Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Συνέντευξη στη Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung Σουλτς για Καμμένο: «Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης»

Σουλτς για Καμμένο: «Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης»


Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Σκληρή γλώσσα για τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung. 



Ο κ. Σουλτς καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Ο κ. Σουλτς υποστηρίζει πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο. Αφορμή για τις αναφορές του κ. Σουλτς στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, υπήρξε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στην εφημερίδα «Bild», όπου έκανε λόγο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας, όσο και για την ανάγκη νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους. 
http://www.protothema.gr/politics/article/459451/soults-gia-kammeno-enas-elefadas-se-ualopoleio-einai-kaluteros-diplomatis-/