Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Mr Bean γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας στη μικρή οθόνη



Έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Mr Bean, κατά κόσμον Rowan Atkinson έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μικρή οθόνη, προκαλώντας σε μικρούς και μεγάλους γέλια μέχρι δακρύων.
Για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο ο ευφάνταστος Βρετανός κωμικός αποφάσισε να κάνει βόλτα με το συλλεκτικό του πράσινο Mini, που κυκλοφόρησε το 1976 και αποτέλεσε σήμα κατατεθέν του διάσημου ήρωα.
 
Πάνω  στο αυτοκίνητό του ο Mr Bean έδεσε την αναπαυτική του πολυθρόνα και άρχισε να περιφέρεται γύρω από το βασιλικό παλάτι, που "είδε" για λίγο την προσοχή των επισκεπτών να στρέφεται, στον γκαφατζή κύριο.
Η βόλτα του ήταν εμπνευσμένη από το επεισόδιο "Do-It-Yourself Mr Bean", που αποτελεί ένα από τα διασημότερα της σειράς και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1994. Έτσι, ο 60χρονος πια, Atkinson χώρεσε όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούσε στο αυτοκίνητό του και δεν άφησε καθόλου χώρο για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να αναζητήσει μια άλλη, εξ ίσου αποτελεσματική λύση.
 
Ο Mr Bean απόλαυσε την βόλτα του και ξεκαθάρισε ότι δεν επιστρέφει στην μικρή οθόνη, καθώς δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του να γερνάει, αλλά επιθυμεί το κοινό να τον θυμάται ως τον πιο παράξενο και ξεκαρδιστικό άνθρωπο.
 
(Πηγή: Dailymail )