Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η Σλοβακία αναγνώρισε εμμέσως το ψευδοκράτος στη Κύπρο!

CUPRUS
Όπως είχαν πει οι γεροντάδες μας , οι «φίλοι» μας θέλουν να μας « τσαλακώσουν», και οι εχθροί μας θέλουν να μας « εξαφανίσουν» τελείως. Και αυτό επιβεβαιώνεται ειδικά αυτήν την περίοδο που Ελλάδα και Κύπρο, βιώνουν μια μεγάλη οικονομική κρίση, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλές χώρες να «δείχνουν» το πραγματικό πρόσωπό τους.
Μια τέτοια χώρα που υποτίθεται ανήκει στην ΕΕ, προέβη σε απαράδεκτη ενέργεια, ενάντια σε αποφάσεις του ΟΗΕ αλλά και της ΕΕ της οποίας είναι μέλος. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet ,στη δεξίωση που δόθηκε για την 31η επέτειο της «σύσταση»” του ψευδο-κράτους του Αττίλα, της λεγόμενης «ΤΔΒΚ», για πρώτη φορά ένα μέλος της ΕΕ, η Σλοβακία, έστειλε εκπρόσωπο στη δεξίωση.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μεταξύ των ξένων που έλαβαν μέρος στη δεξίωση του ψευδοκράτους, παρέστη και ο στρατιωτικός ακόλουθος της Σλοβακίας, ντυμένος με πολιτική περιβολή .
Στη δεξίωση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, παράλληλα με τον Σλοβάκο στρατιωτικό ακόλουθο, παρέστησαν διπλωμάτες του Πακιστάν, του Ιράν, του Μπαγκλαντές, της Αλβανίας, του Αφγανιστάν, του Αζερμπαϊτζάν, του Τουρκμενιστάν και του Κοσσυφοπεδίου.
Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό όλες οι παραπάνω χώρες γράφουν στα «παλαιοτέρα των υποδημάτων τους» , την πατρίδα μας , την Κύπρο, τον ΟΗΕ , την ΕΕ, στην οποία χώρες σαν την Αλβανία επιθυμούν διακαώς να εισέλθουν , και εμείς τους «συμπαραστεκόμαστε».
Επίσης γίνεται κατανοητό ότι τόσα χρόνια μετά την βίαιη εισβολή και καταπάτηση όλων κανονισμών και νόμων του ΟΗΕ, στην μαρτυρική Νήσο, η πολιτική της άγκυρας «βγάζει καρπούς», με την αναγνώριση της αποκαλούμενης « δημοκρατίας βόρειας Κύπρου», από αρκετές χώρες.
Καλό θα ήταν σε χώρες σαν την Σλοβακία, την Αλβανία αλλά και στις υπόλοιπες, να τους «τρίξουμε τα δόντια», καλώντας π.χ. τους πρεσβευτές τους για συστάσεις , ώστε να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας και έτσι θα «πολεμήσουμε», τουλάχιστον όμως οφείλουμε να δείξουμε πυγμή , και αποφασιστικότητα προς «φίλους» και «εχθρούς», για να έχουμε το κεφάλι ψηλά ότι επιτελέσαμε το καθήκον μας στο ακέραιο.
Με πληροφορίες από newsit.com.cy


pentapostagma.gr