Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Σχόλιο Τάκη Φωτόπουλου για την ιδεολογία των “δικαιωμάτων” και τα gay κινήματα

 Τάκης Φωτόπουλος | Takis Fotopoulos
Η ανακοίνωση του Δικτύου Περιεκτικής Δημοκρατίας “Σύμφωνο Συμβίωσης και η Ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης” που αναδημοσιεύθηκε ευρύτατα στο διαδίκτυο, συνήθως με εγκωμιαστικά σχόλια, αναπόφευκτα δέχθηκε και μερικές λυσσαλέες επιθέσεις, κατά κανόνα ανώνυμες, οι οποίες, όπως κάθε πράξη κουκουλοφόρων, μόνο περιφρόνησης βέβαια αξίζουν. Θα σταθώ όμως σε κάποιον “επώνυμο” ονόματι Θοδωρή Αντωνόπουλο, ο οποίος, πρώτον, (παρότι υποτίθεται δημοσιογράφος, που όφειλε να ξέρει τους δεοντολογικούς κανόνες του επαγγέλματός του), με ανεντιμότητα απέδωσε το παραπάνω κείμενο σε εμένα προσωπικά, ενώ πρόκειται βέβαια περί συλλογικού κειμένου του δικτύου της ΠΔ, που συντάχθηκε μάλιστα κατόπιν μακρών συλλογικών συζητήσεων μέσα σε αυτό. Δεύτερον, διέπραξε άλλη μια δεοντολογική αθλιότητα με το να μην αναφέρει την πηγή του κειμένου στο οποίο αναφερόταν, ώστε να μπορεί να κρίνει ο ίδιος ο αναγνώστης και να μην τον καπελώνει ο δήθεν αυτός “ελευθεριακός” της συμφοράς για το εάν το κείμενο αυτό είναι ή όχι “ένα απίστευτα εξαμβλωματικό άρθρο (του) περί συμφώνου συμβίωσης και ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης ο «πολύς» θεωρητικός της αυτονομίας και της περιεκτικής δημοκρατίας Τάκης Φωτόπουλος (δεν πάει καλύτερα να λειτουργηθεί στα Καλάβρυτα;). (βλ. Θοδωρή Αντωνόπουλου,  Οι LGBT ακτιβιστές είναι “φύσει” αριστεροί, ή όχι; LIFO, 7/1/2016http://www.lifo.gr/articles/lgbt_articles/85874).
Και εγώ μεν δεν λειτουργούμαι πουθενά γιατί έχω πάρει ξεκάθαρη θέση για τη θρησκεία από τα πρώτα κείμενά μου πριν πολλά χρόνια, αλλά ο κύριος αυτός καλά θα κάνει να πάψει να λειτουργείται στα φροντιστήρια του Σόρος για την ιδεολογία των «δικαιωμάτων» που στηρίζει σθεναρά, (όπως άλλωστε και το Free Press και η LIFO με την οποία συνεργάζεται, που τον ρόλο της πρόσφατα αποκάλυψαν τα wikileaks) η οποία βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την απελευθερωτική συλλογιστική που δήθεν υποστηρίζει. Οι πραγματικά αντισυστημικοί γκέι της εποχής του Μάη του ’68 που γνώρισα δεν συμμαχούσαν με την Υπερεθνική Ελίτ στον σφαγιασμό λαών (του Βιετνάμ τότε, ή του Αφγανιστάν, Λιβύης, Συρίας κ.λπ. σήμερα) με «αντάλλαγμα» την αναγνώριση του «δικαιώματός» τους να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά. Αυτό όμως κάνουν  οι σημερινοί γκέι, που δεν τους είδα να κατεβαίνουν στους δρόμους με τον σφαγιαζόμενο σήμερα λαό μας από την Υ/Ε και τα όργανά τους στη σημερινή κυβέρνηση των δοσίλογων, αλλά αντίθετα τους είδα να κάνουν σθεναρό «αγώνα» (με την υποστήριξη σύμπασας της Υ/Ε και της ΕΕ που επιβάλλει σχετική νομοθεσία σε όλα τα κράτη-μέλη!) για τα δικαίωματά τους αυτά. Αποτελεί επομένως άθλια παραχάραξη της Ιστορίας να  επικαλούνται οι εκφυλισμένοι αυτοί γκέι, στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, άλλες εποχές όταν πράγματι οι γκέι ήταν καταδιωκόμενοι, για να παραστήσουν και αυτοί τους καταδιωκόμενους…
Η απελευθέρωση της κοινωνίας ούτε έγινε ποτέ , ούτε θα γίνει στο μέλλον μέσα από την παραχώρηση δικαιωμάτων από τις ελίτ , όσο και αν τα δικαιώματα αυτά υποστηρίζονται από κάποιους μαζικούς αγώνες. Τα δικαιώματα που παραχωρούν οι ελίτ είναι πάντα αναστρέψιμα, όπως έγινε και με τα δικαιώματα που καθιέρωσαν οι σοσιαλδημοκρατικές ελίτ, μέσα από τα κράτη πρόνοιας, για να ανατραπούν στη συνέχεια από τη σημερινή Υπερεθνική Ελίτ, με την έμμεση υποστήριξη των σημερινών ψευτοαπελευθερωτικών κινημάτων των γκέι, των γυναικών κλπ, που δεν διστάζουν να στηρίζουν ακόμη και βασικά όργανα της Υ/Ε, όπως η ΕΕ.  Η κοινωνική απελευθέρωση δεν παραχωρείται ποτέ με δικαιώματα αλλά μόνο κατακτιέται με τον λαϊκό αγώνα για αυτοκαθορισμό, όταν τα λαϊκά στρώματα στις συνελεύσεις τους θα αποφασίσουν ποιο είναι το περιεχόμενο της κοινωνικής απελευθέρωσης, η οποία βέβαια προϋποθέτει εθνική και οικονομική κυριαρχία, και όχι προτεκτοράτα, όπως είναι σήμερα η πατρίδα μας—πράγμα για το οποίο δεν λένε κουβέντα οι “απελευθερωμένοι” γκέι μας!
Τ.Φ. 8/1/2016
http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/01/09/scholio-taki-fotopoulou-gia-tin-ideologia-ton-dikeomaton-ke-ta-gay-kinimata/

