Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Θυμήθηκε (ξαφνικά) τα χρέη του ΓΑΠ

Το ζήτημα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ανακίνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος (φωτό) για να εξαπολύσει επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, ενθυμούμενος ξαφνικά (και πάλι) ότι άφησε το κόμμα με χρέη και προχώρησε στην ίδρυση νέου. Ωστόσο, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει κατηγορηθεί από παπανδρεϊκούς ότι επιδίωξε τη μετονομασία του σε Δημοκρατική Παράταξη για να εκδώσει νέο ΑΦΜ και να αποφύγει τα συγκεκριμένα χρέη.

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ανέφερε για τον κ. Παπανδρέου: «Ο άνθρωπος που ήταν πρόεδρος και πρωθυπουργός λέει: Εγώ κάνω ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, εσείς μείνετε με το ΠΑΣΟΚ, με τα χρέη, μείνετε με το βάρος της ευθύνης, εγώ είμαι κάτι καινούργιο, είμαι προϊόν μίας νέας παρθενογένεσης». Λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει, απαντώντας στο γιατί δεν έστειλε το περίφημο πόρισμα με τις οικονομικές ατασθαλίες του ΠΑΣΟΚ στον εισαγγελέα, πως «η Δικαιοσύνη ό,τι έχει ζητήσει το έχει λάβει».
Και κατά Ν.Δ.
Από τα πυρά του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, δεν γλίτωσε ούτε η Ν.Δ., σημειώνοντας ότι ακολουθεί τη γραμμή του εκφοβισμού με άτσαλο και αναποτελεσματικό τρόπο. Ο κ. Βενιζέλος χθες το απόγευμα μίλησε στον Πειραιά (ΟΛΠ), όπου τόνισε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί στην τρίτη θέση «για να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας». Σήμερα επισκέπτεται το Ηράκλειο της Κρήτης.
http://www.dimokratianews.gr/content/31432/%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B1%CF%80