Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΣΩΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!!!

Εδώ και μερικές μέρες, στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» - που έχει το θράσος να παρουσιάζεται ως χριστιανική - δημοσιεύεται μια «λίστα μασώνων» που περιέχει διάφορα ονόματα κυρίως πολιτικών, αλλά και Ιερωμένων, επιχειρηματιών κλπ. Τη λίστα αυτή επιμελείται ο παγανιστής χριστιανομάχος Σ. Χίος, που συνεχώς ξερνά το αντιχριστιανικό του δηλητήριο, συνήθως μαζί με το φιλαράκι του Ι. Αμυρά, κατηγορούμενο για πράκτορα και αρχιπαγανιστή, πρώην (;) αναρχικό και νυν «ελληναρά», που επίσης γράφει στην εν λόγω εφημερίδα.

Τι έκαναν λοιπόν όλα αυτά τα άθλια υποκείμενα; Έβγαλαν μασώνο μέχρι και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!!! Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, απλά πετώντας το όνομά του στη λάσπη και τον βόθρο (τους), σπιλώνουν τον άνθρωπο που τα έβαλε όσο κανένας άλλος με τις σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σιωνισμού και της Μασωνίας, πληρώνοντάς το με την ζωή του!!!

Αυτόν υβρίζουν ξεδιάντροπα οι δημοσιογραφίσκοι της συγκεκριμένης εφημερίδας! Για την κονόμα - αφού οι «λίστες μασώνων» πάντα έχουν πέραση στο κοινό - δεν διστάζουν να κατασυκοφαντήσουν τους πάντες!

Αλλά εδώ τίθεται κι ένα εύλογο ερώτημα: Ας υποθέσουμε πως αυτές οι...λίστες είναι αληθινές! ΠΩΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ;;; Αφού είναι γνωστό πως οι τέκτονες δεν αφήνουν τίποτα να «βγει» παραέξω χωρίς τη θέλησή τους! Άρα...

ΑΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ» Χίοι, Αμυράδες και λοιπά παγανιστικά φυντάνια, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ;;;