Μάρτινς: Αν οι σοσιαλιστές συμμαχούσαν με τη Δεξιά θα καταντούσαν... ΠαΣοΚ Η επικεφαλής του Μπλόκο στην Πορτογαλία

Μάρτινς: Αν οι σοσιαλιστές συμμαχούσαν με τη Δεξιά θα καταντούσαν... ΠαΣοΚ

«Αν οι Σοσιαλιστές στήριζαν μια δεξιά κυβέρνηση, θα κινδύνευαν να μετατραπούν σε "πορτογαλικό ΠΑΣΟΚ"», επισημαίνει, σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η Καταρίνα Μάρτινς, πρόεδρος του πορτογαλικού κόμματος «Μπλόκο της Αριστεράς», που συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση.
Για τη συμφωνία που συνήψε το κόμμα της με τους Σοσιαλιστές και το πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα, επισημαίνει ότι καθοριστικό στοιχείο της επίτευξης συνεργασίας ήταν η λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στο Κέντρο και τη Δεξιά.
Δηλώνει αισιόδοξη ότι «μια περιορισμένης έκτασης ανάκαμψη είναι δυνατή», ενώ προβλέπει ετήσιες αυξήσεις μισθών πάνω από 5%. Επισημαίνει, πάντως, ότι «μια αριστερή κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προετοιμαστεί για να αποχωρήσει από την ευρωζώνη», καθώς «μια τέτοια διαδικασία είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκρουστούν οι εκβιασμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Τονίζει ότι η έξοδος από το ευρώ δεν είναι η λύση για την κρίση, προσθέτει ωστόσο ότι «η προετοιμασία για μια τέτοια διαδικασία είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκρουστούν οι εκβιασμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη δημοκρατική νομιμοποίηση και τη λαϊκή στήριξη».
http://www.news.gr/kosmos/evroph/article/250688/martins-an-oi-sosialistes-symmahoysan-me-th-dexia.html

