Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ρουβίκωνας ; η τάγμα ασφάλειας .. ΠΡΟΣΟΧΗ

Ο Ρουβίκωνας να προσέχει γιατί αντικαθιστά το κράτος και δεν διαφέρει από τα τάγματα ασφάλειας .
Κάνει μπαμ ότι έχει κυβερνητική κάλυψη .

όποιος αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός ...είμαστε ανοικτοί...

Βγήκαμε από το μνημόνιο λύσαμε το Σκοπιανό ..καλούμε όσους αυτό προσδιορίζονται προοδευτικοί να ταχθούν  με τον  συριζα   που  θα αλλάξει και όνομα αφού θα διαγράψει τα αριστερά βαρίδια.

Κάπως έτσι τα έχει φανταστεί το αριστερό κόμμα που κυβερνά αφού επί της ουσίας δεν έχει αριστερό πρόγραμμα. Έτσι καταφεύγει στο φερετζέ της ευρωπαϊκής πολιτικής, Στον κίνδυνο της ακροδεξιάς και τον ανθρώπων με θυμικό.. Δεν είναι ώριμοι  οι Έλληνες για δημοψήφισμα αλλά  για εκλογές είναι ικανοί.

Η αντιπολίτευση κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την κυβέρνηση να παραμείνει στην εξουσία. Ο Λόγος ; όταν δυο πολιτικά κόμματα έχουν πρόγραμμα που τους υπαγορεύουν οι δανειστές . 

Ο ποιο απλός πολίτης μπορεί να καταλάβει και να γελάσει με τον σύριζα που αναφέρετε μόνο στην αντιπολίτευση και όχι στα υπόλοιπα εκλεγμένα πολιτικά κόμματα της βουλής. Άρα το αριστερό κόμμα που κυβερνά είναι υπέρ του δικομματισμού.

Η  αριστερά που πρεσβεύει  ο σύριζα είναι ίδια  με τα συμφέροντα των δανειστών της Ευρώπης.

Όποιος αυτοπροσδιορίζεται λοιπόν προοδευτικός και όχι οπισθοδρομικός να πάει στην γέφυρα της κυβέρνησης , Αλλιώς να πάει στα άλλα κόμματα και να αφήσει την πρόοδο να κάνει το έργο που άρχισε.
   

       

Λαβρόφ για ΗΠΑ: Μετά το Μαδούρο, ακολουθούν Νικαράγουα και Κούβα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουάσιγκτον ότι σφετερίζεται το δικαίωμα να χρησιμοποιεί βία για να ρίξει καθεστώτα που δεν της είναι αρεστά. Όταν οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι «είναι μετρημένες οι ημέρες του Μαδούρο», αυτό σημαίνει ότι η Κούβα και η Νικαράγουα θα είναι οι επόμενες, προειδοποιησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι αλλά και γερουσιαστές επιμένουν ότι η νόμιμη κυβέρνηση της Βενεζουέλας πρέπει να αποχωρήσει για να αναλάβει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης τον οποίο στηρίζει η Δύση. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, δηλωσε την περασμένη εβδομάδα, ότι «οι ημέρες του Μαδούρο είναι μετρημένες».
Οι δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων που λένε ότι οι ημέρες του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο είναι μετρημένες, σημαίνουν ότι η Κούβα και η Νικαράγουα είναι οι επόμενες, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Κίνα.
Ο Ρώσος διπλωμάτης σημείωσε επίσης ότι το «Δόγμα Μονρόε δεν είναι τίποτα συγκρινόμενο με το δόγμα που τώρα διαμορφώνεται, κάτι που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί σφετερίζονται το δικαίωμα να χρησιμοποιούν βία όπου το επιθυμούν για να ρίξουν καθεστώτα που για κάποιον λόγο δεν τους ταιριάζουν».
Η Μόσχα, πρόσθεσε, εργάζεται με όλες τις χώρες που επίσης ανησυχούν επίσης για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα προκειμένου να αποτρέψει την χρήση βίας.

https://sputniknews.gr/kosmos/201902272409410-lavrof-hpa-madouro-nikaragoua-kouva/