Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ)

Πράσινος τρόμος καλύπτει την Ελλάδα όποιος τον δεχτεί θα «ζήση» αντίθετα πρέπει να μεταναστεύσει όπως διαδίδουν τα χέρια του τρόμου Μ.Μ.Ε θα πρέπει να βρει την τύχη σε άλλη χωρά . Στην «Ελλάδα αυτή την στιγμή γίνετε δουλειά πρωτοποριακή για τα δεδομένα του πλανήτη» με αποτελέσματα που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αφού πρόκειται για πειραματικό έργο.


Η χώρα παραχωρήθηκε στους διεθνείς οίκου εμπορίου αλλά και ψυχών χωρίς την θέληση του ελληνικού λαού.

Στην χώρα αυτή πλέων όλα έχουν σημασία εκτός από το θέλημα του ελληνικού λαού . βεβαίως θα μου πείτε ότι είναι κοινότυπο αλλά είναι πολιτικά ηλίθιος όποιος δεν το κάνει βίωμα του αλλά και αφετηρία πολιτικής σκέψης .

Δεν είναι πολιτική αυτή που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά πώς να υπάρξει πολιτική όταν δεν έχουμε ιδεολογία ….αναρωτιέμαι που θα οδηγηθούμε χωρίς αυτά τα στοιχεία . Το χρήμα ; αυτό θα αντικαταστήσει την πολιτισμική πνευματική κατάντια ; κι αν υπάρχει κρίση και τελείωση κάποτε τι θα γίνει ; ποιο είναι το σχέδιο της αναγέννησης της χώρας ;

Δηλαδή αυτό που συμβαίνει γύρω μας στην χώρα μας στην πόλη μας στην γειτονιά πως θα αποκατασταθεί με το αν τα κόμματα βρουν υποψηφίους για τις επερχόμενες εκλογές ;

Θα βρεθούν …ε! και …

Προκαλώ κάθε άνθρωπο να κοιτάξει την πόλη του να προσπαθήσει να αδειάσει το κεφάλι όλες αυτές τις άχρηστες πληροφορίες που του διοχετεύουν καθημερινά τα μ.μ.ε και αν είναι ευχαριστημένος αν θεωρεί ότι η λεγόμενη οικονομική κρίση τα δημιούργησε τότε …εντάξει ,έχω άδικο .

Έχουμε έντυπα με υπογραφή όπου βγαίνουν και λένε απόψεις σκέψεις και κανένας επίσημος κρατικός φορέας δεν βγαίνει να απαντήσει είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε η είναι ψέμα .



Να ξέρει ο πολίτης αυτά που διαβάζει είναι βλακείες η τα πράγματα είναι σοβαρά .

Είναι δημοκρατικό δικαίωμα η ελεύθερη διακίνηση ιδεών σύμφωνη …Αλλά άλλο διακίνηση ιδεών και άλλο ότι η Ελλάδα βάλετε από γείτονες στα σύνορα της .