Κομοτηνή: Τα δαχτυλίδια έλαμπαν αλλά δεν ήταν χρυσός! Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής

Τριάντα πέντε δαχτυλίδια χρυσού χρώματος αλλα ευτελούς αξίας σκόπευαν να διακινήσουν ένας 53χρονος ρουμάνος και μία 30χρονη συμπατριτριώτοσα του, που συνελήφθηαν χθες σε χωριό της Ροδόπης, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια της επιχειρησης, οι δύο συλληφθέντες προσπάθησαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς έναντι 30 ευρώ, ένα δαχτυλίδι, το οποίο παρουσίαζαν ως χρυσό.
Σε βάρος των δύο σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Η αστυνομία κατάσχεσε επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
http://www.news.gr/ellada/nea-ths-perifereias/article/250683/komothnh-ta-dahtylidia-elampan-alla-den-htan.html

Πατέρας και κόρη σε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν προχτές το μεσημέρι στον Κολωνό από την Δίωξη Ναρκωτικών, μαζί με δύο ακόμα άτομα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, στην περιοχή της Αττικής.
Στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,5 κιλά ηρωίνης.
Πρόκειται για έναν 50χρονο με την 29χρονη κόρη του, καθώς και μια γυναίκα και έναν άνδρα, ηλικίας 63 και 42 ετών αντίστοιχα.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και επτά συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
http://www.news.gr/ellada/astynomiko-deltio/article/250701/pateras-kai-korh-se-kykloma-diakinhshs-hroinhs.html

Η Μέρκελ απειλεί με απελάσεις τους πρόσφυγες ακόμη και για το παραμικρό παράπτωμα Θα ανακαλείται η χορήγηση ασύλου στην περίπτωση καταδίκης για κάποιο αδίκημα

Η Μέρκελ απειλεί με απελάσεις τους πρόσφυγες ακόμη και για το παραμικρό παράπτωμα


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ τάχθηκε σήμερα υπέρ της αυστηροποίησης της νομοθεσίας που αφορά τις απελάσεις προσφύγων που έχουν αιτηθεί άσυλο στη χώρα αλλά καταδικάζονται από γερμανικά δικαστήρια για διάφορα αδικήματα, ακόμη και αν η καταδίκη αυτή είναι με αναστολή.
"Αν οι πρόσφυγες διέπραξαν ένα αδίκημα", αυτό "θα πρέπει να έχει συνέπειες (...) αυτό σημαίνει ότι το δικαίωμα (παραμονής τους στη Γερμανία) θα πρέπει να τερματίζεται αν καταδικαστούν σε φυλάκιση ή ακόμη και με αναστολή", είπε η καγκελάριος, με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον γυναικών που σημειώθηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία.
Η ηγεσία του συντηρητικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Μέρκελ, που συνεδρίασε σήμερα στο Μάιντς, συμφώνησε να ζητήσει να ανακαλείται η χορήγηση ασύλου στην περίπτωση καταδίκης για κάποιο αδίκημα. Το ζήτημα αυτό ωστόσο θα πρέπει να συζητηθεί με το συγκυβερνών κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).
"Είναι σημαντικό εκεί όπου δεν επαρκεί ο νόμος, να τροποποιηθεί", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Άγγελα Μέρκελ η οποία θεωρεί ότι αυτό είναι "προς το συμφέρον της μεγάλης πλειονότητας των προσφύγων".
Με βάση τη γερμανική νομοθεσία, ένας άνθρωπος στον οποίο έχει χορηγηθεί άσυλο μπορεί να απελαθεί από τη Γερμανία εφόσον έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, υπό τον όρο όμως ότι η ζωή του ή η υγεία του δεν θα διατρέξουν κίνδυνο στη χώρα καταγωγής του.
http://www.news.gr/kosmos/evroph/article/250695/h-merkel-apeilei-me-apelaseis-toys-prosfyges-akomh.html

