Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015!!! Λίστες!!!! Έτοιμοι!!! Υπουργοί!!!!

Ολα  είναι έτοιμα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015. Μιλάω για ψηφοδέλτια ( με  λίστες !!!!!) εκλογικά κέντρα κάλπες κ.τ.λ . Φυσικά πολιτικά κόμματα και βουλευτές . Σ αυτές τις πολύ κρίσιμες εκλογές δεν θα επιλέξουμε εμείς τον βουλευτή που θέλουμε άλλα τα κόμματα. Προσοχή λοιπόν . Σ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν σκέψεις θα φάμε ότι μας δώσουν.

Τα πάντα είναι έτοιμα προκειμένου οι Έλληνες ψηφοφόροι να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα .

Όλα στην θέση τους εκτός από ιδεολογικούς προβληματισμούς . Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται ...
Αδυνατώ να καταλάβω ποια είναι διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ .
Προσπαθώ να καταλάβω με πιο κριτήριο  ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού θα πάει να ψηφίσει. Δεν τα ισοπεδώνω όλα εγώ τα πολιτικά κόμματα διέλυσαν τα πάντα . Αυτά φέρουν την ευθύνη για την πολιτική κατάντια της Ελλάδας.
Όλες οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν τα πολιτικά κόμματα που θα μπουν στην βουλή τα οποία εντελώς συμπτωματικά τα γνωρίζουμε από την τηλεόραση. Δυστυχώς για μας το σύνολο των κομμάτων που ζητάει την ψήφο μας είναι πάνω από 17 απλα δεν τα ξέρουμε για  τι  δεν προβάλλονται από τα Μ.μ.ε.

Ας δούμε το πολιτικό κόμμα ΠΟΤΆΜΙ.. έχει ιδεολογικό προβληματισμό;;; ΌΧΙ είναι ένα κόμμα τεχνοκρατών. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε κόμματα τα όποια έχουν σχεδιάσει προφίλ και την ιδεολογία της πάνω σε μια μακέτα διαφημιστικών εταιριών.

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μην είναι στην ελληνικη βουλή .Γιατι δηλαδή πρέπει να είναι η Ν.Δ. Ο δεξιός πολίτης γιατι να μην ψηφίσει τους ανεξάρτητους Έλληνες ;;

Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι σε κρίσιμες στιγμές για το έθνος όταν τα πολιτικά κόμματα διασπώνται είναι το λιγότερο ύποπτο.
Από το 2009 έχουν γίνει πολλά .

Η διάσπαση του ΣΎΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015 είναι ότι ποιο σκοτεινό στην νεώτερη πολιτική ιστορία της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ελληνικός λαός πρεπει να γνωρίζει ότι Σύριζα που πηγαίνει στις εκλογές είναι το νέο ΠΑΣΟΚ που κάποια στιγμή θα εναλλάσσεται στην εξουσία με με την καινούργια δεξιά σε επίπεδο ονόματος όταν αυτή προκύψει.

Η ΛΑ.Ε του Λαφαζανη γιατί δεν επέστρεψε στο φυσικό πολιτικό της χώρο που δεν είναι άλλος από το Κ.Κ.Ε .Τον εμπόδισε κάτι;;;

H πολυφωνία στην βουλή είναι Δημοκρατία αρκεί τα κόμματα που εισέρχονται να έχουν ιδεολογία ,προτάσεις και ουσιαστικές διαφορές μέσα από τις όποιες να βγαίνουν πολύτιμα συμπεράσματα .Διαφορές οι  οποίες  κάνουν  την βουλή εποικοδομητική και όχι απλά ένα πλιάτσικο από ματαιόδοξους κοπρίτες.
 Το Κ.Κ.Ε δεν το βάζω μέσα όχι όμως ότι το αθωώνω.
Δεν είναι κοινωνική ανέλιξη στην κάθε τοπική κοινωνία η είσοδος ενός πολίτη στην ελληνική βουλή αλλά βαριά ευθύνη για το καλό του έθνους.

Κλείνοντας θέλω να μιλήσω για την Χρυσή αυγή η παρουσία της οποίας είναι φτιαχτεί. Η παρουσία της στα βουλευτικά έδρανα σχεδιάστηκε από διαφημίστηκες εταιρίες . Δεν γνωρίζω αν το γνωρίζει η όχι. Είναι το λιγότερο που αυτή την στιγμή ενδιαφέρει.

Μην αφήσουμε την πατρίδα να καταντήσει όπως η Γαλλία  με την ΛΕΠΕΝ .Αν δεν το έχουμε καταλάβει η ΛΕΠΕΝ καθορίζει ποιος θα πάρει το προεδρικό αξίωμα στην χώρα της .
Προβληματιστείτε .