Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Από: redhawk

Από: redhawk


Προς:

Θέμα: Η γνώμη μου για τα γεγονότα στην Γάζα

Ημερομηνία: Wed, 02 Jun 2010 23:50:00 +0300





Η κυρίως επίθεση έγινε στο Τουρκικό πλοίο όπου συμμετείχαν μέλη της γνωστής τουρκικής εξτρεμιστικής ισλαμικής οργάνωσης Insani Yardim Vakfi (IHH) και η οποία θεωρείται το «μακρύ χέρι» του πολιτικού Ισλάμ βρίσκεται πίσω από την εμπλοκή της Τουρκίας στην αποστολή για την άρση του ναυτικού αποκλεισμού της Γάζας. Πρόκειται για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) ΙΗΗ (Ιδρυμα Ανθρωπιστικής Αρωγής). Ιδρύθηκε το 1995 και είναι κοινό μυστικό ότι τελεί υπό την «αιγίδα» του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η οργάνωση, η οποία αποτελεί μια σημαντική συνιστώσα του «Στόλου της Ελευθερίας», πρόσκειται στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και αναπτύσσει έντονη ανθρωπιστική δράση τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στα παλαιστινιακά εδάφη. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΙΗΗ Μπουλέντ Γκιλντιρίμ είναι πολύ στενός προσωπικός φίλος του τούρκου πρωθυπουργού.



Ανθρωποι της ΙΗΗ φρόντισαν σχεδόν για όλα όσα έπρεπε να γίνουν ώστε να οργανωθεί η τουρκική συμμετοχή στον «Στόλο της Ελευθερίας» με τα τρία πλοία, δηλαδή το μοιραίο επιβατηγό «Μαβί Μαρμαρά», το οποίο δέχθηκε τη δολοφονική επιδρομή των Ισραηλινών, και τα δύο μικρότερα φορτηγά που το συνόδευαν. Μάζεψαν τα τρόφιμα, τον ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και τα άλλα είδη ανθρωπιστικής βοήθειας, ναύλωσαν τα πλοία και έφθασαν ένα βήμα πριν από την ξεκάθαρη κομματική στήριξη. Την τελευταία στιγμή ομάδα βουλευτών του ΑΚΡ η οποία επρόκειτο να μπει στα πλοία έλαβε την (προφανώς κυβερνητική) εντολή να μην επιβιβαστεί.



http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=334819&dt=01/06/2010#ixzz0paSh3DXT



Η IHH θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση με άμεσες συνδέσεις με την χαμάς:(http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/hamas_e105.htm)



Μήπως τελικά το Ισραήλ ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στην Τουρκία και στην πολιτική της ;





Η δικιά μου γνώμη είναι πως ναι αυτό θέλει να κάνει.



Δεν νομίζω βέβαια να αμφιβάλει και κανείς ότι ανάμεσα στους Τούρκους υπήρχαν και άνθρωποι της ΜΙΤ ενώ επισημαίνω ότι τα τουρκικά πλοία ξεκίνησαν από τα κατεχόμενα της Κύπρου.(σχετικός χάρτης)



Δυστυχώς πάντα βλέπουμε το δέντρο και ποτέ το δάσος.



Και στην Παλαιστίνη πλέον οι Τουρκικές σημαίες είναι σχεδόν ίδιες στον αριθμό με τις Παλαιστινιακές.



akritas-history-of-makedonia





--------------------------------------------------------------------------------

Άρθρο:

•http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_7631.html

SOS NΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

http://olympia.gr/2010/06/03/προσπάθησαν-να-κάψουν-το-βουνό-του-κατ/




Προσπάθησαν να κάψουν το βουνό του Κατακόλου (Ηλεία).



Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 3, 2010



Μία από τις ποιό όμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα και βέβαια το μοναδικό μέρος στην Ηλεία που γλίτωσε, προσπάθησαν να κάψουν τα γελοία υποκείμενα προχθές.



Η φωτιά μπήκε στην τοποθεσία “φάρος” και σβήστηκε από την κινητοποίηση των κατοίκων καθώς τα πυροσβεστικά δε μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο.



Να υπενθυμίσουμε ότι το Κατάκολο γλίτωσε από τις μεγάλες φωτιές στην Ηλεία χάρις την συστράτευση του κόσμου που μπλόκαραν κάθε πύλη εισόδου στο πανέμορφο δάσος, μία πραγματική πανσπερμία της Φύσης.



Επίσης έκαναν ομάδες ελέγχου στους δύο δρόμους από και προς το χωριό με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν ως “ακραίοι”.



Το μέρος γλίτωσε. Δυστυχώς η Ηλεία κάηκε. Το γιατί κάποιοι θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο τους;



Το βουνό του Κατακόλου είναι πραγματικά ένα φιλέτο. Όποιος έχει πάει το γνωρίζει πολύ καλά. Πρόσφατα, τμήματα του έχουν μπει στο σχέδιο πόλης αλλά ο “λόγγος” φυλάσσεται από το δασαρχείο (προς τιμήν τους) και δε μπορεί να χερσωθεί. Άρα η μόνη λύση για την “επέκταση του σχεδίου και την αξιοποίηση” είναι η φωτιά.



Λοιπόν αγαπητοί φίλοι. Ιδιαίτερα εσείς που αγοράσατε ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΓΗ την τελευταία τετραετία εις γνώσιν σας. Θα σας συμβουλεύαμε να προστατεύσετε το δάσος διότι αν καεί, να είστε σίγουροι ότι το μόνο που θα χτιστεί στη θέση του θα είναι μαρμάρινες πλάκες.



Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Για να δούμε τώρα πόσο παλικάρια είστε.







ΑπάντησηΑπάντηση σε ΌλουςΜετακίνηση...