Πέθανε η Ζουμπουλιά Ξυλούρη Η αδελφή του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη

Πέθανε η Ζουμπουλιά Ξυλούρη

Καθισμένη πάντα στο σπίτι της στο Περαχώρι, την οικία του Νίκου Ξυλούρη η Ζουμπουλιά αποτελούσε επί δεκαετίες έναν ιδιότυπο ξεναγό για κάθε λογής επισκέπτη των Ανωγείων.
Με τη μορφή της και τις χαρακτηριστικές ατάκες της ταξίδευε τον επισκέπτη στην ιστορία του αδερφού της Νίκου, ενώ του έδειχνε το σπίτι που ήταν πάντα γεμάτο από εικόνες, μουσικές και αναμνήσεις του Ψαρονίκου, αλλά και των άλλων καλλιτεχνών αδερφών της, του Ψαραντώνη και του Ψαρογιάννη.
Η Ζουμπουλιά Ξυλούρη έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Έφυγε μερικές εβδομάδες μόλις μετά τον ανιψιό της Γιώργη Ξυλούρη του Ψαρονίκου, τον θάνατο του οποίου δεν έμαθε ποτέ λόγω της κατάστασης της υγείας της.
Η μορφή της και η συνέπεια της θα λείψουν από τα Ανώγεια και κυρίως το Περαχώρι όπως θα λείψει και από τους χιλιάδες ανθρώπους  που έρχονται στα Ανώγεια κάθε χρόνο  και ζητάνε μια μικρή επίσκεψη στο σπίτι του Ξυλούρη, ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του Ελληνικού τραγουδιού.Πάντα με χαρά τους υποδεχόταν, πάντα χωρίς να δυσανασχετεί τους ανέφερε για   την ιστορία του Νίκου, πάντα με μια ρακί τους ξεπροβόδιζε όλους.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Περαχώρι.
Πηγή: anogi.gr

ΕΤΟΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Τι θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για την Ελλάδα του 2015...
Του Σάββα Καλεντερίδη

Του 2015, όταν θα έχει κατακάτσει η «σκόνη» και θα κριθεί ψύχραιμα από την Ιστορία, θα χαρακτηριστεί έτος βιβλικής καταστροφής για την Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν τότε θα έχουν εντοπιστεί τα πραγματικά κίνητρα των δραστών, όμως ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την καταστροφή και τον αφελληνισμό του τραπεζικού τομέα από την ίδια την ελληνική κυβέρνηση.
Ο τραπεζικός τομέας της Ελλάδας, που ήταν για δεκαετίες στο στόχαστρο των «γερακιών» του διεθνούς κεφαλαίου, οδηγήθηκε πρώτα στην καταστροφή και μετά στον αφελληνισμό, μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων (capital controls), τότε που ο Βαρουφάκης, κεντρική επιλογή του πρωθυπουργού Τσίπρα, είπε το αμίμητο «αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες» επικοινωνώντας με τη σύζυγό του.

Την απόφαση να κλείσουν οι τράπεζες την έλαβε στην ουσία προσωπικά ο Ελληνας πρωθυπουργός, όταν ανακοίνωσε την -και πάλι προσωπική του- απόφαση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος-απάτη της 5ης Ιουνίου 2015.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που λένε τα μέλη της κυβέρνησης και τα «παπαγαλάκια» της ότι τις τράπεζες τις έκλεισε η Ε.Ε. Ολοι γνωρίζουν, και πρώτος απ' όλους ο πρωθυπουργός, ότι, ακόμα κι αν συνέχιζε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να στέλνει καθημερινά με αεροπλάνα ευρώ για να στηρίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, οι καταθέτες από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, την πρώτη εργάσιμη μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, θα έτρεχαν στις τράπεζες και θα απέσυραν όλες τις καταθέσεις τους, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του τραπεζικού συστήματος.

