Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΥΡΩΠΗ Η ΛΑΤΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Οι κυρώσεις προς την Ρωσική  χώρα συνεχίζονται από την πλευρά των Η.Π.Α και την ουρά Ε.Ε.
Ο λόγος προς τους απλούς πολίτες είναι άγνωστος . Δεν ανέτρεψε  η Ρωσια  την κυβέρνηση της Ουκρανίας και ούτε διευκόλυναν φασίστες να πάρουν την εξουσία της χώρας .
Αυτή την στιγμή υπάρχει  αστάθεια στην Ουκρανία από την Αμερική  χωρίς να ενδιαφέρετε για το κόστος που έχει για τους πολίτες της . Όποιος Ουκρανός πιστεύει ότι οι Αμερική ενδιαφέρετε   για τους πολίτες της χώρας είναι αφελής.
Η ρωσια από την μεριά της αντιδρά  γιατί υπερασπίζετε συμφέροντα που την ενδιαφέρουν άμεσα. Τα γεγονότα είναι στα  σύνορα της. Για να το δούμε διαφορετικά αν αυτό γίνονταν στα σύνορα Μεξικού Η.Π.Α πως θα το έβλεπαν οι αμερικανάκια.
Είναι γελοίο να θεωρούμε ότι  Η.Π.Α   ενδιαφέρονται για την δημοκρατία των εθνών.

Αυτό που είναι όμως παράλογο είναι ότι ενώ ξέρουν ότι οι κυρώσεις θα φέρουν αντίμετρα από την πλευρά της ρωσιας δεν σταματούν. Λες και θέλουν με οποιοδήποτε κόστος να την εξαφανίσουν. Αισθάνομαι ότι όλοι οι σχεδιασμοί έχουν γίνει μήνες πριν για να μην πω χρόνια.
Η ευρωπη προτιμά να συμμετάσχει στους σχεδιασμούς της Αμερικής έστω και με οικονομικό κόστος των κρατών της . Προτιμά να πληρώνει αποζημιώσεις για εξαγωγές  προϊόντων που έχει μπλοκάρει η ρωσια ως αντίποινα .

Αναρωτιέμαι!!!  που βρίσκει τα λεφτά για να αποζημιωση όλους του Ευρωπαίους που χάνουν από τις εξαγωγές στην ρωσια.