Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ελεγχόμενη ναζιστική πρακτική


Χθες, Κυριακή των βαΐων η βουλή των Ελλήνων  ψήφησε με την μορφή κατεπείγοντος   φορολογικό πολυνομοσχέδιο . τι σημαίνει με την μορφή κατεπείγοντος;    δεν γίνετε διάλογος για το τι πρόκειται να ψηφίσουν.
Απλά οι άνθρωποι που επιλέξαμε για να σώσουν τον τόπο μας έδωσαν ψήφο σε κάτι που ούτε το διάβασαν . Σήμερα ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ θα κάνουν μια γρήγορη ανάλυση σε επίπεδο αλλεργίες της άνοιξης και τρόποι να τις αντιμετωπίσεις και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι  . Ποιοι;  τρόικα κυβέρνηση βουλευτές.  
Έχουμε δημοκρατία θα πουν όλα στο φως .
Μεγάλη δευτέρα σήμερα και εντελώς συμπτωματικά δίνονται και οι συντάξεις οι μισθοί και γενικότερα αυτό που λέμε  δωράκια   σε ιθαγενείς.
Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ότι κανένας από τους βουλευτές δεν έκανε μια κίνηση εντυπωσιασμού έστω και ψεύτικη να με κάνει να νιώσω  ότι ενδιαφέρονται.. ΚΑΝΕΝΑΣ
Δημιουργούμε στον άνθρωπο υποχρεώσεις και μετά του στερούμε το δικαίωμα να τις βγάλει εις πέρας. Είναι πολιτική ιδεολογία..     κοσμοθεωρία αυτό..
Η ελληνική κυβέρνηση επιβάλει μείωση μισθών συντάξεων και αυξημένη φορολογία γιατί είχε τόσα χρόνια υπεράριθμους υπαλλήλους στο δημόσιο η αυτό που τους αρέσει να λένε είχαμε σπάταλο δημόσιο κράτος. Πραγματικά αναρωτιέμαι για πόσο μαλάκες μας περνάνε…
Νομίζουν όλοι αυτοί που είναι υποταγμένοι σε πάσης φύσεως κλειστές  λέσχες και προσκυνούν ότι λάμπει ότι είμαστε ηλίθιοι και αυτοί απόλυτη δημοκράτες.  
Αυτοί που ποτέ δε νοιάστηκαν πως νιώθει ένας άνθρωπος που είναι πνιγμένος στις υποχρεώσεις πως αισθάνεται πως ζει πως αναπνέει..
Το σίγουρο είναι ότι   η βουλή μας οδηγεί προς απόλυτη υποταγή  σε κάποιον άγνωστο θεό…
Το σίγουρο είναι ότι τα χρέη που πληρώνει ο Έλληνας μέσο φόρων δεν του ανήκουν αλλά τον πείσανε ότι του ανήκουν.
Ζούμε χαοτικές ξευτελισμένες μέρες και αν κάποιος με ρωτήσει τη προτείνω θα του έλεγα υπομονή και πίστη.
Δεν πρότεινα καμιά αντίδραση γιατί είναι βούτυρο στο ψωμί τους .
Όσο για το τι πολίτευμα πιστεύω ότι έχουμε θα έλεγα  ελεγχόμενη ναζιστική  πρακτική..    αυτό είναι σήμερα το πολίτευμα στην Ελλάδα..
Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και δεν είμαι σαν αυτούς..
Ως άνθρωπος ως πολίτης αυτής της ευλογημένης χωράς μπορεί να κάνω λάθη       όπως όλοι  τουλάχιστον ευχάριστο το θεό δεν είμαι απάνθρωπος.