Αρα τις τράπεζες τις έκλεισε η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, με το μόνο που μένει να διευκρινιστεί από τον ιστορικό του μέλλοντος, γιατί στην ουσία αντιπολίτευση δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει ούτε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, είναι τα πραγματικά κίνητρα αυτού του εθνικού εγκλήματος.
Ακολούθησε το ξεπούλημα των τραπεζών στους ξένους, άγνωστης ταυτότητας και στόχων, και, ένεκα των κεφαλαιακών ελέγχων, ακολουθεί ο αφελληνισμός της επιχειρηματικότητας, αφού ελληνικές αλυσίδες κλείνουν η μία μετά την άλλη, για να πάρουν τη θέση τους στην ελληνική αγορά αλυσίδες πολυεθνικών, οι οποίες πάλευαν δεκαετίες γι' αυτό.
Ο κύκλος της βιβλικής καταστροφής κλείνει με την εκχώρηση των «κόκκινων» δανείων στα «γεράκια» του διεθνούς κεφαλαίου, τα οποία, εκτός από σπίτια, θα αποκτήσουν και όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές υποχρεώσεις τους.

Αν αυτό δεν είναι βιβλική καταστροφή στην ελληνική οικονομία, που είχε αντέξει την πενταετή κρίση, τότε τι είναι;
Φυσικά, όλα αυτά έχουν και ευρύτερες, εθνικές διαστάσεις, όπως για παράδειγμα το ξεπούλημα της Finans Bank από την Εθνική, η οποία είχε αποκτήσει την τουρκική τράπεζα υπό τον όρο να δοθεί άδεια λειτουργίας σε υποκαταστήματα της τράπεζας Ziraat στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη, στην Αθήνα και τη Ρόδο. Τώρα η Εθνική αποχώρησε από την Τουρκία, μόνο που μας έμεινε νεοοθωμανικό αμανάτι η Ziraat, για να υποσκάπτει τα θεμέλια του ελληνικού κράτους στις προαναφερθείσες περιοχές!

Δεν θα μιλήσουμε για την καταστροφή στην εθνική παιδεία, όπου ένας ιδεοληπτικός εθνοαποδομητής υπουργός, αγράμματος, αμόρφωτος, χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, με έναν καθηγητή που διορίστηκε παράνομα στήνουν παγίδα θανάτου στον Ελληνισμό. Για τον κ. Φίλη, που συντάσσεται με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στο θέμα της Γενοκτονίας επίσης δεν θα αναφέρουμε τίποτα.
Θα κλείσουμε το πρώτο άρθρο του 2016 με μια μικρή αναφορά στο Μεταναστευτικό. Οταν η κυβέρνηση ψήφιζε τον νόμο για τη χορήγηση ιθαγένειας και εφάρμοζε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, από αυτή τη στήλη προειδοποιούσαμε τους πάντες ότι οι ενέργειες αυτές θα καταστήσουν την Ελλάδα πόλο έλξης για τους απανταχού επίδοξους λαθρομετανάστες.

Κλείνοντας ο χρόνος και σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το Λιμενικό, από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου οι λαθραίες είσοδοι ξένων από την Τουρκία αυξήθηκαν σε ποσοστό 1.000% σε σχέση με πέρυσι και ανέρχονται σε 804.465, από τους οποίους εισερχόμενους οι μισοί (457.149) είναι (ή δηλώνουν ότι είναι...) πρόσφυγες από τη Συρία. Από κει και πέρα, 347.316 απρόσκλητοι είναι λαθρομετανάστες από 77 (!) χώρες του πλανήτη.

Αυτές ήταν σε αδρές γραμμές οι εξελίξεις στους τομείς της οικονομίας, της παιδείας και της λαθρομετανάστευσης.
Οι εξελίξεις αυτές έχουν αποτελέσματα και επιπτώσεις που είναι ορατά και αισθητά στην καθημερινότητα του απλού Ελληνα, έχουν όμως και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, που μπορεί να πάρουν τον χαρακτήρα εθνικής καταστροφής.
Εκτός κι αν..
http://www.dimokratianews.gr/content/57339/etos-vivlikis-katastrofis