Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κ. Πουλάκης: Συνεχίστε τα περί ''τρομοκρατίας'', προσφέρετε ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ

«Σας αφήνω να μιλάτε γιατί ως εκλογολόγος και πολιτικός αναλυτής εκτιμώ ότι προσφέρετε αυτή τη στιγμή ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίστε.» απάντησε ο κ. Πουλάκης στον εκπρόσωπο της Ν.Δ. αφού υπομονετικά ανέχτηκε τις συνεχόμενες διακοπές. Ο κ. Γκιουλέκας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, επιχειρούσε να «στριμώξει» το ΣΥΡΙΖΑ με το χιλιοπαιγμένο και χιλιοειπωμένο εύρημα περί δήθεν σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.
Ο Κώστας Πουλάκης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας απάντησε επανειλημμένα, ενώ ο Κ. Γκιουλέκας παρίστανε ότι δεν λάμβανε καμία απάντηση. «Είναι λάθος να ταυτίζεται το έγκλημα με τη διαδικασία της δίκης μας πηγαίνει στα χρόνια πριν το Διαφωτισμό» «άλλο πράγμα το έγκλημα και άλλο πράγμα η διαδικασία και η μαρτυρία» πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε τα όσα ισχυρίστηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια «φωνή τρομοκρατίας από το παρελθόν» που όμως κανέναν δεν πείθει πια.
Και προφανώς αυτό είναι το δράμα των υποψηφίων της Ν.Δ. καθώς αναζητούν επιχειρήματα να διαφύγουν από το άβολο για αυτούς και δύσκολο πεδίο της οικονομίας και έχουν τόσο χιλιοπαίξει την κασέτα του «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» στο παρελθόν που πλέον γυρνάει εναντίον τους.
Επιπλέον ο Κ. Πουλάκης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει με σαφήνεια ότι δεν θα φτιαχτεί μία κυβέρνηση που θα είναι μίας παράταξης . Άλλωστε όπως είπε επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επιτευχθεί μια μεγάλη κοινωνική διεύρυνση με βάση το πρόγραμμά της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι δεν είναι στη σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ οι δεύτερες εκλογές και αν δεν υπάρξει τελικά αυτοδυναμία θα θέσει το πρόγραμμά του προς ψήφιση ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, χωρίς συνεργασίες. Απέκλεισε για άλλη μία φορά κάθε συνεργασία με τα κόμματα που υπηρέτησαν το Μνημόνιο.
Σημείωσε κλείνοντας ότι «όλοι λένε ότι είμαστε πρώτοι, ο λαός θέλει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, παρόλο που έκοψαν την δυνατότητα να ψηφίσουν από 100.000 νέους ανθρώπους.»

http://www.avgi.gr/article/5220464/k-poulakis-sunexiste-ta-peri-tromokratias-prosferete-pososta-ston-suriza-video-