Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ρωτάω λοιπόν; Ποιες είναι θέσεις των κομμάτων που θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα.

 

    Κόσμος περιμένει να ακούσει τις θέσεις των κομμάτων και να αποφασίσει  τι θα επιλέξει. Όμως ! Ποιο είναι το παράδοξο. Τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης  δεν ρωτούν τα κόμματα ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ που κάνουν είναι να εξευτελίζουν και  να λοιδορούν. Δυστυχώς. 

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι σε παρακμή . 

Ρωτάω λοιπόν; Ποιες είναι θέσεις των κομμάτων που θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Για όλα τα θέματα . Έχουμε περιθώριο  ΜΕΧΕΙ ΤΙς 25 ΙΟΥΝΙΟΥ  να γίνουν αναλύσεις υπερ. αναλυτικές δημόσιες συζητήσεις. Όχι κουβέντα του τύπου  πείτε μου πως είναι ο καιρος σήμερα . 

Όταν ένα κράτος είχε τους πολίτες κλεισμένους δυο χρόνια  δεν μπορεί να τους κουνάει το δάχτυλο και να τους λέει δεν θα επιστέψουμε στο παρελθόν. Δεν μπορεί να τους λέει ότι για την ακρίβεια και την αλλαγή στην καθημερνή ζωή φταίει  ο Πούτιν. Ποια είναι η Δημοκρατία όταν  ΕΝΑΣ  καθορίζει για τα θέματα που θα κουβεντιάζουν οι Έλληνες πολιΤΕΣ ;   

 Πολιτικοί να μιλάνε αγγλοελληνικά γιατί δεν τολμάνε να πουν τα πράγματα με τ όνομα τους .

Όχι! κάποιος που  φιλοξενείται σε δημόσιο τηλεοπτικο  μεσο δεν είναι για να ακουστή η γνώμη του αλλά για να κανει δήλωση συμμόρφωση προς τις υποδηξεις των ανωτέρων  .