Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ο Προσωρινός ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ και ο χαλαρός ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 Από την σημερινή συνάντηση  ΤΣΙΠΡΑ  -- ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ κατάλαβα ξεκάθαρα ότι  κανείς δεν θέλει αυτοδυναμία.
Νομίζω, περισσότερο η Ν.Δ ! Άσχετα με την μαγκιά του πρόεδρου της. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ν.Δ πάει σκόπιμα με προσωρινό αρχηγό στις εκλογές ενώ ήξεραν ότι έρχονταν.
Όποια επιτυχία προέρθει στην Ν.Δ θα οφείλετε στο Μειμαρακη και όχι στο κόμμα του .
Αν η Ν.Δ σ αυτές τις εκλογές είχε αρχηγό οποιοδήποτε από αυτούς που θέλουν να ηγηθούν θα έχανε κατά κράτος .Δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι αν η Ν.Δ έρθει πρώτη χωρίς αυτοδυναμία, όποια κυβέρνηση συνεργασίας   και να υπάρξει δεν  θα έχει τον ίδιο πρωθυπουργό. Η εκλογές   είναι για ολοκληρωμένη τετραετία. Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε.
Αρα θα εχει αλλο κεντροδεξιό στην θέση του πρωθυπουργού.
Όποιος  είδε σήμερα την συνάντηση κατάλαβε .

Ο τσιπρας τώρα είναι χαλαρός λες και παίζει μπάλα μόνος του .Δεν σε αναστατώνει  αλλά έχει μια παράξενη σιγουριά. Συνέχεια μιλάει και λέει  είναι ειλικρινής. Αυτό πρέπει να το κόψει.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ξέρει καλά ένα πράγμα δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση σοβαρή στην ελλαδα αν το κόμμα του δεν είναι μέσα . Αυτό δεν το ξέρει μόνο ο ίδιος αλλά και όλοι μέσα έξω στην ελλαδα .
Κανένας τεχνοκράτης δεν θα δεχτή να είναι στην κυβέρνηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν είναι ο πυρήνας αυτής.
Όμως η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια και καμιά φορά όλα έρχονται ανάποδα . Τον ΣΥΡΙΖΑ  τον πνίγει κρύος ιδρώτας στην σκέψη ότι θα κερδίσουν τις εκλογές με αυτοδυναμία.

Πάμε στις εκλογές την ποιο σοβαρή στιγμή  για την πατρίδα με την Νεα Δημοκρατια να έχει προσωρινό πρόεδρο και ο σύριζα να σφυρίζει αδιάφορα.