Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Π. Χαϊκάλης: Θα διωχθούν οι εισαγγελείς που κουκούλωσαν το σκάνδαλο Μηνύσεις κατά Παναγιωτόπουλου και Ντογιάκου μετά τις εκλογές, για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, προανήγγειλε ο Π. Χαϊκάλης μιλώντας στην Ελλη Στάη.

Ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Περιφέρεια ΑττικήςΠαύλος Χαϊκάλης, μίλησε στην εκπομπή της Ελλης Στάη στα Παραπολιτικά 90,1, όπου προειδοποίησε για διώξεις μετά τις εκλογές για το Χαϊκάλης Gate:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί η δικαιοσύνη χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όταν στην περίπτωση του κ. Διώτη το υλικό που ήταν για τη λίστα Λαγκάρντ, παρότι ήταν παράνομο και προϊόν υποκλοπής, το εξέτασαν ενώ στη δική μου περίπτωση δεν το άγγιξαν καν.»
«Μόλις τελειώσουν οι εκλογές και μετά θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά του κ. Παναγιωτόπουλου και του κ. Ντογιάκου, για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.»
«Επίσης, περιμένω να κάνει και τη μήνυση ο πρωθυπουργός για να γίνει το υλικό νόμιμο πια και να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά, ο πρωθυπουργός θέλει να κάνει μήνυση στον καταγγέλλοντα και όχι σε αυτόν που ενέπλεξε το όνομα του στην υπόθεση».
Θεωρείτε ότι η δικαιοσύνη έπαιξε παιχνίδι:
«Σας το λέω ευθαρσώς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».http://www.thetoc.gr/politiki/article/p-xaikalis-tha-diwxthoun-oi-eisaggeleis-pou-koukoulwsan-to-skandalo