεγάλων δυνάμεων και τα έβγαλε πέρα δεν τον φοβίζει το άγνωστο είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι δεν είμαστε αιρετικοί και αυτό μας έσωσε μέχρι σήμερα .

Αυτοί όμως που κινούν τα νήματα το ξέρουν και προσπαθούν μέσω λάσπης να κάνουν τον Έλληνα να μην σέβονται τους ιερούς θεσμούς βάση των οποίων γαλουχήθηκε το έθνος και δεν είναι αλλά από την πατρίδα θρησκεία οικογένεια .

Δεν παίρνει μέρα που να μην αναρωτηθώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε ελευθερία δεν τους σέβεται κανένας ;



Υγ 1

Ο υπουργός εσωτερικών κ ραγκουσης που είναι υπουργός εσωτερικών εκλέχτηκε ως πρώτος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας .

Τι σημαίνει αυτό ; δεν κυνήγησε τον σταυρό πόρτα –πόρτα

Υγ2

Ο υπουργός οικονομικών είναι ευρωβουλευτής

Τι σημαίνει αυτό ; ότι ο κόσμος τον ψήφισε σαν μάζα αφού για την Ελλάδα η ευρωεκλογές είναι κάτι σαν λούνα Παρκ.

Γέροντας Ιωσήφ βατοπαιδινος 1920---1-7-2009




Τα χαράματα της 1ης Ιουλίου εξέπνευσε ο μοναχός Ιωσήφ Βατοπεδινός. Η κοίμηση ενός μοναχού δεν αποτελεί φυσικά σημαντική είδηση. Δεν ήταν ηθοποιός, τραγουδιστής ή ποδοσφαιριστής. Ο θάνατος για τον αληθινό μοναχό είναι κάτι το ευχάριστα αναμενόμενο.






Όλη του η ζωή είναι μια προετοιμασία θανάτου, με τη συνεχή μνήμη του θανάτου, την ακράδαντη πίστη για την αιώνια ζωή, την ατελεύτητη χαρά των ουρανών.

Ο μοναχός Ιωσήφ γεννήθηκε το 1920 στην Κύπρο. Αρκετά νέος πήγε να μονάσει στην ιστορική μονή της μεγαλονήσου, το Σταυροβούνι. Στη συνέχεια ήλθε στο Άγιον Όρος και κατευθύνθηκε στην υπακοή του Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστή (+1959), που ασκήτευε με μια μικρή συνοδεία στα σπήλαια της σκήτης της Μικράς Αγίας Άννης. Κατόπιν το ακολούθησε στη Νέα Σκήτη. Μετά την οσιακή κοίμηση του γέροντά του απέκτησε δική του συνοδεία. Έζησε κατά διαστήματα στην Κύπρο, τη μονή Κουτλουμουσίου, το Σιμωνοπετρίτικο Κελί του Ευαγγελισμού στις Καρυές και τέλος στο Βατοπέδι.

Υπήρξε μοναχός δραστήριος, δυνατός, αγωνιστής, μελετηρός και γλυκομίλητος. Έγραψε βιβλία διδακτικά και ψυχωφελή. Κατά τον ηγούμενο της Σιμωνόπετρας ήταν ένθεος και πάντοτε μιλούσε ζωηρά για την αγάπη του Θεού. Μαζί με τους παράδελφούς του Χαράλαμπο Διονυσιάτη και Εφραίμ Φιλοθεΐτη δημιούργησαν μεγάλες και καλές συνοδείες, που έφεραν μια ανανέωση στον αθωνικό μοναχισμό. Μπορεί ορισμένοι να έχουν κάποιες επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούν να διαγράφουν ολοκληρωτικά μια ιστορία, έναν αγώνα, δακρύων και προσευχής, τόσων και τόσων αφιερωμένων ανθρώπων. Μπορούν ίσως να κρίνουν λάθη, αλλά δεν μπορούν, νομίζουμε, να καταδικάζουν και νʼ απορρίπτουν τελείως ένα ταπεινό άθλημα.

Η εκδημία του Γέροντος Ιωησήφ στο Βατοπέδι κλείνει και αρχίζει μια ιστορία. Ανεπαύθη εν Κυρίω κάνοντας τον σταυρό του, ύστερα από μία λοίμωξη. Η εξόδιος ακολουθία του στο λαμπρό Καθολικό, μετά τον εσπερινό, με την παρουσία τεσσάρων αρχιερέων, χοροστατούντος του πνευματικού του τέκνου, μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου, δέκα ηγουμένων, δεκάδων ιερομονάχων, ιεροδιακόνων, μοναχών και λαϊκών, που όλοι μαζί θα έφταναν τους χίλιους, ήταν λίαν κατανυκτική. Ο ενταφιασμός του στον αυλόγυρο της μεγάλης μονής, μαζί με τη δύση του ήλιου, και τον τελευταίο ασπασμό όλης της αδελφότητος, εκατόν δέκα μέλη, ήταν συγκινητικός.

Ο Γέροντας Ιωσήφ και η συνοδεία του κατηγορήθηκε, συκοφαντήθηκε, περιγελάσθηκε και διαπομπεύθηκε παντού. Αυτά τα εύσημα κομίζει στην άνοδο της ψυχής του. Το ιλαρό πρόσωπό του ήταν σαν να τους συγχωρούσε όλους. Αιωνία του η μνήμη. Τέλος αγαθό και σʼ εμάς