Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Πυρετός ιδεολογικός στην Αθήνα.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ιδεολογικές μάχες γίνονται από την τηλεόραση . Η μάχη γίνεται για το μνημονικό του λαού . Είναι αναγκαίο να μην ξεχάσει  ο λαός την περίοδο του 1937- 1945-1955.  Όμως επειδή ο κόσμος δεν διαβάζει του πετάμε επικεφαλίδες για να μηρυκάζει αριστερά η δεξιά. Μας λένε με λίγα ποτέ ξανά (ναζισμός δεν το λένε..) φασισμός η άλλοι ποτέ ξανά κομμουνισμός. Ας το δούμε απλά , έχουμε ηγέτη  η κάποιους που προσπαθούν να παρουσιάσουν ηγέτες ;
ΟΛΟΙ γνωρίζουμε αυτοί που έδωσαν αγώνες για την δημοκρατία πεθάναν μονοί η προδομένοι.

Σήμερα λοιπόν που όλα είναι δημοκρατικά που τα πάντα είναι πλασμένα με αγάπη ας μην ξεχάσουμε το παρελθόν . Να είμαστε ανοικτοί στην διαφορετικότητα όπως 10 χρόνια μας ένιωσαν οι άλλοι λαοί εμάς. Μας ισοπέδωσαν και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ενδιαφέρετε.

Η αριστερά η δεξιά το κέντρο η πρόοδος η συντήρηση παντού λέξεις παντού μαλακίες γιατί ο πολιτικός λόγος πέθανε. ΟΙ ιδεολόγοι δεν θέλουν  πολιτευτούν γιατί τα πιστεύω είναι ιερά δεν μπαίνουν στα μανταλάκια.

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν τη έκαναν για μας όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ ξανά στους απάνθρωπους να μην βιώσει λαός ότι περνά η Ελλάδα. Ποτέ ξανά τρόικα Ποτέ ξανά Δ.Ν.Τ .