Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Στο Ζάππειο κύριε πρόεδρε στο Ζάππειο

Κύριε πρόεδρε της ελληνικής κυβερνήσεως μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε συνέντευξη τύπου σε πανεθνικό δίκτυο και κληρωτούς δημοσιογράφους προκειμένου να μας ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην Ελλάδα .


Δεν νομίζετε ότι η σκόπιμη αβεβαιότητα που συνεχώς προβάλει μέσω διαρροών το καθεστώς σας κάνει τον κόσμο να πέφτει συνεχώς . Να εύχεστε να μην πιάσει πάτο.



Η Τουρκία θα συνεχίζει να αλωνίζει στο αιγαίο τι ακριβώς έχετε συμφωνήσει γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζετε κάνουν έρευνες σε ελληνικό χώρο εκτός και αν για εσάς η έννοια εθνική κυριαρχία είναι κάτι σαν συμπόσιο με παρηκμασμένους μη εκλεκτούς που αυτό το καιρό παΙρνατε τον καιρό σας με λεφτά που σας δίνουμε εμείς .

Νομίζετε ότι η παραδοκη άνοδος του χρηματιστήριου αν ξεπουλήσετε τις τράπεζες θα σας πολιτικό κύρος στην Δ.Ε.Θ ;

Την παιδεία σκάφτεστε να την διαλύσετε τελείως η θα κάνετε κάτι;

Το Σ.Δ.Ο.Ε θα το στείλετε στα μεγάλα Αθηναϊκά κανάλια η φοβάστε ;

Το ίδιο θα κάνετε για μεγάλους ομίλους του τύπου;



Όλο το χειμώνα υπήρχαν θέματα που αφορούσαν την Θράκη και ασφαλώς συνεχίζουν να απασχολούν εμάς τους έλληνες υπάρχουν πράγματα που γίνονται …

Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται κύριε πρόεδρε των συμποσίων.

Αν στην Θράκη συμβαίνουν πράγματα που είναι σοβαρά και θίγουν το σύνταγμα και την κυριαρχία της χώρας πρέπει να μας το πείτε;

Κύριε πρόεδρε της πράσινης ανάπτυξης γνωρίζετε που βρίσκετε το ποσοστό των ελλήνων αγροτών στην Ελλάδα;

τέλος με όλο το σεβασμό που σας έχουν οι αμερικανοί το αιγαίο έχει πετρέλαιο ναι η όχι ;



τελειώνοντας έχω ένα ερώτημα που ίσως είναι και το ποιο σοβαρό τη εννοείτε ότι η ανεργία καλπάζει στις ηλικίες 15 -24; Και αφήστε το 24 προσωπικά για το 15 με ενδιαφέρει..



Μοναδική βραδιά !!!!!!

Μοναδική βραδιά !!!!!!


Χθες παρακολούθησα μια θαυμάσια συναυλία στο θέατρο αρχαίας Ολυμπιάς .

Παπασπαλα –Ξαρχάκος ένα αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο .

Πραγματικά φόρτισα μπαταρίες και ένιωσα γεμάτος καθώς η καθημερινές δοκιμασίες σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου .

Δυστυχώς στο δήμο πύργου ο πολιτισμός έχει χαθεί προπολου καθώς από αυτά που βλέπω λείπουν οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να διοργανώσουν τέτοιες βραδιές .Κρίμα !

Πρόταση από την Πειραιώς

Πρόταση από την Πειραιώς για την αγροτική και ταμιευτήριο έναντι 701 εκατομμυρίων ευρώ.


Η κυβέρνηση εξετάζει την πρόταση και θα απαντήσει .

Το κόστος εξαγοράς είναι εξευτελιστικό καθώς τόσο η ελληνική κρίση όσο και το ελληνικό χρηματιστήριο δεν εμπνέουν για επενδύσεις .


Υπάρχουν όμως αυτοί που ξέρουν και που έχουν το χρήμα που λένε αγοράζω χαμηλά και πουλώ ψηλά .

Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πώληση των δυο τραπεζών στην Πειραιώς εκτός ,δεν ξέρω αν στέκει ,αν υπάρχει ρήτρα που να απαγορεύει στον οποιοδήποτε αγοραστή να μεταπωλήση τις τράπεζες .

Παράδειγμα τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια αλλιώς θεωρώ ότι αν η κυβέρνηση επιθυμεί την πώληση,που το επιθυμεί και την γνώριζε την πρόταση, θα πρέπει να είναι πενταπλάσια της αρχικής τιμής προσφοράς τουλάχιστον.

Όχι όπως έγινε με την γενική τράπεζα που την πούλησε η κυβέρνηση Σημίτη παραμονές εκλογών και μάλιστα ενώ ήξερε ότι θα τις χάσει.