Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο Πηγή: Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο

Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο άξονες ανέλυσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης βρέθηκε στην ίδια εκπομπή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και εμφανίστηκε σε αυτή αμέσως μετά την πρώην Πρόεδρο της Βουλής. «Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι; Ε, ας πούμε η απελθούσα...» ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 3ο Μνημόνιο.
Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε μπροστά σε έναν εκβιασμό κατά μία έννοια ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το Μνημόνιο που υπέγραψε. «Θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει και θα προσπαθήσουμε για τη δυνατότητα που μας αφήνει η ίδια συμφωνία να προχωρήσουμε σε κάποιες επιλογές ώστε να μετατρέψουμε κάποιες παραμέτρους σε θετικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή: Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/225814/epithesi-flampoyrari-se-zoi-kai-desmeysi-gia-mnimonio#ixzz3le9MpsuN