Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες Χώρες;;;;;

Όποιο κράτος δεν δέχεται πρόσφυγες και θέλει ελέγχο των ανθρώπων που θέλουν να μπουν  στην χώρα θεωρείτε για τον δυτικό κόσμο φασίστας και όχι μόνο αυτό αλλά και μπλεγμένος σε σκάνδαλα.
 Η ευκολία των υπαρκτών δολοφόνων και εξολοθρευτών κρατών να βάζουν  ταμπέλες σ όποιον ενδιαφέρετε για την ασφάλεια τους κράτους του είναι κάτι το εξωφρενικό.
Η ελλαδα που θα ήταν τιμή της να δεχθεί σύριους πρόσφυγες δεν μπορεί γιατί έχει μετανάστες και πρόσφυγες όχι τόσο ποιοτικούς για να τους δεχθούν Χώρες  όπως η Γαλλία , Αυστρία , Γερμανία κ.τ.λ

Ποιος ήταν καγκελάριος της Γερμανίας όταν το Ν.Α.Τ.Ο εισέβαλε στην Ευρώπη;;;;
Τι δουλειά κάνει σήμερα αυτός ο κύριος ;;;;

Ποιος ήταν πρωθυπουργός της Αγγλίας όταν η χώρα του μαζί με την Αμερική  διέλυσαν το Αφγανισταν και το ΙΡΑΚ  χωρίς αποδείξεις ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΝΟΧΗ  και χωρίς άδεια  και  έγκριση  από τον Ο.Η.Ε;;;
Τι δουλειά κάνει σήμερα ο κύριος αυτός ;;;

Όταν μιλάμε για φασισμό στην Ευρώπη τουλάχιστον να ξέρουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες.

Όμως για να τελειώνουμε με τους όρους θα σας πως ότι όχι δεν είναι φασίστες είναι ακραίοι   ναζιστές . Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία γιατί δεν δέχονται πρόσφυγες ;;αλλά βέβαια υπάρχουν χώρες που έχουν δικαίωμα να μιλήσουν για  εθνική Ασφάλεια και άλλες όχι. Εγώ δίνω χρήμα λένε εσείς πάρτε τις ψυχές .

Δυστυχώς για τις μικρές χώρες πληρώνουν το τίμημα του να είναι στο ΝΑΤΟ.

Το Ν.Α.Τ.Ο το οποίο ο μόνος λόγος που βλέπω να υπάρχει είναι για να εκπληρώνει επιθυμίες πολυεθνικών εταιριών.

Δεν γίνεται οι μεγάλες δυνάμεις να παίρνουν πρόσφυγες πρώτης ποιότητας για εργατικό δυναμικό και μόλις κρίνουν ότι δεν θέλουν άλλους η ότι δεν έχουν την κατάρτιση που πρέπει να κλείνουν τα σύνορα .. βλέπε γερμάνια. Χώρες τις Ευρώπης έχουν την δυνατότητα να ξέρουν ποιοι είναι οι μετανάστες αφού η πρώτη και ουσιαστική ταυτοποίηση γίνεται στην ελλαδα την οποία έχουν υπό απόλυτο έλεγχο.