Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αυταπάτες


Είναι στιγμές που ένας άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με πρωτοφανείς καταστάσεις που δεν πίστευε ότι θα βιώσει στην ζωή του .
Ο λάθος τρόπος ενημέρωσης των διαφόρων υπηρεσιών του ελληνικού κράτους έχουν κάνει τους πολίτες φοβισμένους . Οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά και  η αποχή πολιτικών φορέων από την ζωή των πολιτών  φέρνει απελπισία  . Με λίγα λόγια το κράτος δεν είναι κοντά στους Έλληνες πολίτες ακόμα καλυτέρα οι πολιτικοί που εκλέγει  δεν τον υπερασπίζονται .
Ο όρος κοινωνικό μπακάλικο  είναι κρατικό πρόγραμμα ενίσχυσης ανθρώπων που με βάση το εισόδημα που ορίζετε  μέσα από τη φορολογική τους δήλωση αντί για χρηματική βοήθεια λαμβάνουν προϊόντα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Είναι πρόγραμμα που εξευτελίζει το ίδιο το κράτος απ όποια πλευρά και να το δει κάποιος.
Τοπικοί παράγοντες του δήμου αλλά και βουλευτές τονίζουν την σημασία του κοινωνικού αυτού προγράμματος ενώ θα έπρεπε να ντρέπονται. Ναι ο πολίτης θα πάει να πάρει προϊόντα από αυτή την κοινωνική  ξευτηλα του κράτους με  ψηλά το κεφάλι και να ξέρει ότι δεν το χρωστάει σε κανένα..  είναι οι κρατήσεις του.. οι φόροι του..  και δεν έχει το δικαίωμα το πάσης φύσεως  πολιτικό μαμουδάκι να το χρεωθεί ως προσωπικό επίτευγμα.
Αν ο σκοπός ενός δημάρχου ενός περιφερειάρχη ενός βουλευτή ενός υπουργού ενός πρωθυπουργού ενός προέδρου αντιπολίτευσης είναι να κάνει του πολίτες να νιώθουν ζητιάνοι είναι άξιος της μοίρας του.

Οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν κανένας δεν μπορεί να δουλέψει όταν πάνω από το κεφάλι του κρέμεται η απόλυση και εννοώ εκείνη την απόλυση που δεν είναι δίκαιη αλλά επιβεβλημένη από ξένους που οι πραγματικοί δούλοι και επαίτες σκύβουν το κεφάλι.


Ποιος είναι ποιο θλιβερή φιγούρα αυτός που πάει στην κοινωνική υπηρεσία ; αυτός που πάει στον βουλευτή; η o προδότης της χώρας του ;    
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι όποιος κάνει κατάχρηση  της  εμπιστοσύνη του λαού  για να  εκλεγεί σε αξίωμα είναι προδότης.  

Όποια φορά και να βρεθείς σε κοινωνικό μπακαλικο μην νιώσεις άσχημα γιατί αυτό θέλουν ΑΥΤΟΙ που ψήφησες (ΟΛΟΙ) νιώσε  σα να παίρνεις το μισθό σου.